Canım görüntü olarak ahşap olanlar çok güzel ama rahatlık olarak ahşap olanlar maalesef rahat değil. Ablamda var bebek sürekli kafasını vuruyor koruyucu kenarları olmasına rağmen. Gerçi benim yeğenim biraz fazla hareketli ondanda olabilir ama hiç yatmadı nerdeyse o yatakta şu an annesi ile babasının yanında yatıyor.Kızlar günaydın şu anda beşik alma aşamasındayım. Başından beri anne yanı istiyordum sadece 6 aylık kullanılıyormuş. 6 ay için o kadar para vermek mantıklı gelmedi ki fiyatları 9 binden başlıyor. Park yatak hiç cazip gelmiyordu bana ama anne yanı da olup uzun süre kullanılabiliyormuş sanırım. Bir de ahşap uzun süre kullanılabilen anne yanları var. Şimdi bu ikisi arasındayım. Sizce park yatak mı yoksa ahşap olanlardan mı alınmalı? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Bebek için hangisi daha rahat olur?
Park yatak aldım canımCanım görüntü olarak ahşap olanlar çok güzel ama rahatlık olarak ahşap olanlar maalesef rahat değil. Ablamda var bebek sürekli kafasını vuruyor koruyucu kenarları olmasına rağmen. Gerçi benim yeğenim biraz fazla hareketli ondanda olabilir ama hiç yatmadı nerdeyse o yatakta şu an annesi ile babasının yanında yatıyor.
Yeğenime annem bakıyor annemin evi için park yatak almışlardı onda hiç sorun çıkarmadan yatıyor yeğenim. Bende park yatak aldım . Hangisini aldın? Ben kanz withme II aldımPark yatak aldım canım
Elele bonte 2 aldım canım. Kanza bakmamıştım bir bakayımYeğenime annem bakıyor annemin evi için park yatak almışlardı onda hiç sorun çıkarmadan yatıyor yeğenim. Bende park yatak aldım . Hangisini aldın? Ben kanz withme II aldım
Kriter belirleyince baya seçenekler düşüyor mesela ben 70x110 olsun ve anne yanı olarak bir tarafı insin istemiştim e bebeğe gittim zaten seçenekler baya aşağıya inmiş olduBen hangı marka park yatak alacagıma bir türlu karar veremedim ya, her arkadsım bisey tavsıye edıyor, hepsı de memnun
İç yatağını daha almadık onu gelecek ay alacağız inşallah. Sen aldın mıElele bonte 2 aldım canım. Kanza bakmamıştım bir bakayım
Bence park yataklar birbirine benziyor zaten. Sadece ekstra özellik ekleniyor o da parasını değiştiriyor. Hangi özellikleri istediğine karar ver canım. Benim 2-3 gün önce karşıma çıktı internette baktım aradığım özelliklerden fazlası var bu olsaydı alırdım dedim ( stok yoktu o zaman) bir baktım dün gece stok açmışlar. Bu sabah da aldımBen hangı marka park yatak alacagıma bir türlu karar veremedim ya, her arkadsım bisey tavsıye edıyor, hepsı de memnun
Yataklı gönderecekler canım benim aldığımı eğer güzel değilse yatağı onu o zaman düşünücemİç yatağını daha almadık onu gelecek ay alacağız inşallah. Sen aldın mı
70*120, sallanır, anne yanı olcak, ama bı cok markada bu ozellıkler var, ben ınternetten alırım yuksek ıhtımalle ayakta kalmam yasak maalesef artıkKriter belirleyince baya seçenekler düşüyor mesela ben 70x110 olsun ve anne yanı olarak bir tarafı insin istemiştim e bebeğe gittim zaten seçenekler baya aşağıya inmiş oldu
ŞanslısınBence park yataklar birbirine benziyor zaten. Sadece ekstra özellik ekleniyor o da parasını değiştiriyor. Hangi özellikleri istediğine karar ver canım. Benim 2-3 gün önce karşıma çıktı internette baktım aradığım özelliklerden fazlası var bu olsaydı alırdım dedim ( stok yoktu o zaman) bir baktım dün gece stok açmışlar. Bu sabah da aldım
Hmm benimkinin içinde yok o yüzden satın alacağımYataklı gönderecekler canım benim aldığımı eğer güzel değilse yatağı onu o zaman düşünücem
Ben de internetten aldım canımBence park yataklar birbirine benziyor zaten. Sadece ekstra özellik ekleniyor o da parasını değiştiriyor. Hangi özellikleri istediğine karar ver canım. Benim 2-3 gün önce karşıma çıktı internette baktım aradığım özelliklerden fazlası var bu olsaydı alırdım dedim ( stok yoktu o zaman) bir baktım dün gece stok açmışlar. Bu sabah da aldım
Ben de internetten aldım canım
Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 | Elele Baby
Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 ürününü en uygun fiyatlarla ve güvenle elelebaby.com'dan satın alabilirsiniz.www.elelebaby.com
Persembe gunu serklaj oldum canım, 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalma dedı doktorumHala mı kanama riskin var canım neden yasak ayakta kalmanSohrab
Tesekkür ederım
Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Bütün hamileliğin böyle mi geçecek yoksa daha yeni serklaj olduğun için mi?Persembe gunu serklaj oldum canım, 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalma dedı doktorum
Çok geçmiş olsun canımPersembe gunu serklaj oldum canım, 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalma dedı doktorum
Tesekkür ederım
Üzülme hıc, ınsallah serklaj sayesınde erken dogumdan kurtulurummCanım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Bütün hamileliğin böyle mi geçecek yoksa daha yeni serklaj olduğun için mi?
Tesekkur ederım canımÇok geçmiş olsun canım