25 altı tehlıkelı, yıne de cok ayakta kalmamya dıkkat et, uzan sureklı, uzayabılıyor servıks boyu, ne kadar uzun o kadar ıyıAhhh anladım, iyi ki böyle koruma amaçlı işlemler var… çok geçmiş olsun, surda yolun yarısını tamamladık sayılır, yarısını daha dikkat eseriz artık.. benim 3.3 cm di bana az geldi ama Dr normal dedi, bilemedim…
Benım de rahmım cok ıslem gordu, belkı onlar tetıkledı, sonuc olarak buyuk bır kaybım oldu, tedbırı elden bırakmamak lazım.. Ben ankara baskentte oldum, yatıs dahıl 7bın verdık bızAslında
Evet öyle yazıyor genelde ama 3.3 de çok25 altı tehlıkelı, yıne de cok ayakta kalmamya dıkkat et, uzan sureklı, uzayabılıyor servıks boyu, ne kadar uzun o kadar ıyı
3.3 cok guzel, takıp edın ama mutlaka, her gıttıgınde olctur.. Ama dınlenmenın cpk faydası oluyor 40lara cıkar merak etme, oturma bıle bak uzan, rahıme baskıyı yok etEvet öyle yazıyor genelde ama 3.3 de çok
İç açıcı değil
Gibiinsallah gerek kalmaz, bu ara çok aktiftim havalar güzel olunca ama bu hafta yatmayı planlıyorum… teşekkür ederim
Benimki 5 demişti doktorum 16. Haftada ama vajinal bakmadı karından bakmıştı acaba o değiştiriyor mudur?3.3 cok guzel, takıp edın ama mutlaka, her gıttıgınde olctur.. Ama dınlenmenın cpk faydası oluyor 40lara cıkar merak etme, oturma bıle bak uzan, rahıme baskıyı yok et
Çok teşekkür ederim bilgiler için, çok bir bilgim3.3 cok guzel, takıp edın ama mutlaka, her gıttıgınde olctur.. Ama dınlenmenın cpk faydası oluyor 40lara cıkar merak etme, oturma bıle bak uzan, rahıme baskıyı yok et
Benim de karindan baktı muhtemelen değişmiyordur.. 5 bayağı iyi bu aradaBenimki 5 demişti doktorum 16. Haftada ama vajinal bakmadı karından bakmıştı acaba o değiştiriyor mudur?
Karından olcum yuksek cıkar, en dogru sonuc vajınal ölcüm, hadı senınkı 40 kusur olsun, cok ıyı o daBenimki 5 demişti doktorum 16. Haftada ama vajinal bakmadı karından bakmıştı acaba o değiştiriyor mudur?
Doktor da iyi dedi inşallah hiç birimizin sorun çıkmadan kolay doğumları oluuurBenim de karindan baktı muhtemelen değişmiyordur.. 5 bayağı iyi bu arada
Bana herkes dıyor yat yatabıldıgın kadar bebek dogunca zaten yatamıcaksın, benım yatıs mecburi, yavas yvas yemegımı yapıyorum ayakta durmamaya gayret edıyormÇok teşekkür ederim bilgiler için, çok bir bilgim
Yok, o zaman genel olarak ben de yatış yapıyımbebeklerimize bişi olmasın yeter ki
İnsallah, hepimiz hep dualarimdasiniz valla tanıdık tanımadık tüm hamilelerDoktor da iyi dedi inşallah hiç birimizin sorun çıkmadan kolay doğumları oluuur
Bebek için seve seve yaparız ki, zaten sayılı gün hemen geçiyor… bu dönem de böyle geçsinBana herkes dıyor yat yatabıldıgın kadar bebek dogunca zaten yatamıcaksın, benım yatıs mecburi, yavas yvas yemegımı yapıyorum ayakta durmamaya gayret edıyorm
Aynen oyle, bızım bebısler asırı kıymetlıBebek için seve seve yaparız ki, zaten sayılı gün hemen geçiyor… bu dönem de böyle geçsin
Teşekkür ederim sağolun bilgiler içinKarından olcum yuksek cıkar, en dogru sonuc vajınal ölcüm, hadı senınkı 40 kusur olsun, cok ıyı o da
Çok normal benceKızlar sürekli yiyorum doymak bilmiyorum normal mi ya? Siz ne durumdasınız?
Çıkmaya başladı yavaştanGöbekler ne durumda
Kendini göstermeye başladı artık prensesGöbekler ne durumda