2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

15+şeklinde 16. Haftayı sayıyorsunuz? Bende 15+1 de gittim de benim iki bebeğim olduğu için mi acaba gramları daha az
Tabi ki, ikizler genel
Olarak daha ufak gidiyor… ikizleri olan arkadaşlarımdan biliyorum, bi arkadaşımla da 3 gün ileride o benden ikizlere hamile ve benim bebeğimden ikiside daha ufak… normal
Yani

Tabi ki, ikizler genel
Olarak daha ufak gidiyor… ikizleri olan arkadaşlarımdan biliyorum, bi arkadaşımla da 3 gün ileride o benden ikizlere hamile ve benim bebeğimden ikiside daha ufak… normal
Yani
Süreç hep stresli çokta araştırmıyorum çünkü bu sefer daha çok kafam karışıyor genel anlamda hiç birşey araştıramıyorum alışveriş bile. Çok teşekkür ediyorum bende çok belirtmiyorum aaa küçükmüş falan derler falan moralım bozulmasın diye

Araştırmamak daha iyi, herkesin çok farklı ilerliyor çünkü ben meraktan araştırıyorum ama doktorum herşey normal dediği için de içim rahat… ikizler de genel olarak biri birinden de daha ufak gidiyo son aylar birbirine yaklaşıyorlar…

FL peki ultrason kağıdına mı yazıyor ? Bize doktor tüm görüntüleri mail atıyor eşimde arşiv yaptı hiç oturup imcelemedim açıkcası anlamadığımdan
Ultrason görüntüsü veriyor ya orda bazen yazıyor bazen yazmıyor, ben de anlamadım en son 3 hafta öncekinde yazıyo ondan sonra da gitmiştim ama yazmıyor… dikkat de etmemişim..

Evet kızım daha nazlı daha küçük inşallah ezilmez yetişir üç gün var aralarında zaten şuan tek duam zamanında ve sağlıklı gelmeleri dua edip sadaka vermekten başka hiç bişey gelmiyor ki elimizden bekleyip göreceğiz.

Ona da baktım şimdi en son 12+2 yken yazıyor 5.58 cm miş o zaman. Son ultrason kağıtlarımda yok crl
16. Haftada 10.8 cmmiş galiba ben öyle algıladım. Boyunu kilosunu falan söylemişti ama unuttum

Eklentiler

• image.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…