2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Evet erken biraz canım ama alışık değilsen olmuştur ben 8 saat iş yerinde devamlı ayaktayım 1 saat toplam mola sürem ilk kontrolde sor mutlaka
Normalde olmuyordu bide sandalet giymiştim çok rahat değildi belki ondan olmuştur dedim yukarı kaldırımca indi

Evet erken biraz canım ama alışık değilsen olmuştur ben 8 saat iş yerinde devamlı ayaktayım 1 saat toplam mola sürem ilk kontrolde sor mutlaka
Maşallah size ben hep yatalak gibiyim heyet üstüne heyet aldım ama benim işim zor ama sizinde çok zormuş sahada oluyorum bazen uzun saatler güneş falan bayılacak gibi oluyorum

Maşallah size ben hep yatalak gibiyim heyet üstüne heyet aldım ama benim işim zor ama sizinde çok zormuş sahada oluyorum bazen uzun saatler güneş falan bayılacak gibi oluyorum
Fabrika canım inan cehennem içeri o kadar sicakki ana şükür hiç bir sıkıntım yok şimdilik rabbim güç versin hepimize

Fabrika canım inan cehennem içeri o kadar sicakki ana şükür hiç bir sıkıntım yok şimdilik rabbim güç versin hepimize
Bünye meselesi sanırım benim her daim kurum dışına çıkmıyorum ama çıkmam gerektiğinde sahada kontrollerim olduğunda beynim kaynıyor ben sizin gibi güçlü bünyeli insanları çok takdir ediyorum raporum bitince kara kara düşünüyorum

Kızlar hastaneden çıktım evdeyim, aşırı zorladı beni spinal anestezi verdiler , muhtemelen doğumda aynı şekilde olacak ama çok korktum, ben ilk kızımı normal doğurdum ve çok güzeldi , sonraki doğumum genel anestezi acil sezeryan oldu berbattı , normal doğumda doğuma kadar bi iki saat sancı çekiyorsun sonrası çok iyi , hemen bebeği kucağına verip seni odana yolluyorlar ama sezeryan doğum sonrasında mahvoluyorsun ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Elimde olsa bu çocuğu normal doğururum ama asla izin vermiyo doktorum

Geçmiş olsun canım İstersen başka bir doktora da git, ssvd destekleyen bir doktor. Kötü düşünme sen yine de doğumum nasıl olursa olsun kolay ve rahat geçicek diye düşünmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…