- 2 Ağustos 2021
- 5.409
- 5.139
16 haftalık canımKorkma canım benimde hep 70 lerde gayet normal fazlası olsa çarpıntı tutar zaten kaç haftalıksin şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 haftalık canımKorkma canım benimde hep 70 lerde gayet normal fazlası olsa çarpıntı tutar zaten kaç haftalıksin şuan
Kişiden kişiye değişiyor hissetme ben de o civarlardayken böyle karıncalanma gibi hissediyordum sonra git gide daha net hissediyorsun zaten belli süreye kaadar hissetmemekte normal 22 ye kadar felan birde bana doktorum bebek 500 gram olduktan sonra hareketlerini hissedebilirsin demisti16 haftalık canım
Anladım canım sen kaç haftalıksın şu anKişiden kişiye değişiyor hissetme ben de o civarlardayken böyle karıncalanma gibi hissediyordum sonra git gide daha net hissediyorsun zaten belli süreye kaadar hissetmemekte normal 22 ye kadar felan birde bana doktorum bebek 500 gram olduktan sonra hareketlerini hissedebilirsin demisti
23+4 canimAnladım canım sen kaç haftalıksın şu an
Maşallah baya olmuş canım şimdi çok net hissediyor musun hareketlerini, tekmelerini23+4 canim
Evet hareketleri net ama tabiki 2 gün çok hareketliyse 1,2 gün sakinMaşallah baya olmuş canım şimdi çok net hissediyor musun hareketlerini, tekmelerini
Bu her kişide değişir bunun için endişe etmenize gerek yokHamile kadınlarda 90-100 arası oluyor diye duymuştum o yüzden endişelendim
Ben 16+5 oldum pregnacare plus kullanıyorum tüp bebek doktorum başlamıştı. Şimdi gittiğim doktorda devam et dedi. 2 aydır kullanıyorum. Değerim düşük olduğu içinde ferrum forte kullanıyorumKızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz
Elenatal 1 Di ilk 3 ay, sonrası elenatal 2 deyiz şimdi. Sonra elenatal 3 kısmet olursa bu sekılde Folık asit kullanımı.Şu an kontrollerini başka bir doktorumla devam ediyorum o kullanmamam gerektiğini söyledi. Ama yine de kullanıyorum. Çünkü tüp pek yapan doktoruma çok güveniyorum
İmom omega verdi yeni başladım kullanmaya ne zamana kadar kullanıcam diye sorduğumda o kadar da önemli değil multivitamin dedi. Demir ilacını doğuma kadar kullanıcaz dediKızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz
Benim ilacım da decavit ama o kadar zor yutuyorum ki..Kızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz
Ben kullanıyorum canım. 18. HaftadayımKızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz
Maşallah canım aynı hisler her defasında bende de oluyorKızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür iyii her gittiğimde o masaya yatarken kalbim cikacakmis gibi oluyor 14 cm 160 grm olmusuzEki Görüntüle 3278619
Ben ilk 3 ay kullandım sonra devam ettirmedi doktorum. Başka balık yağı vitamin vs de vermedi gerek yok dediKızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz
Bugün benimde kontrolüm vardı. Benim bebişim de 160 grKızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür iyii her gittiğimde o masaya yatarken kalbim cikacakmis gibi oluyor 14 cm 160 grm olmusuzEki Görüntüle 3278619
Ben de bunu kullanıyorum, decavit magnezyum ve vitamin d3 bir de ekstradan…Kızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz
Maşallah canım kaçıncı haftadasinKızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür iyii her gittiğimde o masaya yatarken kalbim cikacakmis gibi oluyor 14 cm 160 grm olmusuzEki Görüntüle 3278619