2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bu detaylı ultrasona herkes girdimi ne öğreniliyor bunda perinatoloji yapıyormuş galiba
Canım ben 20. Haftada gidecektim o hafta sonu tatile gideceğiö o yüzden 21. Haftada gideceğim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıyorlar. Yüzünğn fotoğrafını veriyorlar ve 1 saat sürüyor

Canım ben 20. Haftada gidecektim o hafta sonu tatile gideceğiö o yüzden 21. Haftada gideceğim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıyorlar. Yüzünğn fotoğrafını veriyorlar ve 1 saat sürüyor
Bende gitmeyi düşünüyorum canım 1500 TL imiş aradım öğrendim gelmeden 10 gün önce ara randevu al dediler belki cinsiyet te belli olur

20&22 hafta arası bakiliyormus canım zaten ben adete göre 16+4 ultrasona göre 17 haftalık çıktık adete göre 20 olunca gidecegm Allah izin verirse

Benim görümcemin oğlu 20. Haftada gösterdi detaylıda belli oldu hurafe bence kızın göstermemesi benim kızın bacakları hep açıktı çocuğum hemen öğrenmemizi istedi
Tanı bazen olabiliyor ama
Genel olarak etrafımda kızı olanlar hep daha geç öğrendi erkek olunca da daha erken, ben de 10. Haftada erkek dedi doktorum öyle gerçekten de… hayırlısı olsun, hiç farketmez kız erkek zaten

Kızlar dün biraz fazla ayakta durdum sağ ayağım şişmiş çok erken değil mü bu şişmeler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…