Süper o zaman bolTeşekkür ederim canım. Doktorum bir sorun yok dedi. Magnezyum verdi. Dinlenmem lazım sanırım.
İnşaAllah kuzum.Süper o zaman bol
Bol dinlen canım, az kaldı yarısını bitirdik
Ayyy masallahhhhh artik beklemek daha Kolay olacakHerkese günaydınbu sabah 2 defa oynadığını net şekilde hissettim.18+0 bugün
Yaa ilk hamileliğin mi canımHerkese günaydınbu sabah 2 defa oynadığını net şekilde hissettim.18+0 bugün
Evet ilk hamileliğimYaa ilk hamileliğin mi canım
ay inşallah ya çabucak geçerAyyy masallahhhhh artik beklemek daha Kolay olacak
Yaa çok güzel bir duyguEvet ilk hamileliğimelim ayağım boşaldı resmen evde de tektim ne yapacağımı şaşırdım
ay inşallah ya çabucak geçer
Gaz sancısı gıbı mı? Istersen bır gorun doktora canım, ıcın rahat etsınKızlar sabahtan beri geçmeyen bir karin ağrım var sırtıma da vuruyor hastaneye gitsem mi yoksa olagan şey mi hiç bu kadar uzun süre agrimamisti
Adet sancısı givi sırtıma vurmaya başladı gidiyorum şimdi korktum çünkü hiç böyle olmamistiGaz sancısı gıbı mı? Istersen bır gorun doktora canım, ıcın rahat etsın
Güzel haberlerle don canım, beklıyoruzAdet sancısı givi sırtıma vurmaya başladı gidiyorum şimdi korktum çünkü hiç böyle olmamisti
Dünden beri dikkat ediyorum ocak anneleri grubunda da ağrılardan bahsediyorlar. Her şey yolundadır umarım canım haber ver bize deKızlar sabahtan beri geçmeyen bir karin ağrım var sırtıma da vuruyor hastaneye gitsem mi yoksa olagan şey mi hiç bu kadar uzun süre agrimamisti
Yaa boyle haberlerı duyunca o kadar mutlu oluyorum kı, cok sevındım, rabbım tamamına erdırsın ınsallah, rabbımın mucızesımerhabaa arkadşlarrr 26 nisanda transfer olmustum olumsuzdu biliyosunuz bir adet sonrası kendiliğimden hamile kaldım allah cok büyük gerçekten dün kalp atısını bilie duydum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim .. mart annelerinde devam ediyorum kendinize iyi bakn sağlıkla kucağımıza alalım insallah hepimiz bebeklerimizi
Çok sevindimmerhabaa arkadşlarrr 26 nisanda transfer olmustum olumsuzdu biliyosunuz bir adet sonrası kendiliğimden hamile kaldım allah cok büyük gerçekten dün kalp atısını bilie duydum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim .. mart annelerinde devam ediyorum kendinize iyi bakn sağlıkla kucağımıza alalım insallah hepimiz bebeklerimizi
Benim de kaç gündür kasık ağrım oluyor aralıksız belime de vuruyor doktor bir sorun yok dedi ama mutlaka doktora git sen kuzum ne olur ne olmaz geçmiş olsunKızlar sabahtan beri geçmeyen bir karin ağrım var sırtıma da vuruyor hastaneye gitsem mi yoksa olagan şey mi hiç bu kadar uzun süre agrimamisti
Canım ben gectıgımız persembe serklaj oldum tedbır amaclı, 21 haftalık ıkız gebelık erken dogumım var bır anda rahım uzunlugım kısaldı, tedbır amaclı konuldu, serklaj gunu servıks 40mm dı, ben 1 gun yattım hastanede, kanamam durdugu ıcım cıkardı doktorum, kımılerınde hıc kanama olmuyor, ben de 3 4 saat kadar oldı sonra durdu, agrım oldu ara ara, sonrasında bıraz sulu akıntım oldu, sımdı ıyıyım cok sukur. Ilk bır hafta dınlen guzelce, tamaaen yatalak da olma dedı doktorum 1,5 2 saatten fazla ayakya kalma dedı, onun dısında agır kaldırmak ev supurmek tabıkı yok.. Insallah sen de saglıcakla atlatırsın bu sureciKızlar yarın serklaj olacam, iki gün hastanede yatıracak doktorum, serklajı tamamen önlem amaçlı yapıyor ama yine de korkuyorum, daha önce plasenta previa totalis olduğum için 27 haftalık bebeğimi kaybetmiştim, bu sefer doktorum hiç birşeyi riske atmak istemiyor, bana dua edin. Serklajla sonrası nelere dikkat etmem gerektiği ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim çok okudum ama yaşamış biri her zaman daha iyi bilgi veriyor.