Ben konuştum damlayla. Elinin abisi falan ameliyat olmuş baya yoğunmuş bu aralar belki o yüzden yazamıyordur
Ok o zaman, bayrağıdır yok merak ettim ben de, iyi olsun daBen konuştum damlayla. Elinin abisi falan ameliyat olmuş baya yoğunmuş bu aralar belki o yüzden yazamıyordur
Ödem olmusturKızlar ayaklarınızda şişlik oluyor mu? Benim 1 haftadır 2 ayağımda davul gibi.
Benim ağrı çok oluyor hele sandalet falan giysiysem. Her yerde sıcaklar düştü konya hala yanıyor. Sıcakta çok etkiliyor beniKızlar ayaklarınızda şişlik oluyor mu? Benim 1 haftadır 2 ayağımda davul gibi.
Canimmm çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür kaynim önemli bir ameliyat geçirdi onun telasesindeydum çok aktif olamadim
Şişlik çok yürürsem oluyor ama ateş gibi yanıyor ayaklarimKızlar ayaklarınızda şişlik oluyor mu? Benim 1 haftadır 2 ayağımda davul gibi.
Geçmiş olsun canım, umarımCanimmm çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür kaynim önemli bir ameliyat geçirdi onun telasesindeydum çok aktif olamadim
Çok şükür iyi şimdi canim siz nasilsinizGeçmiş olsun canım, umarım
İyidir o daiyi olmana sevindim
Maşallah annesi büyüsün sağlıklaÇok şükür iyi şimdi canim siz nasilsinizbuyuyo bebis
Bende epeydir var canımKızlar dışardan bakınca karnında segirme olan varmı 5. Ayın içinde olanlardan
Yaaa az kalmış masallah. 6 eylülde daha benimkiMaşallah annesi büyüsün sağlıklabiz de iyiyiz, çok şükür 2 hafta sonra detaylıya gireceğim onu bekliyorum heyecanla
Bende ne hareket var ne segirmeKızlar dışardan bakınca karnında segirme olan varmı 5. Ayın içinde olanlardan
Ay sukuuurrrrrKızlar benimde yarın detaylı ultrasonum var.
HeyecanlıyımAy sukuuurrrrr
Benim bir gün çok fazla şişti oda önceki gün turşu mısır tuzlu yemiştim çok su içtim ve uyurken ayaklarımı yüksek yastığa koydum sabah uyandığımda daha iyiydim şimdi bol bol uzatıyorum ayaklarımı yoksa salık olunca şişiyor ve tuzu çıkardım hayatımdanKızlar ayaklarınızda şişlik oluyor mu? Benim 1 haftadır 2 ayağımda davul gibi.
Merhaba benimde bugün çok fazla şişti ilk kez böyle oldu yolculuk yaptım 9 saat kadar ara ara inip yürüyüşler yapsamda şişti baya korkacak bişey yok ama sanırım dinlenince geçer diye düşünüyorumKızlar ayaklarınızda şişlik oluyor mu? Benim 1 haftadır 2 ayağımda davul gibi.