Canimmm naptinKızlar detaylıya giriyorym dua edin
Çıktım canım, herşey yolunda şükür. 5 güm önden gidiyor. 500 gram 26 cm. Plesenta önde olduğu için geç hissetmişim. Çok zor gösterdi bebek yüzünüCanimmm naptin
Yaaa yerim buneeeeggggÇıktım canım, herşey yolunda şükür. 5 güm önden gidiyor. 500 gram 26 cm. Plesenta önde olduğu için geç hissetmişim. Çok zor gösterdi bebek yüzünü
Evet memnun kaldım ama çok böyle anlatarak bilgilendirerek ilerlemiyor ama raporu çıkarırken herseyi söylüyorYaaa yerim buneeeeggggay masallahh memnun muydun yerinden. Çok şükür hersy yolunda
Merhaba ben de tembellik yapti ilk başlarda aksine… 2 günde bir çıkıyorum geneldeKızlar sabah aç karna aldığınız demir ilacı sizde de bağırsak hareketlerini hızlandırdı mı? Ya çok garip bi şekilde gaz sancım oluyor, yani acaba çok hareketsizim diye mi böyle yoksa kan ilacından dolayı mı anlamıyorum . Az daha kalkıp doktora gidecektim o kadar sancım oldubir de serklajlıyım doktor kontrolüm 21 inde, bu haftalar geldi mi beni bi panik alıyo sanırım
Benide kabız yaptı ama magnezyum ile düzene girdiMerhaba ben de tembellik yapti ilk başlarda aksine… 2 günde bir çıkıyorum geneldebelki sabahları bir 20/30 dk yürüsen iyi gelebilir? Ama serklaiysan tabi doktorun ne kadar ayakta kal
Vs yürü ya da yürüme demiştir, yine de sor bence
Merhaba ben de tembellik yapti ilk başlarda aksine… 2 günde bir çıkıyorum geneldebelki sabahları bir 20/30 dk yürüsen iyi gelebilir? Ama serklaiysan tabi doktorun ne kadar ayakta kal
Vs yürü ya da yürüme demiştir, yine de sor bence
Benide kabız yaptı ama magnezyum ile düzene girdi
Düzenli başlayınca düzelecektir, ben de öyle olduMagnezyum yazdı doktor ama hala kramplarım devam ediyor. Bağırsaklarımın çalışmasına yardımcı oldu sadece
Ay inşallah hep de aynı ayağıma oluyorDüzenli başlayınca düzelecektir, ben de öyle oldu
Düzelir o magnezyum benim dozumu sabah akşam a çıkardı doktorum öyle iyi geldiAy inşallah hep de aynı ayağıma oluyor
Ben fırsat buldukça buralardayım canımKızlar hiç konuşmuyorsunuz? Nerelerdesiniz?
Bende sabah kalkar kalkmaz bakıyorumBen fırsat buldukça buralardayım canım
Bence herkes anneler gruplarına dağıldıKızlar hiç konuşmuyorsunuz? Nerelerdesiniz?
Olabilir. Ben aralık annelerini de takip ediyorum ama çok kişi olduğu için Takip etmesi zor oluyorBence herkes anneler gruplarına dağıldı