- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Evet erken biraz canım ama alışık değilsen olmuştur ben 8 saat iş yerinde devamlı ayaktayım 1 saat toplam mola sürem ilk kontrolde sor mutlakaKızlar dün biraz fazla ayakta durdum sağ ayağım şişmiş çok erken değil mü bu şişmeler için
Normalde olmuyordu bide sandalet giymiştim çok rahat değildi belki ondan olmuştur dedim yukarı kaldırımca indiEvet erken biraz canım ama alışık değilsen olmuştur ben 8 saat iş yerinde devamlı ayaktayım 1 saat toplam mola sürem ilk kontrolde sor mutlaka
Evet sandalet yapabilir terlik giy canım enrahat oNormalde olmuyordu bide sandalet giymiştim çok rahat değildi belki ondan olmuştur dedim yukarı kaldırımca indi
Maşallah size ben hep yatalak gibiyim heyet üstüne heyet aldım ama benim işim zor ama sizinde çok zormuş sahada oluyorum bazen uzun saatler güneş falan bayılacak gibi oluyorumEvet erken biraz canım ama alışık değilsen olmuştur ben 8 saat iş yerinde devamlı ayaktayım 1 saat toplam mola sürem ilk kontrolde sor mutlaka
Fabrika canım inan cehennem içeri o kadar sicakki ana şükür hiç bir sıkıntım yok şimdilik rabbim güç versin hepimizeMaşallah size ben hep yatalak gibiyim heyet üstüne heyet aldım ama benim işim zor ama sizinde çok zormuş sahada oluyorum bazen uzun saatler güneş falan bayılacak gibi oluyorum
Bünye meselesi sanırım benim her daim kurum dışına çıkmıyorum ama çıkmam gerektiğinde sahada kontrollerim olduğunda beynim kaynıyor ben sizin gibi güçlü bünyeli insanları çok takdir ediyorumFabrika canım inan cehennem içeri o kadar sicakki ana şükür hiç bir sıkıntım yok şimdilik rabbim güç versin hepimize
Teşekkür ederimBünye meselesi sanırım benim her daim kurum dışına çıkmıyorum ama çıkmam gerektiğinde sahada kontrollerim olduğunda beynim kaynıyor ben sizin gibi güçlü bünyeli insanları çok takdir ediyorumraporum bitince kara kara düşünüyorum
Valla bravo, ben 1 saat ayakta durayım sancılarım başlıyor…Evet erken biraz canım ama alışık değilsen olmuştur ben 8 saat iş yerinde devamlı ayaktayım 1 saat toplam mola sürem ilk kontrolde sor mutlaka
Çalışan olunca canım tekstil fabrikası bide mecburen işte 7.ay bitene kadar çalışcamValla bravo, ben 1 saat ayakta durayım sancılarım başlıyor…
Maşallah canım, Allah güç kuvvet versin… böyle iyi hissettiğin sürece çok iyi çalışman bence… insallah hep böyle iyi olursunÇalışan olunca canım tekstil fabrikası bide mecburen işte 7.ay bitene kadar çalışcam
Aminnn inşallah canım sağolasın rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallahMaşallah canım, Allah güç kuvvet versin… böyle iyi hissettiğin sürece çok iyi çalışman bence… insallah hep böyle iyi olursun
Benim 19 aralık normal doğum istiyorum ama kaderimizde ne var ne yok bilemeyiz. Zorunlu olmadıkça sezaryen düşünmüyorum.Kızlar doğum tarihiniz ne görünüyor? Bir de nasıl doğum düşünüyorsunuz?
Çok ayakta kalınca oluyor galiba bugün evde de çok ayakta kaldım topuklarım ağrıdı ve şişti ayaklarım.Evet sandalet yapabilir terlik giy canım enrahat o
Senin benden bir ay önce canımBenim 19 aralık normal doğum istiyorum ama kaderimizde ne var ne yok bilemeyiz. Zorunlu olmadıkça sezaryen düşünmüyorum.
Geçmiş olsun canımKızlar hastaneden çıktım evdeyim, aşırı zorladı beni spinal anestezi verdiler , muhtemelen doğumda aynı şekilde olacak ama çok korktum, ben ilk kızımı normal doğurdum ve çok güzeldi , sonraki doğumum genel anestezi acil sezeryan oldu berbattı , normal doğumda doğuma kadar bi iki saat sancı çekiyorsun sonrası çok iyi , hemen bebeği kucağına verip seni odana yolluyorlar ama sezeryan doğum sonrasında mahvoluyorsun ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Elimde olsa bu çocuğu normal doğururum ama asla izin vermiyo doktorum
Benim 7 ocak görünüyor. Ben sezeryan düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa ocağın ilk haftası olurKızlar doğum tarihiniz ne görünüyor? Bir de nasıl doğum düşünüyorsunuz?
Ebelerin tavsiyesi fırsat buldukça ayaklarınızı uzatıp yukarı kaldırın mutlaka hergünÇok ayakta kalınca oluyor galiba bugün evde de çok ayakta kaldım topuklarım ağrıdı ve şişti ayaklarım.
12 ocak normal düşünüyorum ama ikizlerden biri kaybolmazsa sezeryan olucak mecburenKızlar doğum tarihiniz ne görünüyor? Bir de nasıl doğum düşünüyorsunuz?