2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Eki Görüntüle 3278209
Kızlar ben niveanın c vitaminini kullanıyordum lierac ı bugün açtım ablamda rengi böyle koyu değildi içindede siyah tortullar var ve sürdükten sonra farkettim sizce bozukmu firma bitkisel olduğu için bu şekilde olabilir falan dedi
Yok canim bozuk değil içinde siyah tortullar var

Eki Görüntüle 3278209
Kızlar ben niveanın c vitaminini kullanıyordum lierac ı bugün açtım ablamda rengi böyle koyu değildi içindede siyah tortullar var ve sürdükten sonra farkettim sizce bozukmu firma bitkisel olduğu için bu şekilde olabilir falan dedi
Yok canım böyle içinde siyah noktacıklar var evet

Bence mantıken olmaması lazım eczaneyi fırmayı falan aradım bitkisel olduğu için olabilir deniliyor bence bi sıkıntı var
Valla bılemedım aksam duş aldıktan sonra tekrar dıkkatlı bakayım, ama hıc sıyahlık dıkkatımı cekmedı.. Bandrollu da geldı ürün, sahte mi ki, sürüyoz o kadar

İki gün önce idrar ve vajen kültürü vermiştim ikisinde de candida çıktı . Bebeğe zararı olmaz dedi doktor ama benim içim çok huzursuz . Fitil ,yıkama jeli ve krem verdi inşallah geçer

İki gün önce idrar ve vajen kültürü vermiştim ikisinde de candida çıktı . Bebeğe zararı olmaz dedi doktor ama benim içim çok huzursuz . Fitil ,yıkama jeli ve krem verdi inşallah geçer
Vajen kültürüne nasıl bakılıyor canım? Benimde geçmeyen idrar enfeksiyonum var. İdrar kültürümde bişey çıkmadı ve ilişki sonrası ağrı ve yanma oluyor. Bende vajinal enfeksiyon mu acaba diye düşünüyorum. Doktora gidince soracağım. Doktorunuza güvenin içinizi sıkmayın inşallah verdiği ilaçlar işe yarar 🌸

Olmaz merak etmeyın. Bende de 9.haftada üreaplasma cıkmıstı antıbıyotık ve krem kullandım gectı sukur. İnternette bısey okumayın, en kotu senaryoyu yazıyorlar

Vajen kültürüne nasıl bakılıyor canım? Benimde geçmeyen idrar enfeksiyonum var. İdrar kültürümde bişey çıkmadı ve ilişki sonrası ağrı ve yanma oluyor. Bende vajinal enfeksiyon mu acaba diye düşünüyorum. Doktora gidince soracağım. Doktorunuza güvenin içinizi sıkmayın inşallah verdiği ilaçlar işe yarar 🌸
Bana hamilelik sürecinde ilişki yasak fakat bir yerde okumuştum bazen hamilelikte eşle birlikte tedavi uyguluyorlarmış

Sürüntü alıyor rahım agzından ve duvarlarlardan, 2 3 gunde cıkıyor sonucu. Yanma ve agrı varsa enfeksıyon olabılır, genelde vajınal enfeksıyon tedavsısı eşli yapılıyor. İdrar enfwksuyonu ıcın de nioli yağı kullanılırsın

Çok basit bir şekilde kulak çubuğu gibi bir şeyle akıntıdan örnek alıyor 5 sn sürmüyor . Alttan muayene olacağım için biraz gerilmiştim ama böyle oldu. Sıkıntı ettiğim açılma vs olması erken doğum riski olması . Doktor böyle söylemedi ama kuzenimin öyle olmuştu aklıma o gelince ister istemez canım sıkıldı benim de .inşallah geçer ikimizin de 💕

Sürüntü alıyor rahım agzından ve duvarlarlardan, 2 3 gunde cıkıyor sonucu. Yanma ve agrı varsa enfeksıyon olabılır, genelde vajınal enfeksıyon tedavsısı eşli yapılıyor. İdrar enfwksuyonu ıcın de nioli yağı kullanılırsın
Ürolojiye gittiğimde eşinde almaya gerek yok dedi bende idrar kültürü verdim. Ondan bişey çıkmadı şükür. O yüzdem vajinal enfeksiyon mu diye düşünüyorum. Zaten kondom kullanıyoruz rahim ağzı incelmesin diye. Eğer öyle birşeyde varsa eşimde tedavi olur zaten. Doktora gittiğimde isteyeceğim kültür testi. Teşekkür ederim

X