2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar hastaneden çıktım evdeyim, aşırı zorladı beni spinal anestezi verdiler , muhtemelen doğumda aynı şekilde olacak ama çok korktum, ben ilk kızımı normal doğurdum ve çok güzeldi , sonraki doğumum genel anestezi acil sezeryan oldu berbattı , normal doğumda doğuma kadar bi iki saat sancı çekiyorsun sonrası çok iyi , hemen bebeği kucağına verip seni odana yolluyorlar ama sezeryan doğum sonrasında mahvoluyorsun ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Elimde olsa bu çocuğu normal doğururum ama asla izin vermiyo doktorum😔
Geçmiş olsun canım sezeryandan sonra normali vok yapmıyorlar maalesef ki

Kızlar doğum tarihiniz ne görünüyor? Bir de nasıl doğum düşünüyorsunuz?
21 Aralık görünüyor benim, sorun olmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum..

2 gündür vücudumda kırmızı lekeler çıkmaya başladı.. normalde hergün yumurta yerdim ondan mı bilemedim.. ekstradan yediğim tek şey kakaolu ıslak kek..

Grupta en son ben doğurucam sanırım 😁
İmzanızı eklesenize kadınlar kulubüne orda kaç haftalık olduğunuzu hem biz hem siz göreceksiniz. Bide bilgiler veriyor. Bugün bebeğiniz şu kadar büyüdü falan diye 🌸

Nasıl yapılıyor bilmiyorum
Bu linkten yap canım

Bu linkten yap canım
Teşekkür ederim canım sanırım yaptım

21 Aralık görünüyor benim, sorun olmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum..

2 gündür vücudumda kırmızı lekeler çıkmaya başladı.. normalde hergün yumurta yerdim ondan mı bilemedim.. ekstradan yediğim tek şey kakaolu ıslak kek..
Canım Demir ilacı kullanıyor musun o bende alerji yaptı

Oladabilir olmayadabilir dedi hiç küçülme yok şu anda her gittiğimde önce onu görmek de psikolojik olarak yoruyor bazen
Seni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim yardımcın olsun İnşaAllah yok olur. Benim bebeğimin kalbi durduğu zaman 5 haftalıktı. Vücut kendiliğinden bebeği de kesesini de yok etmiş şuan görünmüyor.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim yardımcın olsun İnşaAllah yok olur. Benim bebeğimin kalbi durduğu zaman 5 haftalıktı. Vücut kendiliğinden bebeği de kesesini de yok etmiş şuan görünmüyor.
Benim ki 10 haftalikti büyümüş yani eli kolu olusmus halde olunca zor gibi gorunuyor ama olsun gersey rabbimden

Merhabalar;ben 16 haftalık oldum ve kızım için ilk alışverişi bugün yaptım🥳çanta olarak aldığınız önereceğiniz bir model varmıdır acaba? Birde hiç bez aldınız mı? Sleepy 2 numara için yenidoğana oluyor yazmişlar ama emin olamadım
Çanta da almadım bez de almadım canım bekletiyorum ikisini de tam bir şeye ok olamadım henüz

Merhabalar;ben 16 haftalık oldum ve kızım için ilk alışverişi bugün yaptım🥳çanta olarak aldığınız önereceğiniz bir model varmıdır acaba? Birde hiç bez aldınız mı? Sleepy 2 numara için yenidoğana oluyor yazmişlar ama emin olamadım
Bir yerde okudum. Sleepynin 2 numarası primanın 1 numarası ile aynıymış galiba. Çanta alacağım ağustos ayında beğendiğim bir çanta var 1200 tl insallah zam gelmez 😂 şuan daha bez faln alıp stoklamasım.

Bir yerde okudum. Sleepynin 2 numarası primanın 1 numarası ile aynıymış galiba. Çanta alacağım ağustos ayında beğendiğim bir çanta var 1200 tl insallah zam gelmez 😂 şuan daha bez faln alıp stoklamasım.
Markası modeli nedir acaba çantanın bende bir tane beğendim 600 lira. Stoklamak için değilde bir paket alayım bulunsun diye bakıyorum. Bezi kullandıkça karar veririm heralde hangisi ile devam edeceğime

X