2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

25 altı tehlıkelı, yıne de cok ayakta kalmamya dıkkat et, uzan sureklı, uzayabılıyor servıks boyu, ne kadar uzun o kadar ıyı

25 altı tehlıkelı, yıne de cok ayakta kalmamya dıkkat et, uzan sureklı, uzayabılıyor servıks boyu, ne kadar uzun o kadar ıyı
Evet öyle yazıyor genelde ama 3.3 de çok
İç açıcı değil
Gibi insallah gerek kalmaz, bu ara çok aktiftim havalar güzel olunca ama bu hafta yatmayı planlıyorum… teşekkür ederim

Evet öyle yazıyor genelde ama 3.3 de çok
İç açıcı değil
Gibi insallah gerek kalmaz, bu ara çok aktiftim havalar güzel olunca ama bu hafta yatmayı planlıyorum… teşekkür ederim
3.3 cok guzel, takıp edın ama mutlaka, her gıttıgınde olctur.. Ama dınlenmenın cpk faydası oluyor 40lara cıkar merak etme, oturma bıle bak uzan, rahıme baskıyı yok et

3.3 cok guzel, takıp edın ama mutlaka, her gıttıgınde olctur.. Ama dınlenmenın cpk faydası oluyor 40lara cıkar merak etme, oturma bıle bak uzan, rahıme baskıyı yok et
Benimki 5 demişti doktorum 16. Haftada ama vajinal bakmadı karından bakmıştı acaba o değiştiriyor mudur?

Çok teşekkür ederim bilgiler için, çok bir bilgim
Yok, o zaman genel olarak ben de yatış yapıyım bebeklerimize bişi olmasın yeter ki

Çok teşekkür ederim bilgiler için, çok bir bilgim
Yok, o zaman genel olarak ben de yatış yapıyım bebeklerimize bişi olmasın yeter ki
Bana herkes dıyor yat yatabıldıgın kadar bebek dogunca zaten yatamıcaksın, benım yatıs mecburi, yavas yvas yemegımı yapıyorum ayakta durmamaya gayret edıyorm

Bana herkes dıyor yat yatabıldıgın kadar bebek dogunca zaten yatamıcaksın, benım yatıs mecburi, yavas yvas yemegımı yapıyorum ayakta durmamaya gayret edıyorm
Bebek için seve seve yaparız ki, zaten sayılı gün hemen geçiyor… bu dönem de böyle geçsin

Merhaba arkadaşlar günaydın
NIPT yani fetal DNA yaptıranlar test sonucunuz kaç günde çıktı benim sonucum bana değil direk doktora gelecekmiş normalde kişiye de gönderiyorlar ama doktor ilk kendisi görmek istiyormuş ve test firmasınıda ayrıntılı sormadım doktorun klınığınde kan vermiştim hemşire 14 iş gününde çıkıyor ama genelde daha erken geliyor sonuçlar demişti bugün 11.iş günü nedense sabah kalktım içime bir merak düştü yaptıranlar kaç günde geldi sonucunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…