2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

1yasina kadar ayırmayın demiş hatta 2 uzmana göre 4 çocuk kendi alanını istemez ki sonra askere gidene kadar kalsın aynı odada madem kızlarda gelin olana kadar

1yasina kadar ayırmayın demiş hatta 2 uzmana göre 4 çocuk kendi alanını istemez ki sonra askere gidene kadar kalsın aynı odada madem kızlarda gelin olana kadar
Yazdıgınızı anlayamadım
Paylastıgım kısı kendı tecrubelerını paylasmıs, uzman deıl tabıkı

Kızlar merhabalar. 10 temmuz trasnfer oldum. İlk zamanlar hiç bir belirti yoktu daha sonra ara ara kaşık batması adet sancısı bel ağrısı olmaya başladı. Sonra birden kesiliyor ve birden geri geliyor. Çok oturunca inanılmaz bel ağrısı çekiyorum. Ne akıntı ne başka birşey yok. Perşembe günü kan testi vericem. Çift transfer 5aa oldum. Siz nasıl belirtiler yaşadınız acaba

Bunu bende oludum aralık anneleri grubuna da yazmış hoşuma gitti. Teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar bişey sormak istiyorum sizlere. Geçen hafta iğneyi ve fitili bıraktırdı doktorum. Bu hafta 13 haftalık oldum 4 gündür kahverengi akıntılarım var hergün az az oluyor. İlaçları bıraktığım için olabilir mi? Sizler de bu durumlar oldu mu?

Benimde bugün kontrol vardı şükür iyi bebiş. 8 Ağustos detaylı ultrason için randevu aldım . Magnezyum takviyesine başladım birkaç gündür bacak kramplarım oluyordu.Alışverişlere başladım kaç aydan kaçar takım kaç zıbın almam gerekli bilmiyorum kızlar listesi olan veya bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Bebek arabası da bagi neo cosmo travel sistem aldık tasarım ve fonksiyon olarak içime sindi arayışta olan varsa öneririm

Benim lekelenmelerim hala devam ediyor. İlaçları 10.haftada bıraktım. Bıraktıktan sonra 10 gün aralıksız hem kanamam hem lekelenmem oldu. Doktorum ilaçları bıraktığın için lekelenmen olabilir demişti öncesinde muhtemelen ondan oluyordur senin de . Benim kontrollerde hiç bir problem çıkmıyor sen yine de muayeneneye git teyit et başta endişe edip hep gidiyordum bir şey çıkmayınca alıştım ben artık hemen gitmiyorum. 3 gündür yine lekelenmem var bugün kontrolüm vardı yine bir sorun çıkmadı mesela.

Çok sevindim sıkıntınız olmamasına hemşireyi aradım kan rengi olursa gelin dediler. Haftaya da zaten kontrolüm var. İnsanın yine de bi morali bozuluyor gördükçe. Teşekkür ederim

Kızlar doktorum folik asiti bırakabilirsin dedi, siz devam ediyor musunuz? Ne kullanıyorsunuz şu anda? Ben hiç bir şey kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…