FL yazan sayıyı 7 ile çarpınca boyunu öğreniyormuşuz dedi doktorumValla boyunu hiç sormadımuzun olacakmış onu biliyorum detaylida öğrenirim artık
Tabi ki, ikizler genel15+şeklinde 16. Haftayı sayıyorsunuz? Bende 15+1 de gittim de benim iki bebeğim olduğu için mi acaba gramları daha az
Süreç hep stresli çokta araştırmıyorum çünkü bu sefer daha çok kafam karışıyor genel anlamda hiç birşey araştıramıyorum alışveriş bile. Çok teşekkür ediyorum bende çok belirtmiyorum aaa küçükmüş falan derler falan moralım bozulmasın diyeTabi ki, ikizler genel
Olarak daha ufak gidiyor… ikizleri olan arkadaşlarımdan biliyorum, bi arkadaşımla da 3 gün ileride o benden ikizlere hamile ve benim bebeğimden ikiside daha ufak… normal
Yani
FL peki ultrason kağıdına mı yazıyor ? Bize doktor tüm görüntüleri mail atıyor eşimde arşiv yaptı hiç oturup imcelemedim açıkcası anlamadığımdanFL yazan sayıyı 7 ile çarpınca boyunu öğreniyormuşuz dedi doktorum
Araştırmamak daha iyi, herkesin çok farklı ilerliyor çünküSüreç hep stresli çokta araştırmıyorum çünkü bu sefer daha çok kafam karışıyor genel anlamda hiç birşey araştıramıyorum alışveriş bile. Çok teşekkür ediyorum bende çok belirtmiyorum aaa küçükmüş falan derler falan moralım bozulmasın diye
Ultrason görüntüsü veriyor ya orda bazen yazıyor bazen yazmıyor, ben de anlamadım en son 3 hafta öncekinde yazıyoFL peki ultrason kağıdına mı yazıyor ? Bize doktor tüm görüntüleri mail atıyor eşimde arşiv yaptı hiç oturup imcelemedim açıkcası anlamadığımdan
Bana yakın14.haftada 126 grmdi küçük minigimboyu 10 cmdi
Evet kızım daha nazlı daha küçük inşallah ezilmez yetişir üç gün var aralarında zaten şuan tek duam zamanında ve sağlıklı gelmeleri dua edip sadaka vermekten başka hiç bişey gelmiyor ki elimizden bekleyip göreceğiz.Araştırmamak daha iyi, herkesin çok farklı ilerliyor çünküben meraktan araştırıyorum ama doktorum herşey normal dediği için de içim rahat… ikizler de genel olarak biri birinden de daha ufak gidiyo son aylar birbirine yaklaşıyorlar…
Benim doktorum hiç böyle detaylar vermiyor. Fl ye baktım şimdi de yazmıyor kağıtta boşFL yazan sayıyı 7 ile çarpınca boyunu öğreniyormuşuz dedi doktorum
Cuma canım 16 haftalik olucam insallahBana yakınne zaman bir daha kontrol ?
Crl de yaziyor olabilir kuzu benim ultrasonda hep crl de boy olcusuBenim doktorum hiç böyle detaylar vermiyor. Fl ye baktım şimdi de yazmıyor kağıtta boş
Ona da baktım şimdi en son 12+2 yken yazıyor 5.58 cm miş o zaman. Son ultrason kağıtlarımda yok crlCrl de yaziyor olabilir kuzu benim ultrasonda hep crl de boy olcusu
Ay boyu felan çok da önemli değil sağlıklı olsun bir sorun olsa doktor zaten söylerdiOna da baktım şimdi en son 12+2 yken yazıyor 5.58 cm miş o zaman. Son ultrason kağıtlarımda yok crl
Detaylidan sonra kontrole de gidecek misinBende 12sinde gideceğim detaylıya bir an önce gelsin istiyorum
Evet benim doktor biraz öyle kendi bakıyorAy boyu felan çok da önemli değil sağlıklı olsun bir sorun olsa doktor zaten söylerdi
16. Haftada 10.8 cmmiş galiba ben öyle algıladım. Boyunu kilosunu falan söylemişti ama unuttumOna da baktım şimdi en son 12+2 yken yazıyor 5.58 cm miş o zaman. Son ultrason kağıtlarımda yok crl
Seninkinde yazıyor canım. Görüntü de çok iyi.Benim ultrason görüntülerini anla anlayabilirsen16. Haftada 10.8 cmmiş galiba ben öyle algıladım. Boyunu kilosunu falan söylemişti ama unuttum
Raporumu doktora atacağım. 24. Haftada şeker yüklemesi için sabahtan gideceğim o zamanda yanımda götüreceğim raporu falnDetaylidan sonra kontrole de gidecek misin