2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar benim sol kasığımda özellikle geçmeyebin bir ağrı var birkaç gündür. Doktorum bir sorun görmedi. Sizde de oluyor mu ?

Kızlar benim sol kasığımda özellikle geçmeyebin bir ağrı var birkaç gündür. Doktorum bir sorun görmedi. Sizde de oluyor mu ?
Bende de ara ara oluyor canım sağda veya solda rahîm genişlediği ve bebek büyüdüğü için oluyor galiba.Eğer dayanılmayacak kadar çok değilse endişe etme canım

Birkaç gündür aralıksız devam ediyor ondan kortum biraz. Dediğin gibi sanırım canım bebekler büyüdüğü için oluyor
Benim de 3 gündür sancilsrim oluyor arada gidip geliyorum, Ben de korktum ama Hamilelik geciren arkadaslsrim dayabilamayacak kadar degilse normal diyolar, onlarinda olmus vs… biraz da gaz sancisi oldugunu düsünüyorum…

Benim de 3 gündür sancilsrim oluyor arada gidip geliyorum, Ben de korktum ama Hamilelik geciren arkadaslsrim dayabilamayacak kadar degilse normal diyolar, onlarinda olmus vs… biraz da gaz sancisi oldugunu düsünüyorum…
3-4 gündür aralıksız devam ediyor canım hiç geçmedi ondan korkuyorum

3-4 gündür aralıksız devam ediyor canım hiç geçmedi ondan korkuyorum
Kasılmaların mı var acaba canım, tansıyon ne durumda, doktoruna haber ver, bır de vajen kultur ver enfeksıyon uremıs olabılır, gecmeyen agrı genelde enfeksıyon durumunda oluyor, benım de oldu 10.haftada antıbıyotıkle gectı bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…