- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
Teşekkür ederim kuzum. Dün doktora gittim. Kasılma demedi. Magnezyum verdi. Çok su içiyorum enfeksiyon değildir. Tansiyonum düşük dün 9-3 tü. İkiz olduğu için 22-25 haftalıkken bile doğabilirler dedi ona çok üzüldüm İnşaAllah o kadar erken doğmazlar.Kasılmaların mı var acaba canım, tansıyon ne durumda, doktoruna haber ver, bır de vajen kultur ver enfeksıyon uremıs olabılır, gecmeyen agrı genelde enfeksıyon durumunda oluyor, benım de oldu 10.haftada antıbıyotıkle gectı bıttı
Niye bu kadar erken dogar dedi bol bol yatın ayağa kalkmayınTeşekkür ederim kuzum. Dün doktora gittim. Kasılma demedi. Magnezyum verdi. Çok su içiyorum enfeksiyon değildir. Tansiyonum düşük dün 9-3 tü. İkiz olduğu için 22-25 haftalıkken bile doğabilirler dedi ona çok üzüldüm İnşaAllah o kadar erken doğmazlar.
İkiz ve tüp bebek o yüzden dedi. Kayınvalidem bende kendisi iş yapamıyor. Yardımcı ayarlamıştım o da işten çıktı. Mecburen ortada dolanıyorum. Yemekler, iş bendeNiye bu kadar erken dogar dedi bol bol yatın ayağa kalkmayın
Neden doktorlarınız bu kadar sizi korkutuyor ya. Her ikiz olan ve her tüp bebek olan erken doğum yapmıyor Allah korusun. Uyarı yapmak ayrı ama korkutacak şekilde söylüyor bence. Evet dinlenmek önemli hepimizin belirli riskleri var maalesef. Bu riskleri bilmekte önemli ama keşke korkutmasalar. Onun yerine engellemeye çalışırız, izin vermeeyiz ama dikkat etmek lazım falan deseler.Teşekkür ederim kuzum. Dün doktora gittim. Kasılma demedi. Magnezyum verdi. Çok su içiyorum enfeksiyon değildir. Tansiyonum düşük dün 9-3 tü. İkiz olduğu için 22-25 haftalıkken bile doğabilirler dedi ona çok üzüldüm İnşaAllah o kadar erken doğmazlar.
Keşke canım dünden beri çok üzgünüm.3. Derece yoğun bakım ünitesi olan bir devlet hastanesinden bir doktor bul o da takip etsin dediNeden doktorlarınız bu kadar sizi korkutuyor ya. Her ikiz olan ve her tüp bebek olan erken doğum yapmıyor Allah korusun. Uyarı yapmak ayrı ama korkutacak şekilde söylüyor bence. Evet dinlenmek önemli hepimizin belirli riskleri var maalesef. Bu riskleri bilmekte önemli ama keşke korkutmasalar. Onun yerine engellemeye çalışırız, izin vermeeyiz ama dikkat etmek lazım falan deseler.
Lütfen iş felan yapmayın ayakta kalmayın sadece yatın ikiz daha riskli. Bir yakınım dikkat etmedi ev temzılık derken yormus 24.haftada doğuma gitti bebeğin biri aylarca kaldı kuvezde, Birsürü üzüntü yaşadı. Allah en hayırlısını bilir ama tedbiri elden bırakmayın dikkat edin die yazdım.İkiz ve tüp bebek o yüzden dedi. Kayınvalidem bende kendisi iş yapamıyor. Yardımcı ayarlamıştım o da işten çıktı. Mecburen ortada dolanıyorum. Yemekler, iş bende
Kendine güvenmiyor canım demekki. Sen başka doktor araştır. Olmazsa dediği gibi devlet hastanesine gidersin. Ama eminim daha iyi özel doktorlr vardırlar. Sıkma canını. Rahim ağzını ölçtü mü? Sen kendini yorma ayakta durma. Tüp bebekle ikiz doğurmuş bir sürü kişi var hatta instagramda üçüzü olan kadın var oda tüp bebek. Ayaklarını uzat yat. Eşin ev işi yapsın kayınvaliden yemekleri yapsın.Keşke canım dünden beri çok üzgünüm.3. Derece yoğun bakım ünitesi olan bir devlet hastanesinden bir doktor bul o da takip etsin dedi
Vajendekı enfeksıyonun su ıle ılgısı yok canım, kultur alacak suruntu ıle, idrar enfeksıyonundan bahsetmıyorum ben.. Onu sor doktoruna, aynısı bende de oldu cunku ureaplsma üredı vajende,antıbıyorık verdı gectı, idrar tahlılım de temızdı.Teşekkür ederim kuzum. Dün doktora gittim. Kasılma demedi. Magnezyum verdi. Çok su içiyorum enfeksiyon değildir. Tansiyonum düşük dün 9-3 tü. İkiz olduğu için 22-25 haftalıkken bile doğabilirler dedi ona çok üzüldüm İnşaAllah o kadar erken doğmazlar.
Canım çok teşekkür ederim. Kayınvalidem iş ve yemek yapamıyor. Kendisinin bakıma ihtiyacı var. Rahim ağzı 5.8 demişti iki hafta önce. Zeynep Kamil’den randevu aldım.Kendine güvenmiyor canım demekki. Sen başka doktor araştır. Olmazsa dediği gibi devlet hastanesine gidersin. Ama eminim daha iyi özel doktorlr vardırlar. Sıkma canını. Rahim ağzını ölçtü mü? Sen kendini yorma ayakta durma. Tüp bebekle ikiz doğurmuş bir sürü kişi var hatta instagramda üçüzü olan kadın var oda tüp bebek. Ayaklarını uzat yat. Eşin ev işi yapsın kayınvaliden yemekleri yapsın.
