- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
Zihin aldim e bebeğin kalıbı küçük dedikleri için 3 aylık olarak 6 tane yarim kol 6 tane de uzun kol aldim şimdilikKızlar yenidoğanda aldığınız
zıbın almıcak mısınız canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zihin aldim e bebeğin kalıbı küçük dedikleri için 3 aylık olarak 6 tane yarim kol 6 tane de uzun kol aldim şimdilikKızlar yenidoğanda aldığınız
zıbın almıcak mısınız canım?
Benim tek korkum bebek benim gibi uzun doğarsa hiç yeni doğan giydiremem genelde detaylıda ortalama ne kadar boyu olucak söylüyorlarmış ona göre bende az yada çok alacağım. Bir şeyler aldım yeni doğan olarak bir tane hastane çıkışı aldım onu evde falan da giydiririö diye bir tane de isim yazılı alacağım. Hastane çıkışıları 50 cm falan oluyor6 tulum var iki tane de set var iste yeter diye düşünüyorum ya hemen buyuyorlar diyolar o yüzden çoğunluk 3_6 almayı düşünüyorum
Evet o sıkıntı bende de var babamiz 1.90 boyunda ona çekerse bende giydiremem gibi ama kız çocukları daha minyon olunca bir de çok hoşuma gidince dayanamadim aldim ne yalan soyleyeyim kendimi durduruyorum büyük beden almaya calisiyorum yeni doğanda 50 cm de var 62 de var karışık almisim artık olduğu kadar napalim cuma günü tam 16. Haftadaydim 14 cm di minik normal gidiyor givi suanlik amaBenim tek korkum bebek benim gibi uzun doğarsa hiç yeni doğan giydiremem genelde detaylıda ortalama ne kadar boyu olucak söylüyorlarmış ona göre bende az yada çok alacağım. Bir şeyler aldım yeni doğan olarak bir tane hastane çıkışı aldım onu evde falan da giydiririö diye bir tane de isim yazılı alacağım. Hastane çıkışıları 50 cm falan oluyor
Ben doğduğumda 53 cm doğdum. Yeğenim var o 36. Haftada doğdu o bile 50 cmden uzun doğdu ondan korkuyorum bende en son 16. Haftada gitmiştim detaylı gelsin diye bekliyorum sonra 25 de gidebilirim ancaEvet o sıkıntı bende de var babamiz 1.90 boyunda ona çekerse bende giydiremem gibi ama kız çocukları daha minyon olunca bir de çok hoşuma gidince dayanamadim aldim ne yalan soyleyeyim kendimi durduruyorum büyük beden almaya calisiyorum yeni doğanda 50 cm de var 62 de var karışık almisim artık olduğu kadar napalim cuma günü tam 16. Haftadaydim 14 cm di minik normal gidiyor givi suanlik ama
Yorumları okudukça kafam karışıyor alacağım tulumlardan da vazgeçtim, bu gidişle bir şey alamıcamBen doğduğumda 53 cm doğdum. Yeğenim var o 36. Haftada doğdu o bile 50 cmden uzun doğdu ondan korkuyorum bende en son 16. Haftada gitmiştim detaylı gelsin diye bekliyorum sonra 25 de gidebilirim anca
Çok almışsın canım ben naparım bilmiyorumBen 0-3 ay arası bütün kıyafetlerini aldım. 3-6 alacağım artık. Zıbın 8 yenidoğan ,12 0-3 ay aldık. Tulum aldık 7-8 tane . 5 tane hastane çıkışı aldım biri 10 lu takım 2 si kundaklı. Alt üst de 7-8 takım şapkalı ve bandanalı var yeter sanırım. 3lü çoraplardan 4 tane var müslin aldım. Kundak aldık . 2 tane battaniye aldım. Ağız mendili aldım.
Deprem mi nerdesin sen canjm? Çok geçmiş olsun Yok canım benim içini rahat tut bir şey olmazKızlar depremle sallandim o kadar çok korktum kastim ki kendimi evde yanlizdim şimdi bir ağrı girdi kasigima ama öyle çok değil bebegime birseh olmaz dimi ya
Konyada inşallah yaDeprem mi nerdesin sen canjm? Çok geçmiş olsun Yok canım benim içini rahat tut bir şey olmaz
Kış bebeği olacak giyer diye düşündüm. Çok alma diyenler oluyor ama canım bebeklerin üstü günde 2-3 kez değişiyor. İlk bebiş bir de heveslendik sanırım hepsini ben almadım annemler eşimin ailesi de aldıÇok almışsın canım ben naparım bilmiyorum
Ben yenidoğan hastane çıkışı vs. Son aya bırakmayı düşündüm kilosu boyu o zaman daha belli olur ona göre alırım diye . 3-6 , 6-9 hatta beğendiğim 12-18 bile aldım . Hm den aldım çoğunluğu tam kalıp diyorlarBenim tek korkum bebek benim gibi uzun doğarsa hiç yeni doğan giydiremem genelde detaylıda ortalama ne kadar boyu olucak söylüyorlarmış ona göre bende az yada çok alacağım. Bir şeyler aldım yeni doğan olarak bir tane hastane çıkışı aldım onu evde falan da giydiririö diye bir tane de isim yazılı alacağım. Hastane çıkışıları 50 cm falan oluyor
Zeypba nın dolap uygulamasından Müslin alabilirsiniz 140 tl fiyatı . defolu diyor ama kusursuz geldi yorumlarına da bakabilirsiniz çoğu kusursuz geldiğini söylüyor2 tane müslin örtü aldım kızlar. Zeypba nın su yeşilini favorilemiştim 200 lira şu an fiyatı . Miela kids in müslininde de indirim var 229 lira, değerlendirmek isterseniz
Gördüm ama defoludur diye içime sinmemiştiZeypba nın dolap uygulamasından Müslin alabilirsiniz 140 tl fiyatı . defolu diyor ama kusursuz geldi yorumlarına da bakabilirsiniz çoğu kusursuz geldiğini söylüyor
Poşetinde temiz geliyor bir tane kiremit bir de bej almıştım biri Trendyol diğeri dolap hiçbir farkı yok. Denemek için almıştım güzeldiGördüm ama defoludur diye içime sinmemişti
Merak ettim hiç mi sorun yokPoşetinde temiz geliyor bir tane kiremit bir de bej almıştım biri Trendyol diğeri dolap hiçbir farkı yok. Denemek için almıştım güzeldi
Şimdi baktım da dolapta görünmüyor bitmişmikiPoşetinde temiz geliyor bir tane kiremit bir de bej almıştım biri Trendyol diğeri dolap hiçbir farkı yok. Denemek için almıştım güzeldi
Bende aldım hcbir sorunu yok tertemiz geldi kuponla 80 liraya almistimMerak ettim hiç mi sorun yok
Aaa çok şaşırdım ilk bebeğim olunca içime sinmemişti bir yerinde bir şey olur falan diye. Görmüştüm bir ara ama şimdi baktım bulamadım bi Link atar mısınız hala var mıBende aldım hcbir sorunu yok tertemiz geldi kuponla 80 liraya almistim