2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba Benim 9. gün gelmisti… yogunluk vardir belki o yüzden bir kac gün oynuyordur

Benim 1 haftadır göbek baya belirgin.Sabah akşam farketmiyor.Kız kardeşiminde erken göbeği çıkmıştı ve baya büyüktü görenler hep diyordu ikiz mi diye.Sanırım bende öyle olacağım 13+4 üm bu arada

Ben neredeyse hiç yemiyorum, doktorumda onun yerine et ye dedi haftada 3-4 et yemeye çalışıyorum canım
Tavuktan da tiksindim tavukta yiyemiyorum et yemye bende çalışıyorum ama her gün 2 tane yumurta yerdim şimdi yiyemedim 2 gündür

10.gün çıkmıştı sonucum. Banada yollamışlardı. Sadece cinsiyetini söylemediler onu doktora iletiyorlar

10.gün çıkmıştı sonucum. Banada yollamışlardı. Sadece cinsiyetini söylemediler onu doktora iletiyorlar
Benide bi saat önce doktor aradı ikisi içinde sonuç düşük riskli çıktı bi sıkıntı yokmuş çok şükür Ama cinsiyetleri söylemedi halen Bende bi an heyecandan sormayı unuttum sağlıklı olsunlar da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…