Maşallah senin de kız canım heralde17 haftalık olmuşuz
Utangaç galibaValla ya çok merak ediyorum tamam ne olursa olsun evladım da elimi karnima koyup kızım yada oğlum diye adıyla seslenmek istiyorum
Hiç bana çekmemiş demekkiUtangaç galiba
Bebeğin tüm iç organları, beyin yapısı inceleniyor canım. Evet perinatolog yapıyorKızlar bu detaylı ultrasona herkes girdimi ne öğreniliyor bunda perinatoloji yapıyormuş galiba
Canım ben 20. Haftada gidecektim o hafta sonu tatile gideceğiö o yüzden 21. Haftada gideceğim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıyorlar. Yüzünğn fotoğrafını veriyorlar ve 1 saat sürüyorKızlar bu detaylı ultrasona herkes girdimi ne öğreniliyor bunda perinatoloji yapıyormuş galiba
Bende gitmeyi düşünüyorum canım 1500 TL imiş aradım öğrendim gelmeden 10 gün önce ara randevu al dediler belki cinsiyet te belli olurCanım ben 20. Haftada gidecektim o hafta sonu tatile gideceğiö o yüzden 21. Haftada gideceğim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıyorlar. Yüzünğn fotoğrafını veriyorlar ve 1 saat sürüyor
20&22 hafta arası bakiliyormus canım zaten ben adete göre 16+4 ultrasona göre 17 haftalık çıktık adete göre 20 olunca gidecegm Allah izin verirseCanım ben 20. Haftada gidecektim o hafta sonu tatile gideceğiö o yüzden 21. Haftada gideceğim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıyorlar. Yüzünğn fotoğrafını veriyorlar ve 1 saat sürüyor
19un ıcındesın, yaş gıbı dusun..Kızlar ya ben şimdi 18+3 oldum. Ben 19. Haftada mıyım yoksa 18. Haftada mı
Bence de senin kız sanki canım, erkek daha erken gosteriyo kendiniValla ya çok merak ediyorum tamam ne olursa olsun evladım da elimi karnima koyup kızım yada oğlum diye adıyla seslenmek istiyorum
Canım benim doktorum ultraparkı önerdi bende ordan randevu aldım 1500 dedilerBende gitmeyi düşünüyorum canım 1500 TL imiş aradım öğrendim gelmeden 10 gün önce ara randevu al dediler belki cinsiyet te belli olur
Benim görümcemin oğlu 20. Haftada gösterdi detaylıda belli oldu hurafe bence kızın göstermemesi benim kızın bacakları hep açıktıBence de senin kız sanki canım, erkek daha erken gosteriyo kendinihayırlısı olsun, ne farkeder dimi
Tanı bazen olabiliyor amaBenim görümcemin oğlu 20. Haftada gösterdi detaylıda belli oldu hurafe bence kızın göstermemesi benim kızın bacakları hep açıktıçocuğum hemen öğrenmemizi istedi
İnşallahBence de senin kız sanki canım, erkek daha erken gosteriyo kendinihayırlısı olsun, ne farkeder dimi
Ama sanki bu sene kız senesiBenim görümcemin oğlu 20. Haftada gösterdi detaylıda belli oldu hurafe bence kızın göstermemesi benim kızın bacakları hep açıktıçocuğum hemen öğrenmemizi istedi
Kiz cocuga bence de birazcik dahaaa tatliİnşallahfarketmez evet canım kız çocuğu bir tık daha sevimli sanki
Tühh kız diye kendimi avutuyordumBenim görümcemin oğlu 20. Haftada gösterdi detaylıda belli oldu hurafe bence kızın göstermemesi benim kızın bacakları hep açıktıçocuğum hemen öğrenmemizi istedi
Bende oyle avutuyom valla kendimiTühh kız diye kendimi avutuyordum