2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bu aralar aşırı üşengeçlik var üstümde. Ne yemek yapasım ne de ev toplayasım var. Sıcaklarda üstüne geliyor. Hep yatmak istiyorum
Al benden de o kadar o kadar çok uyuyorum ki gözlerim fok balığı gibi olduu. Bir de agirlastigimj hissediyorum cidden hayat kalitem sifir sifir sifir

Kızlar bu aralar aşırı üşengeçlik var üstümde. Ne yemek yapasım ne de ev toplayasım var. Sıcaklarda üstüne geliyor. Hep yatmak istiyorum
Ben sürekli bu moddayım. Hayatım yeme ve uyku ekseninde ilerliyor. Şimdi yine peynir simit yedim ve uyumaya gidicem eşimin gitmesini bekliyorum

Ay evett zaman geçip gidiyorben misafirlige gidiyorum saat 9 gibi ayakta uyurken buluyorum kendimi normal mi acaba bu kadar uyumakk
Canım belki kan değerlerin düşmüştür belki ondandır. Ben 12de falan uyuyorum. Ama her hamilelik farklı tabi.
18.hafta dolup 19. Haftanın içindesin bence
Bende öyle biliyorum ama imzamda 19. Hafta yazıyor kk da, hamilelik uygulamasında 18. Hafta diyor ondan kafam karışıyor

Kızlar ya ben şimdi 18+3 oldum. Ben 19. Haftada mıyım yoksa 18. Haftada mı
Bu konuda farklı görüşler var 19. hafta olduğunu söyleyen kitaplar ve doktorlar var ama bir taraftan da 18. haftada olduğunu söyleyenler. Bana birincisi daha mantıklı geliyor .Dr. Banu Çiftçi nin uygulamasından takip ediyorum ben

Bende hamilelik+ uygulamasını kullanıyorum onda 18 haftalık yazıyor bana ikiside mantıklı gelşyor ama doktorum genelde uygulamaya göre söylüyor. Gerçi bebiş biraz önden gidebiliyor değişiyor.

Baktırdım canim degerlerime hersey normal ben ağır geciricem galiba bir arkadaşım hamileyken benim gibiydi çok gülerdim ona başıma geldi galiba

Baktırdım canim degerlerime hersey normal ben ağır geciricem galiba bir arkadaşım hamileyken benim gibiydi çok gülerdim ona başıma geldi galiba
Olsun canım ya, bebek iyi olsunda biz yatalım kalkalım bende 12. Haftaya kadar öyleydim. Ama sonra daha iyiyim tabi yorulduğum oluyor çok yürürsem falan özellikle bide sıcak çok fena yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…