- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
Ben devam ediyorum canım bu gün kontrolüm vardı. Regenesis max kullanıyorum. 16+3Kızlar doktorum folik asiti bırakabilirsin dedi, siz devam ediyor musunuz? Ne kullanıyorsunuz şu anda? Ben hiç bir şey kullanmıyorum
12.haftada folik asiti bıraktım imom OMEGA ve devit damla verdi doktorum.Kızlar doktorum folik asiti bırakabilirsin dedi, siz devam ediyor musunuz? Ne kullanıyorsunuz şu anda? Ben hiç bir şey kullanmıyorum
Bende de ara ara oluyor canım sağda veya solda rahîm genişlediği ve bebek büyüdüğü için oluyor galiba.Eğer dayanılmayacak kadar çok değilse endişe etme canımKızlar benim sol kasığımda özellikle geçmeyebin bir ağrı var birkaç gündür. Doktorum bir sorun görmedi. Sizde de oluyor mu ?
Birkaç gündür aralıksız devam ediyor ondan kortum biraz. Dediğin gibi sanırım canım bebekler büyüdüğü için oluyorBende de ara ara oluyor canım sağda veya solda rahîm genişlediği ve bebek büyüdüğü için oluyor galiba.Eğer dayanılmayacak kadar çok değilse endişe etme canım
Multivitamin mi? Bana böyle bir şey vermedi doktorumBen devam ediyorum canım bu gün kontrolüm vardı. Regenesis max kullanıyorum. 16+3
İmom omega balık yağı markası mı canım?12.haftada folik asiti bıraktım imom OMEGA ve devit damla verdi doktorum.
Sadece OMEGA 3 yok canım içinde multivitamin istersen doktoruna danış bu haftalarda multivitamin veriyorlar Geneldeİmom omega balık yağı markası mı canım?
Tamam canım multivitamin kullanıyor musun dedi ama vermedi anlamadımSadece OMEGA 3 yok canım içinde multivitamin istersen doktoruna danış bu haftalarda multivitamin veriyorlar Genelde
Ben 12.ci haftada bıraktım folik asiti. Demir ve multivitamin kullanıyorum. 15+2 oldumKızlar doktorum folik asiti bırakabilirsin dedi, siz devam ediyor musunuz? Ne kullanıyorsunuz şu anda? Ben hiç bir şey kullanmıyorum
Sen hangi multivitamini kullanıyorsun canım?Ben 12.ci haftada bıraktım folik asiti. Demir ve multivitamin kullanıyorum. 15+2 oldum
Omega 3 içeren bir vitaminide folik asit ile kullandırdı 1 ayMultivitamin mi? Bana böyle bir şey vermedi doktorum
Pregnacare plus kullanıyorum içinde dolik asit ve omega 3 varSen hangi multivitamini kullanıyorsun canım?
Benimde aralıklı olarak sağ tarafımda oluyorKızlar benim sol kasığımda özellikle geçmeyebin bir ağrı var birkaç gündür. Doktorum bir sorun görmedi. Sizde de oluyor mu ?
Folikasit, çinko, balık yağı içerisinde bir sürü şey varMultivitamin mi? Bana böyle bir şey vermedi doktorum
Benim de 3 gündür sancilsrim oluyor arada gidip geliyorum, Ben de korktum ama Hamilelik geciren arkadaslsrim dayabilamayacak kadar degilse normal diyolar, onlarinda olmus vs… biraz da gaz sancisi oldugunu düsünüyorum…Birkaç gündür aralıksız devam ediyor ondan kortum biraz. Dediğin gibi sanırım canım bebekler büyüdüğü için oluyor
12. haftada bıraktırdı, şimdi demir, vitamin d3 ve regenesis Max vitamin kullanıyorumKızlar doktorum folik asiti bırakabilirsin dedi, siz devam ediyor musunuz? Ne kullanıyorsunuz şu anda? Ben hiç bir şey kullanmıyorum
3-4 gündür aralıksız devam ediyor canım hiç geçmedi ondan korkuyorumBenim de 3 gündür sancilsrim oluyor arada gidip geliyorum, Ben de korktum ama Hamilelik geciren arkadaslsrim dayabilamayacak kadar degilse normal diyolar, onlarinda olmus vs… biraz da gaz sancisi oldugunu düsünüyorum…
Kasılmaların mı var acaba canım, tansıyon ne durumda, doktoruna haber ver, bır de vajen kultur ver enfeksıyon uremıs olabılır, gecmeyen agrı genelde enfeksıyon durumunda oluyor, benım de oldu 10.haftada antıbıyotıkle gectı bıttı3-4 gündür aralıksız devam ediyor canım hiç geçmedi ondan korkuyorum