Arkadaşım yeni doğum yaptı günde 8 e kadar çıkıyormuş bez değiştirmesi günde 8 adet gitse 168 tanesi 21 gün giderKızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
4 ve 5 numara stoklayabılırsınız yazmıtı ınstagramda bır ınfluncer anne, cok uzun sure kullanılıyormus, ben de 1 numaradan 2 paket var 144 tane toplam, 2 numara 3 numara ve 4 numaradan 1er paket var, 4 numarayı fazla alıcam..Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
Arkadaşım yeni doğum yaptı günde 8 e kadar çıkıyormuş bez değiştirmesi günde 8 adet gitse 168 tanesi 21 gün gidertabi çocuğun kilosu da önemli bende stok yapmak istiyorum ama 1 numaradan vok almam galiba 2 3 daha çok olur gibi
Stok yapmak istemiyorum ya bebeğe uymazsa elimde patlar öyle bişeyde dolaptan satmakla falan uğraşmak zorunda kalırım. Ama 1 beden almak istiyorum. Bir arkadaşımla konuştum oda sleepynin 1 bedeni ile 2 bedeni arasında çok fark yok elinde bunlar bitince 2 beden alırsın dedi oda mantıklı geldi bana.4 ve 5 numara stoklayabılırsınız yazmıtı ınstagramda bır ınfluncer anne, cok uzun sure kullanılıyormus, ben de 1 numaradan 2 paket var 144 tane toplam, 2 numara 3 numara ve 4 numaradan 1er paket var, 4 numarayı fazla alıcam..
Valla ben de stok yapmadım, her bedenden 1 er paket var, sadece 1 bedenden 2 paketım var, ben prıma aldım malum fıyatlar her gecen gun ucuyorStok yapmak istemiyorum ya bebeğe uymazsa elimde patlar öyle bişeyde dolaptan satmakla falan uğraşmak zorunda kalırım. Ama 1 beden almak istiyorum. Bir arkadaşımla konuştum oda sleepynin 1 bedeni ile 2 bedeni arasında çok fark yok elinde bunlar bitince 2 beden alırsın dedi oda mantıklı geldi bana.
Prima baya uçmuş ya. Görünce çok şaşırdım resmen çöpe atmak için o kadar para canım acıyorValla ben de stok yapmadım, her bedenden 1 er paket var, sadece 1 bedenden 2 paketım var, ben prıma aldım malum fıyatlar her gecen gun ucuyor
Ben 11. Gün test verdim ondan 1 hafta sonra kese randevusuKızlar transferden kaç gün sonra kese randevusuna gittiniz
Aynı zaman denk geliyor gibi beni de transferin 17. Günü çağırdılar kese randevusu. Kesenin içinde o zaman yolk keseniz görünüyor muyduBen 11. Gün test verdim ondan 1 hafta sonra kese randevusu
Prima baya uçmuş ya. Görünce çok şaşırdım resmen çöpe atmak için o kadar para canım acıyorbide hangi bezle başlarsa öyle devam eder diyorlar. Prima sonradan pahalı gelmeye başlarsa değiştiremem diye korkuyorum o yüzden prima ile başlamayacağım.
Evet canım göründü yolkAynı zaman denk geliyor gibi beni de transferin 17. Günü çağırdılar kese randevusu. Kesenin içinde o zaman yolk keseniz görünüyor muydu
Bende doğuma yakın ultrasonda kilosunu söylüyorlar ya ona göre 1 beden sipariş veririm. Eğer kilosu 2 bedene geçmeye yakın olursa 1 beden az alırım ama hiç sanmıyorum annesine benzerse benim gibi doğarsa rn fazla 3 kilo doğarHer bez her bebeğe de olmuyormuş kızlar.Pişik yapabiliyormuş, pişik yapınca da mecbur başka beze geçiyorsun. O yüzden stok yapmayı düşünmüyorum ben sadece 1 yenidoğan bir 1 numara alırım sanırım. Bez uyumlu gelmezse değiştiricem mecbur
Canım geçmiş olsun, neden peki? Rahim ağzı uzunluğunun mu kısaydı acaba? Bana benim ki kısa geliyorsa, ben de korkuyorum acaba bana da yapar mı diye… o yüzden merak ediyorum bir de acıdı mı ? NasılPersembe gunu serklaj oldum canım, 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalma dedı doktorum
Tesekkür ederım
Merhaba 5+5 de gittim ben :)Kızlar transferden kaç gün sonra kese randevusuna gittiniz
Yok canım rahım uzunlugum cok ıyıydı, ama oncekı gebelıgımde erken dogumum var servıks bı an da 11mm e dustu, tedbır amaclı konuldu serklaj, kac uzunlugun olculdu mu, acıklık yoksa uzunluk da ıyıyse yapmazlar takıp ederler, genel anestezı ıle yapılıyor, sadece ıslemden sonra bıraz agrı ve kanama oldu ertesı gune gectı o daCanım geçmiş olsun, neden peki? Rahim ağzı uzunluğunun mu kısaydı acaba? Bana benim ki kısa geliyorsa, ben de korkuyorum acaba bana da yapar mı diye… o yüzden merak ediyorum bir de acıdı mı ? Nasıl
Yapıldı ? Nasıl hissediyorsun?
Ben de bu hafta olacam, ikimizedw allah kolaylık versinPersembe gunu serklaj oldum canım, 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalma dedı doktorum
Tesekkür ederım
Amın ınsallah, ılk gun bıraz zor gecıyor ama ertesı gune gecıyor, ıbsallah sız de kolaylıkla atlatırsınız, kac mm uzunluk, sızın de mı gecmıste yetmezlık oykunuz varBen de bu hafta olacam, ikimizedw allah kolaylık versin
Ahhh anladım, iyi ki böyle koruma amaçlı işlemler var… çok geçmiş olsun, surda yolun yarısını tamamladık sayılır, yarısını daha dikkat eseriz artık.. benim 3.3 cm di bana az geldi ama Dr normal dedi, bilemedim…Yok canım rahım uzunlugum cok ıyıydı, ama oncekı gebelıgımde erken dogumum var servıks bı an da 11mm e dustu, tedbır amaclı konuldu serklaj, kac uzunlugun olculdu mu, acıklık yoksa uzunluk da ıyıyse yapmazlar takıp ederler, genel anestezı ıle yapılıyor, sadece ıslemden sonra bıraz agrı ve kanama oldu ertesı gune gectı o da
Aslında benim yetmezlik öyküm yok ayrı nedenlerden iki tane bebek kaybım var , doktorum histereskopi yaptıktan sonra riske atmayalım dedi , ilk çocuğumu 40 hafta da normal doğurdum hiç sıkıntım olmadan şimdi 7 yaşında ama sonrasında ki travmatik doğumlarda oluşabiliyormuş . Ben biraz endişeliyim bakalım inş sağlıcakla atlatırım . Bahçelievler medicalparkta olacağım . Siz nerde oldunuz ücreti ne kadardı?Amın ınsallah, ılk gun bıraz zor gecıyor ama ertesı gune gecıyor, ıbsallah sız de kolaylıkla atlatırsınız, kac mm uzunluk, sızın de mı gecmıste yetmezlık oykunuz var