Allah razı olsun canım. Elimden geldiğince yatmaya çalışıyorum ama dediğim gibi yemek iş bende. İnşaAllah bir şey olmazLütfen iş felan yapmayın ayakta kalmayın sadece yatın ikiz daha riskli. Bir yakınım dikkat etmedi ev temzılık derken yormus 24.haftada doğuma gitti bebeğin biri aylarca kaldı kuvezde, Birsürü üzüntü yaşadı. Allah en hayırlısını bilir ama tedbiri elden bırakmayın dikkat edin die yazdım.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Evet aynı magnezyuma başlattı.Vajendekı enfeksıyonun su ıle ılgısı yok canım, kultur alacak suruntu ıle, idrar enfeksıyonundan bahsetmıyorum ben.. Onu sor doktoruna, aynısı bende de oldu cunku ureaplsma üredı vajende,antıbıyorık verdı gectı, idrar tahlılım de temızdı.
magnezyum baslttıysa da kasılmadan suphelenmıstır ama onemsız gormüstur.. Ben de ıkızlerde 14.haftalarda baslamostım magnesıum dıasporal vermıstı daha ıyı dıye.
Maalesef ıkız gebelık dırek yuksek rısklı gebelık grubunda, sana tavsıyem sureklı uzan ıs yapma. Rahım agzı uzunlugını kısaltabılır enfeksıyon ve kasılmalar, dinlen bolca vajen kulturunu de ıhmal etme..
Bana 20. Haftada gel dedi tetanoz için daha 18. Haftadayım. Ağustosta gideceğimKızlar siz sağlık ocağında aşı yaptırmaya başladınız mı? Bana 6 Ağustostan sonra gel dedi ebe bir sorayım dedim
Zeynep kamil çok yoğun randevu bulabildiysen iyi. Bir git görün sorularını kafadan atmış olursun.Canım çok teşekkür ederim. Kayınvalidem iş ve yemek yapamıyor. Kendisinin bakıma ihtiyacı var. Rahim ağzı 5.8 demişti iki hafta önce. Zeynep Kamil’den randevu aldım.
Buldum canım. Evet biliyorum çok yoğun 26 temmuza buldum.Zeynep kamil çok yoğun randevu bulabildiysen iyi. Bir git görün sorularını kafadan atmış olursun.
O nasıl bır doktor yaa, perınatolog deıl mıydı senın doktorun? Cok sınırlendım suan, bak ben de ıkız gebelık gecırdım, durumum ne olursa olsun hep destek oldu, cabaladı doktorum, kı bu gebelıgımde yıne aynı doktora gıdıyorum.. Guvendım cunku ona.. Doktorunu degıstır ve bıdaha da ona gıtme, ıyı hır perınatolog bul, ama kuzum cıdden ıs yapmaman gerek, kayınvalıdenı de gonder gerekırse bı de ona bakmak zorundasın, senın bakıma ıhtıyacın var. Yuksek Rısklı gebelıgım var de yat, kalkma yerınden..Keşke canım dünden beri çok üzgünüm.3. Derece yoğun bakım ünitesi olan bir devlet hastanesinden bir doktor bul o da takip etsin dedi
Bende şaşırdım gerçekten böyle yorum yapan doktor nasıl olabilirO nasıl bır doktor yaa, perınatolog deıl mıydı senın doktorun? Cok sınırlendım suan, bak ben de ıkız gebelık gecırdım, durumum ne olursa olsun hep destek oldu, cabaladı doktorum, kı bu gebelıgımde yıne aynı doktora gıdıyorum.. Guvendım cunku ona.. Doktorunu degıstır ve bıdaha da ona gıtme, ıyı hır perınatolog bul, ama kuzum cıdden ıs yapmaman gerek, kayınvalıdenı de gonder gerekırse bı de ona bakmak zorundasın, senın bakıma ıhtıyacın var. Yuksek Rısklı gebelıgım var de yat, kalkma yerınden..
Canım bana kalirsa doktorunu degistir yani böyle konuşması benim canımı çok sıktı zaten imiz gebelik riskli bir gebelik bunu bilerek yolda ilerliyosun onun moral verecegine başından savar gibi iş yapmış. Bebeklerin seninle ve sağlıkla vakitlerinde dünyaya gelecekler sen kendine dikkat etKeşke canım dünden beri çok üzgünüm.3. Derece yoğun bakım ünitesi olan bir devlet hastanesinden bir doktor bul o da takip etsin dedi
Bana da ağustosta gel dedi 20 haftama denk geliyor verdikleri tarihKızlar siz sağlık ocağında aşı yaptırmaya başladınız mı? Bana 6 Ağustostan sonra gel dedi ebe bir sorayım dedim
İnsanlıktan ve vicdandan yoksun olunca ıste, bır de kızın rahım uzunlugu cok ıyı, sen ne dıye erken dogar dıye korkutuyosun.. Hayır yanı bu rısk hepımızde var, tekıl veya cogul farketmez..Bende şaşırdım gerçekten böyle yorum yapan doktor nasıl olabilir