2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

16 haftalık canım
Kişiden kişiye değişiyor hissetme ben de o civarlardayken böyle karıncalanma gibi hissediyordum sonra git gide daha net hissediyorsun zaten belli süreye kaadar hissetmemekte normal 22 ye kadar felan birde bana doktorum bebek 500 gram olduktan sonra hareketlerini hissedebilirsin demisti

Anladım canım sen kaç haftalıksın şu an

Kızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz

Şu an kontrollerini başka bir doktorumla devam ediyorum o kullanmamam gerektiğini söyledi. Ama yine de kullanıyorum. Çünkü tüp pek yapan doktoruma çok güveniyorum

Kızlar ya doktor size vitamin hapı verdi mi . Bana regenesis max verdi doğuma kadar kullan hatta ondan sonra birkaç ay daha kullan dedi ama çok şişkinlik yaptı bende. Siz hala kullanıyor musunuz
Ben 16+5 oldum pregnacare plus kullanıyorum tüp bebek doktorum başlamıştı. Şimdi gittiğim doktorda devam et dedi. 2 aydır kullanıyorum. Değerim düşük olduğu içinde ferrum forte kullanıyorum

Şu an kontrollerini başka bir doktorumla devam ediyorum o kullanmamam gerektiğini söyledi. Ama yine de kullanıyorum. Çünkü tüp pek yapan doktoruma çok güveniyorum
Elenatal 1 Di ilk 3 ay, sonrası elenatal 2 deyiz şimdi. Sonra elenatal 3 kısmet olursa bu sekılde Folık asit kullanımı.

İmom omega verdi yeni başladım kullanmaya ne zamana kadar kullanıcam diye sorduğumda o kadar da önemli değil multivitamin dedi. Demir ilacını doğuma kadar kullanıcaz dedi

Benim ilacım da decavit ama o kadar zor yutuyorum ki..

Ben ilk 3 ay kullandım sonra devam ettirmedi doktorum. Başka balık yağı vitamin vs de vermedi gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…