2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Saolun kızlar sizlerin yorumundan sonra rahatladım. Doktorla konuştum. Ayak şişmesi normal dedi. Yüz ve el şişerse detaylı anlamaya çalışırız dedi. Sizinde aklınızda olsun. Bizde bugün 18+5 teyiz ama daha kendisinden bir tepki alamadık :) ultrasonda el ensede yatıyordu. Keyifli yerinde herhalde :)

Çıktım canım, herşey yolunda şükür. 5 güm önden gidiyor. 500 gram 26 cm. Plesenta önde olduğu için geç hissetmişim. Çok zor gösterdi bebek yüzünü

Eklentiler

• IMG_0513.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar sabah aç karna aldığınız demir ilacı sizde de bağırsak hareketlerini hızlandırdı mı? Ya çok garip bi şekilde gaz sancım oluyor, yani acaba çok hareketsizim diye mi böyle yoksa kan ilacından dolayı mı anlamıyorum . Az daha kalkıp doktora gidecektim o kadar sancım oldu bir de serklajlıyım doktor kontrolüm 21 inde, bu haftalar geldi mi beni bi panik alıyo sanırım

Merhaba ben de tembellik yapti ilk başlarda aksine… 2 günde bir çıkıyorum genelde belki sabahları bir 20/30 dk yürüsen iyi gelebilir? Ama serklaiysan tabi doktorun ne kadar ayakta kal
Vs yürü ya da yürüme demiştir, yine de sor bence

Benide kabız yaptı ama magnezyum ile düzene girdi

Ayy bi bana ters etki yapmış,
Benide kabız yaptı ama magnezyum ile düzene girdi

Magnezyum yazdı doktor ama hala kramplarım devam ediyor. Bağırsaklarımın çalışmasına yardımcı oldu sadece

Kızlar selam iyi bir termometre arıyorum ekranı ışıklı olan.. dün e bebekten aldım ışıklı dediler ama ışıksızmış değiştirmeye gideceğim varsa öneriniz gittiğimde bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…