2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İnşaAllah kuzum Allah razı olsun. Evime yakın diye seçtim. Eşim sürekli izin alamıyor

Kuzum perinatoloğa bir kere gittim. Detaylı ultrason için. Normal kadın doğum doktoru şuan gittiğim. Evime yakın diye seçtim ama evet moralimi inanılmaz bozdu. Zaten kasıklarımda sancım var. Bir de buna üzüldüm

Üzülme canım, çok bilgili bir doktor değilmiş bence. Sen iyi bir perinatolog bul bence. İstanbulun neresinde oturuyorsun?

Paylaşım için teşekkürler. Baya detaylı yazmış annemiz sağolsun. Bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum. Gece lambası. Bir yakınımda büyüme hormonu eksikliği vardı. Eve hemşire gelip iğne yapıyordu. Ben de bir defasında tesadüfen orda bulunmuştum. Dedi ki "Kesinlikle gece lambası kullanmayın. Büyüme hormonu karanlıkta salgılanır. " Kulağıma küpe oldu o günden beridir. Çok mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım diye düşünüyorum.

Evet bunu benım arkadsım da soylemıstı, bebekler karanlıkta daha ıyı uyuyormuş, karartma fon al dedı, gunduz cekersın uyurken demıstı

Üzülme, muhakkak perınatolog takıbınde ol, bı sıkıntı da yoktur, bak o vajen kültürünü ver agrın ıcın

İkiz ve tüp bebek o yüzden dedi. Kayınvalidem bende kendisi iş yapamıyor. Yardımcı ayarlamıştım o da işten çıktı. Mecburen ortada dolanıyorum. Yemekler, iş bende
Canım daha önce kayıp yaşamış biri olarak sana şunu söyleyeyim sakın ayağa kalkma, evi isterse bok götürsün , kayın validen peynir ekmek yesin , emin ol sonra ki pişmanlık insanı mahvediyor. Git odana kapan hastayım de kalkma .

Keşke canım dünden beri çok üzgünüm.3. Derece yoğun bakım ünitesi olan bir devlet hastanesinden bir doktor bul o da takip etsin dedi
Bende ikiz gebeyim korkma Allah ın izniyle 37. Haftaya kadar gideceğiz kendine telkin ver hatta ben evrene pozitif enerji gönderiyorum kardeşlerime şu tarihte biletinizi alın bile dedim erken falan düşünme ama doktor önemli İzmir de misin ben sana benim doktorumu öneririm perinatolog ve üniversitede Prof bende üniversitede doğuracam inşallah

Pardon üstte yazmışsınız kusura bakmayın istanbulda oturduğunuzu ama bence perinatolog ile devam edin bende bikaç tane değiştirdim ama sonunda buldum moral çok önemli banada uzak ama ne yapalım

İnşaAllah kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah. İstanbul’dayım.

Sağ ol canım teşekkür ederim. Elimden geldiğince yatıyorum

İnşaAllah kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah. İstanbul’dayım.
Benim kiz kardeşimde bazı sorunlardan dolayı istanbulda perinatologa gitti Atıl Yüksel ve Recep Has bunlarıda bi araştır istersen ikiside prof iyi doktorlarmış ama randevu sıkıntısı var ve sadece yüksek riskli gebelere bakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…