Biz de tam yarın 16.haftada olucazgünaydın ben de hep sağ tarafta bişeyler hissediyorum sertlik gibi hafif şişlik gibi bebek sanırım orda diyorum kendi kendime bugün tam 16. haftadayız:)
Cinsiyeti belli mi pekigünaydın ben de hep sağ tarafta bişeyler hissediyorum sertlik gibi hafif şişlik gibi bebek sanırım orda diyorum kendi kendime bugün tam 16. haftadayız:)
evet kızımız olacak:)Cinsiyeti belli mi peki
Bence bebek canım bende de oluyor bazen annem bebek o tarafta diyorKızlar günaydın, sırt üstü yattığım zaman sol tarafımda şişlik oluyor. Acaba bebek orda mıdır yoksa başka bir şey mi? Sizde de var mı böyle bir durum?
Yaa o zaman benim sol tarafımdaBence bebek canım bende de oluyor bazen annem bebek o tarafta diyor
Benim de sol tarafımdaYaa o zaman benim sol tarafımda
Hep ortada oluyor benimdeKızlar günaydın, sırt üstü yattığım zaman sol tarafımda şişlik oluyor. Acaba bebek orda mıdır yoksa başka bir şey mi? Sizde de var mı böyle bir durum?
Aramızda iki gün varBiz de tam yarın 16.haftada olucaz
Canım ben her gün kullanmaya çalışıyorum ama benim 2 gündür çok kaşınmaya başladı oda çatladığının işareti. Ben şuan 19+2yim. Her gün sürmeye ve kaşımamaya çalışıyorum.Kızlar bu çatlak önleyici jellerden aldım ama düzgün kullanmıyorum kaçıncı haftadan itibaren düzenli kullanan var mı?
Aa herkes değişik canımHerkes ilk 3 ay kusar ben 20. Haftama geldim şimdi kusuyorum
İnşallah bugünlük bişeydir. Bir anda oldu belki bir daha olmazAa herkes değişik canımUmarım geçer hemen
Bizim grup genel olarak kız olarak gidiyorMerhaba kızlar ben de doktora gittim iki gün önce 16.haftamdayım. Bizimde kızımız olacak inşallah
Ben hala ara ara kusuyorum 3 gün iyiysem 4. Gün kusuyorum. Geçer inşallah kusmak bende baş ağrısı yapıyor o günüm kötü geçiyor.Herkes ilk 3 ay kusar ben 20. Haftama geldim şimdi kusuyorum
Zaten mideden başa vurunca çok kötü oluyor. Ben hiç kusmamıştım yani bir iki defa çok veya ağır yediğimde oldu. Şuanki kahvaltı yapıyordum. Bi anda bulandı. Diyorum ki kızım yiyip büyümemiz lazım ama sen midemi bulandırıyorsun olmaz böyle ama kızım beni dinlemedi kusturduBen hala ara ara kusuyorum 3 gün iyiysem 4. Gün kusuyorum. Geçer inşallah kusmak bende baş ağrısı yapıyor o günüm kötü geçiyor.