2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Tamamlayıcı sağlık sigortası sezeryan doğum yapacaksaniz karşılamayabilir

Bizim yaptığımız sezeryanı da karşılıyor o şekilde bilgi edinerek yaptırdım
Ben sigortaciyim eğer zorunlu sezeryan değilse karşılamaz. Tamamlayıcı sağlık SGK dan kalan kısmı karşılar. Bende bu yüzden yaptırmadım. Sigortacınız yada şirketinizle detaylı görüşün isterseniz

Açıkçası biz sigortacıyla görüştüğümüzde karşılıyor diye konuştuk, doğumun da ne şekilde olacağını şu an bilemiyorum tekrar sorarım tabi

Açıkçası biz sigortacıyla görüştüğümüzde karşılıyor diye konuştuk, doğumun da ne şekilde olacağını şu an bilemiyorum tekrar sorarım tabi
Tamamlayıcı sağlık sigortasının amacı zaten SGK nın karşılamadığı arta kalan ücreti karşılamak genel olarak poliçenin teminatı bu zaten. Muayene vs karşılar ama zorunlu sezeryan olarak SGK dan ödeme alınmazsa tamamını siz ödemek zorunda kalırsınız. Ben Anadolu sigorta yapacaktım şirketle detaylı görüşme yaptım ve bu yönde kesin bilgi aldığım için yapmadım

Açıkçası poliçeyi okudum zorunlu sezeryan yazmıyor.Sezeryan giderleri ve doğum yazıyor, konuştuğumuzda da böyle söylenmişti belki zorunlu sezeryan olarak görüyorlardır sisteme bilemedim.İstege bağlı kürtaj ödenmez diyor mesela , eşim daha çok ilgilenmişti bu konuyla ona soracağım.Gercı şu an doğum şekli belli değil birşey diyemiyorum

Nasıl oluyor bu sigorta hiç bir fikrim yok benim normal çalışıyorum ben SGK li olarak ne kadara mal oluyor bu sigorta acaba detayları nedir

Belki hastane sisteme zorunlu sezeryan girebilir bilemiyorum ama mutlaka şirkete sorup emin olun

Kızlar elinizde yenidoğan ihtiyaç listesi olan var mı?

Evet canım belli olur çikolata ye uyansın hem sırtını falan dönmez
Uyumuyorki kıpır kıpır hiç durmuyor sağ sol arka donuyor ön dönmedi bir türlü çok merak ediyorum ya inşallah belli olur herşeyi unisex aldım bir iki parça kendi rengini almak istiyorum artık

Uyumuyorki kıpır kıpır hiç durmuyor sağ sol arka donuyor ön dönmedi bir türlü çok merak ediyorum ya inşallah belli olur herşeyi unisex aldım bir iki parça kendi rengini almak istiyorum artık
Bişey olmaz ya görünür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…