İdrar kulturu ıcın deıl canım, vajınal enfeksıyon ıcın antıbıyotık verecek onu esının de kullanması gerekiyor. Eger sen de cıkarsa esının de kullanması gerekebılır.. İdrar kulturu temız cıkıp vajen kulturde enfeksıyon cıktı bende, ama bıze zaten ılıskı yasagı var o yuzden tek ben kullandım antıbıyotıgıÜrolojiye gittiğimde eşinde almaya gerek yok dedi bende idrar kültürü verdim. Ondan bişey çıkmadı şükür. O yüzdem vajinal enfeksiyon mu diye düşünüyorum. Zaten kondom kullanıyoruz rahim ağzı incelmesin diye. Eğer öyle birşeyde varsa eşimde tedavi olur zaten. Doktora gittiğimde isteyeceğim kültür testi. Teşekkür ederim
Öyle canimm evde olsaydım atardım resmini yeni şeyinde var galibaSizindemi öyle bide sürdüm diye evham yaptım eşimde her duyduğunu sürersen öyle olur falan deyince
Yok canım bir sorun olduğunu düşünmüyorum kiminde var kiminde yokO zaman benımkınde mı sorun var
Kurt düştü içimeYok canım bir sorun olduğunu düşünmüyorum kiminde var kiminde yokolsa da olmasa da sorun yok bence
71 gayet normal canım. Zaten belirli bir haftadan sonra aşırı nabız artışı oluyor. Benim 94 104 falan çıkıyor şimdiKızlar şimdi tansiyonumu ölçtüm. Kalp atışım 71 çıktı az gibi geldi normal mi sizce?
Dün 95 çıkmıştı canım bugün çok düşük olunca korktum bir sorun mu var diye71 gayet normal canım. Zaten belirli bir haftadan sonra aşırı nabız artışı oluyor. Benim 94 104 falan çıkıyor şimdi
10/6 tansiyon 96 kalp atışım çıktı şimdi normali ne bende bilmiyorum.Kızlar şimdi tansiyonumu ölçtüm. Kalp atışım 71 çıktı az gibi geldi normal mi sizce?
Benim niye az çıkıyor korkuyorum10/6 tansiyon 96 kalp atışım çıktı şimdi normali ne bende bilmiyorum.
Bende 15. Haftada 1 hafta kustum geçti canım inşallah kısa sürerHerkes ilk 3 ay kusar ben 20. Haftama geldim şimdi kusuyorum
10/6 tansiyon çok iyi canım kalp atışı ni bilmiyorum10/6 tansiyon 96 kalp atışım çıktı şimdi normali ne bende bilmiyorum.
Dusmesin canim oluyormus böyle seylerKurt düştü içime
Bu arada baktım jelin içine, cok cok minik siyah noktalar var, ama zorla gordum yaniDusmesin canim oluyormus böyle seyler
Günaydın 73 normal bir kalp atışı bence endişe edeceğiniz bişi yok 60-100 arasını normal kabul ediyorlarKızlar günaydın, benim kalp atışım yine düşük 73 çıktıBu arada emzirme atleti aldınız mı? Ben suwende beğendim ama fiyatı yüksek gibi.
Hamile kadınlarda 90-100 arası oluyor diye duymuştum o yüzden endişelendimGünaydın 73 normal bir kalp atışı bence endişe edeceğiniz bişi yok 60-100 arasını normal kabul ediyorlar
Canım hafta olarak daha erken tuzlu yeme muhtemelen ödem tutmussundur bol su ic ve tuzu baya azaltKızlar dün biraz fazla ayakta durdum sağ ayağım şişmiş çok erken değil mü bu şişmeler için
Kızlar şimdi tansiyonumu ölçtüm. Kalp atışım 71 çıktı az gibi geldi normal mi sizce?
70 düşük değil normalde olması gereken 60 ve 90 arası sonrası 100 de normal kabul ediliyor ama sonrası sıkıntı zaten seninki gayet normalKızlar günaydın, benim kalp atışım yine düşük 73 çıktıBu arada emzirme atleti aldınız mı? Ben suwende beğendim ama fiyatı yüksek gibi.
İçim rahatladı biraz hamilelikte yüksek oluyor diye duyunca, bir de bebeği de hissedemiyorum henüz insan korkuyor70 düşük değil normalde olması gereken 60 ve 90 arası sonrası 100 de normal kabul ediliyor ama sonrası sıkıntı zaten seninki gayet normal
Korkma canım benimde hep 70 lerde gayet normal fazlası olsa çarpıntı tutar zaten kaç haftalıksin şuanİçim rahatladı biraz hamilelikte yüksek oluyor diye duyunca, bir de bebeği de hissedemiyorum henüz insan korkuyor