- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
Tam 16 canjm ama hep bir hafta önden gidiyor ultrasonda 17 gozukuyorMaşallah canım kaçıncı haftadasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam 16 canjm ama hep bir hafta önden gidiyor ultrasonda 17 gozukuyorMaşallah canım kaçıncı haftadasin
Maşallah bende 16+4 te 17 dedi doktor 178 Gr dediTam 16 canjm ama hep bir hafta önden gidiyor ultrasonda 17 gozukuyor
Şimdi son adete göre 17+4 ultrasona göre 18 oldumTam 16 canjm ama hep bir hafta önden gidiyor ultrasonda 17 gozukuyor
Yaaa masallahh ben son günlerde asla yiyemiyorum birseyler yaaMaşallah bende 16+4 te 17 dedi doktor 178 Gr dedi
Selama, canım benim enfeksiyonum geçmedi maalesef ilişki sonrası yanmam tekrarlıyor ama sabahtan başlayıp su içip geçiyorum. Bende aksef kullandım bütün ilacı bitirdim. Sabah ve akşam olarak içtim. Ben idrar kültürünü önceden vermiştim idrar kültürümde bakteri çıkmamıştı.N nimolik Canim selam, senin de İdrar dolu Enfeksiyonun vardi diye hatirliyorum, ne durumdasin? Iyi misin? Bence de oldu, Bugün doktorum aksef antibiyotiğe başlattı…. Sen kaç gün kullandın ve kaç gün sonra tekrar idrar kültürü verdin? Bir de benim alt karnımda sancılar oluyor, nedeni buymuş.. sende ne gibi belirtiler vardı ?
Bakteri çıkmadıysa çok iyi, önemli olan bakteri olmaması galiba… Ben de bugün başladım bakalım cuma idrar kültürü vercem yine geçmiş olsun sana daSelama, canım benim enfeksiyonum geçmedi maalesef ilişki sonrası yanmam tekrarlıyor ama sabahtan başlayıp su içip geçiyorum. Bende aksef kullandım bütün ilacı bitirdim. Sabah ve akşam olarak içtim. Ben idrar kültürünü önceden vermiştim idrar kültürümde bakteri çıkmamıştı.
Sağol canım sana da geçmiş olsun inşallah benimde lökosit yüksek çıkıyor. 14 falan çıkıyor.Bakteri çıkmadıysa çok iyi, önemli olan bakteri olmaması galiba… Ben de bugün başladım bakalım cuma idrar kültürü vercem yine geçmiş olsun sana da
Bendede var böyle iltihap gibi bir akıntı ama ne koku ne kaşıntı ne yanma var ne olduğunu bilmiyorumSağol canım sana da geçmiş olsun inşallah benimde lökosit yüksek çıkıyor. 14 falan çıkıyor.
Benim de 10-12 çıktı.. Cuma günü tekrar gitcem sorcam doktora bu lökosit vs ne demek… Paylaşırım bilgileninceSağol canım sana da geçmiş olsun inşallah benimde lökosit yüksek çıkıyor. 14 falan çıkıyor.
Benim de hiç biri yoktu, sadece alt karnımda sancı çoktu, bebektendir diye düşündüm, meğerse iltihapmış bi sor doktoruna canımBendede var böyle iltihap gibi bir akıntı ama ne koku ne kaşıntı ne yanma var ne olduğunu bilmiyorum
Doktoruma yeni gitmistim kontrole sağlık ocağındaki ebe bilirmi acaba doktorum yok bide burda da hayırla bı dogursaydikBenim de hiç biri yoktu, sadece alt karnımda sancı çoktu, bebektendir diye düşündüm, meğerse iltihapmış bi sor doktoruna canım
Biz birde eşimle yaklasmiyoruz korkudan nerden buluyoruz bu enfeksiyonları bilmiyorum yaBenim de hiç biri yoktu, sadece alt karnımda sancı çoktu, bebektendir diye düşündüm, meğerse iltihapmış bi sor doktoruna canım
Ebe bilir tabi ki, 1 kere fazla sor en azından bişi varsa erken tanı konulsunDoktoruma yeni gitmistim kontrole sağlık ocağındaki ebe bilirmi acaba doktorum yok bide burda da hayırla bı dogursaydik
O kadar dikkat ettiğimiz için buluyor benceBiz birde eşimle yaklasmiyoruz korkudan nerden buluyoruz bu enfeksiyonları bilmiyorum ya
Bende de oluyordu ara ara akıntı sün sordum doktoruma koku kaşıntı kızarıklık yoksa endişe edecek bişey değil dedi. Ama ben her ihtimale karşı nioli yağı başlayacağımBendede var böyle iltihap gibi bir akıntı ama ne koku ne kaşıntı ne yanma var ne olduğunu bilmiyorum
Lökosit beyaz kan hücrelerinin idrar da olması demek. Yani vücudun enfeksiyon ile savaşmaya çalıştığını gösteriyorBenim de 10-12 çıktı.. Cuma günü tekrar gitcem sorcam doktora bu lökosit vs ne demek… Paylaşırım bilgilenince
İyiyim canım uyumak için yatağa girdim forumu okuyorum gözlerim kapanana kadar. Sen nasılsın?Kızlar nasılsını? Herkes iyidir umarım?
ben de iyiyim , kızım yazlıktan gelecek onu bekliyorum. bi durgunluk geldi sayfamıza:) heralde pazar rehaveti. Herkese iiyi gecelerİyiyim canım uyumak için yatağa girdim forumu okuyorum gözlerim kapanana kadar. Sen nasılsın?