- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
Canım ağrın devam ediyor mu? Benim sol kasığım çok ağrıyorGittim kızlar çok şükür bir sorun yok rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok magnezyum eksikligindn de olabilr çocuk büyüdükçe omuriligw baskı yapar o da ağrı yapabilir dinlen dedi yüzde yüz kız artık kesinleşti de tamamençok sukur
Ediyor kuzum magnezyuma başladım tekrar. Adet olurken benim vok ağrım olur aynı o şekilde oluyor tek taraf sağ tarafım berbatCanım ağrın devam ediyor mu? Benim sol kasığım çok ağrıyor
Benimde sağ tarafta batma ve ağrı oluyor yarın kontrol bakalım bizim minik ne acabaEdiyor kuzum magnezyuma başladım tekrar. Adet olurken benim vok ağrım olur aynı o şekilde oluyor tek taraf sağ tarafım berbat
Geçmiş olsun kuzum. Benim de aynı da doktorum korkma tek taraflı ağrı önemli değil, bolca dinlen dedi. İnşaAllah geçer ağrılarımızEdiyor kuzum magnezyuma başladım tekrar. Adet olurken benim vok ağrım olur aynı o şekilde oluyor tek taraf sağ tarafım berbat
Ay sordum beb çocuk sağda mi hocam oram çok agriyor dedim yok dedi rahmin tam ortasında göbek degilinin oralarda dediBenimde sağ tarafta batma ve ağrı oluyor yarın kontrol bakalım bizim minik ne acaba
Aynen canım özellikle rahim ağzına felan baktı sıkıntı yok dedi olacak buyuyor normal bu ağrılar dediGeçmiş olsun kuzum. Benim de aynı da doktorum korkma tek taraflı ağrı önemli değil, bolca dinlen dedi. İnşaAllah geçer ağrılarımız
Bende sagdakiler kız çıkınca bı umutlaniyorum eşimde çok istediğimiz için kızı oğlan olacak diyorAy sordum beb çocuk sağda mi hocam oram çok agriyor dedim yok dedi rahmin tam ortasında göbek degilinin oralarda dedi
Ama ultrason cihazında bakarken hala çok aşağılardan kasıklardan bakıyor benim doktorumAy sordum beb çocuk sağda mi hocam oram çok agriyor dedim yok dedi rahmin tam ortasında göbek degilinin oralarda dedi
Canım çok düşük kan değerin kesinlikle kullanmalısın dikkat et kan yapıcı şeyler yemeye çalış direk neden damar yolu ile vermedi ki doktorunAnladım canım bir de ben kullanayım bakalım bir sıkıntı olacak mı. Benim 7.5 çıkmış
Bende hep öyle diyodum tüm aile kız istiyodu dedim kesin erkek olacakBende sagdakiler kız çıkınca bı umutlaniyorum eşimde çok istediğimiz için kızı oğlan olacak diyor
Bebeğin pozisyonundan kaynaklı da olabilir yada biraz kilon varsa o da etkiliyor yaAma ultrason cihazında bakarken hala çok aşağılardan kasıklardan bakıyor benim doktorum
Zayıfım canımBebeğin pozisyonundan kaynaklı da olabilir yada biraz kilon varsa o da etkiliyor ya
Bugün canım iş çıkışı gideceğiz Allah nasip ederse 3 buçuktaBende hep öyle diyodum tüm aile kız istiyodu dedim kesin erkek olacakrabbim nasip etti ne zaman senin kontrolün
Rabbim sağlıklı uzun ömürlü etsin canım hayırlısıyla alalım kucaklarimizaBende hep öyle diyodum tüm aile kız istiyodu dedim kesin erkek olacakrabbim nasip etti ne zaman senin kontrolün
Rabbim sağlıklı uzun ömürlü etsin canım hayırlısıyla alalım kucaklarimiza
Ayyy hadi güzel haberlerle gellBugün canım iş çıkışı gideceğiz Allah nasip ederse 3 buçukta
Ben bunu arkadaşıma sordum ne farkı var diye. İkiside aynı dedi sadece bio naturalin içinde bir tane daha bitki var dedi bende baktım natural olanda şeker kamışı ve badem sütü yok. Bio natural daha pahalı sadeceKızlar bebek bezi olarak sleepy bio natural mi sleepy natural mi?
Benim arkadaşım da arkadaşım da görmüştüm daha sert gelmişti bio natural ondan tercih etmedim demiştiBen bunu arkadaşıma sordum ne farkı var diye. İkiside aynı dedi sadece bio naturalin içinde bir tane daha bitki var dedi bende baktım natural olanda şeker kamışı ve badem sütü yok. Bio natural daha pahalı sadece