2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydın kızlar, kilo alımlarınız ne durumda? Ben şu an 52 kiloyu gördüm. 49.8 geliyordum. Birden oldu bir de iki hafta içinde 🤷🏼‍♀️

Günaydın kızlar, kilo alımlarınız ne durumda? Ben şu an 52 kiloyu gördüm. 49.8 geliyordum. Birden oldu bir de iki hafta içinde 🤷🏼‍♀️
Günaydın canimm. Daha bir kilo alımim olmadı benim fakat artık olacagina eminim iştahım feci açıldı artık normal de yavaş yavaş kilo alimi olacak cocukdan kaynaklı da. Ödem de toplamis olabilirsin belki

Günaydın canimm. Daha bir kilo alımim olmadı benim fakat artık olacagina eminim iştahım feci açıldı artık normal de yavaş yavaş kilo alimi olacak cocukdan kaynaklı da. Ödem de toplamis olabilirsin belki
Bilemiyorum ki midem de şişti karnım da benim. O da 2 kilo olarak yansıdı

Günaydın 20. Haftaya gireceğim yarın inşallah 2 kilo almışım galiba. Gerçi düzgün bir tartı değildi yakında tekrar tartılacağım

Kızlar bundan sipariş verdim detaylı ultrasonda yüz ultrasonunu verecekler ya onu koyacağım nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_0341.png
    IMG_0341.png
    405,1 KB · Görüntüleme: 41
Fiyatıda uygun damloş bide kargo da yok. Deprem bölgesinden geliyormuş bide öyle olması da iyi. Sen be zaman gideceksin detaylıya randevunu aldın mı
Yaaa çok iyiii. Ay içini de doldur inşallah guzelce🥰 6 eylüle aldim ben 21. Haftama senin onerdigin yerden 1400 olmuş fiyatı ama yine de en iyisi ora gibi geldi sen ne zaman gidiyosun

Çok güzel canjm acaba her doktor veriyor mu yüz ultrasonunu
Canım ben konuştum benimki veriyor bilgi alıp öyle aldım.
Yaaa çok iyiii. Ay içini de doldur inşallah guzelce🥰 6 eylüle aldim ben 21. Haftama senin onerdigin yerden 1400 olmuş fiyatı ama yine de en iyisi ora gibi geldi sen ne zaman gidiyosun
Amin canım hepimiz inşallah 🤲🏻 bende 12 ağustos 21+4 oluyorum bende 1200 vereceğim önceden aldığım için 😚
Hangi doktora gideceksin

X