Al benden de o kadar o kadar çok uyuyorum ki gözlerim fok balığı gibi olduu. Bir de agirlastigimj hissediyorum cidden hayat kalitem sifir sifir sifirKızlar bu aralar aşırı üşengeçlik var üstümde. Ne yemek yapasım ne de ev toplayasım var. Sıcaklarda üstüne geliyor. Hep yatmak istiyorum
Ben sürekli bu moddayım. Hayatım yeme ve uyku ekseninde ilerliyor. Şimdi yine peynir simit yedimKızlar bu aralar aşırı üşengeçlik var üstümde. Ne yemek yapasım ne de ev toplayasım var. Sıcaklarda üstüne geliyor. Hep yatmak istiyorum
Ben dışarı çıkmakta sorun yok ama evde bişey yapmak istemiyorumBen sürekli bu moddayım. Hayatım yeme ve uyku ekseninde ilerliyor. Şimdi yine peynir simit yedimve uyumaya gidicem eşimin gitmesini bekliyorum
16 haftalık olmuşsunuz damloş, imzanda gördüm büyüyor sıpalarAl benden de o kadar o kadar çok uyuyorum ki gözlerim fok balığı gibi olduu. Bir de agirlastigimj hissediyorum cidden hayat kalitem sifir sifir sifir
Ay evett zaman geçip gidiyor16 haftalık olmuşsunuz damloş, imzanda gördüm büyüyor sıpalar
18.hafta dolup 19. Haftanın içindesin benceKızlar ya ben şimdi 18+3 oldum. Ben 19. Haftada mıyım yoksa 18. Haftada mı
Canım belki kan değerlerin düşmüştür belki ondandır. Ben 12de falan uyuyorum. Ama her hamilelik farklı tabi.Ay evett zaman geçip gidiyorben misafirlige gidiyorum saat 9 gibi ayakta uyurken buluyorum kendimi normal mi acaba bu kadar uyumakk
Bende öyle biliyorum ama imzamda 19. Hafta yazıyor kk da, hamilelik uygulamasında 18. Hafta diyor ondan kafam karışıyor18.hafta dolup 19. Haftanın içindesin bence
Bu konuda farklı görüşler varKızlar ya ben şimdi 18+3 oldum. Ben 19. Haftada mıyım yoksa 18. Haftada mı
Bende hamilelik+ uygulamasını kullanıyorum onda 18 haftalık yazıyor bana ikiside mantıklı gelşyor ama doktorum genelde uygulamaya göre söylüyor. Gerçi bebiş biraz önden gidebiliyor değişiyor.Bu konuda farklı görüşler var19. hafta olduğunu söyleyen kitaplar ve doktorlar var ama bir taraftan da 18. haftada olduğunu söyleyenler. Bana birincisi daha mantıklı geliyor .Dr. Banu Çiftçi nin uygulamasından takip ediyorum ben
Baktırdım canim degerlerime hersey normal ben ağır geciricem galiba bir arkadaşım hamileyken benim gibiydi çok gülerdim ona başıma geldi galibaCanım belki kan değerlerin düşmüştür belki ondandır. Ben 12de falan uyuyorum. Ama her hamilelik farklı tabi.
Bende öyle biliyorum ama imzamda 19. Hafta yazıyor kk da, hamilelik uygulamasında 18. Hafta diyor ondan kafam karışıyor
Olsun canım ya, bebek iyi olsunda biz yatalım kalkalımBaktırdım canim degerlerime hersey normal ben ağır geciricem galiba bir arkadaşım hamileyken benim gibiydi çok gülerdim ona başıma geldi galiba
18 hafta bitti 19. hafta içindesinKızlar ya ben şimdi 18+3 oldum. Ben 19. Haftada mıyım yoksa 18. Haftada mı
Bağdaş kurmuş oturuyor yine göstermediAyyy hadi güzel haberlerle gellaminnn canim Amin
Ay aynen onlar iyi olsun da ben uyurum hiç sorun degilOlsun canım ya, bebek iyi olsunda biz yatalım kalkalımbende 12. Haftaya kadar öyleydim. Ama sonra daha iyiyim tabi yorulduğum oluyor çok yürürsem falan özellikle bide sıcak çok fena yapıyor.
Yaaaa şaka gibiii insan merak ettikçe gostermiyor sipalarBağdaş kurmuş oturuyor yine göstermedi20. Haftada detaylı ultrason cekincem
AaaBağdaş kurmuş oturuyor yine göstermedi20. Haftada detaylı ultrason cekincem
Valla ya çok merak ediyorum tamam ne olursa olsun evladım da elimi karnima koyup kızım yada oğlum diye adıyla seslenmek istiyorumYaaaa şaka gibiii insan merak ettikçe gostermiyor sipalarbenim ki de resmen burdayım diye açmıştı bacaklarini