Merhaba Benim 9. gün gelmisti… yogunluk vardir belki o yüzden bir kac gün oynuyordurMerhaba arkadaşlar günaydın
NIPT yani fetal DNA yaptıranlar test sonucunuz kaç günde çıktı benim sonucum bana değil direk doktora gelecekmiş normalde kişiye de gönderiyorlar ama doktor ilk kendisi görmek istiyormuş ve test firmasınıda ayrıntılı sormadım doktorun klınığınde kan vermiştim hemşire 14 iş gününde çıkıyor ama genelde daha erken geliyor sonuçlar demişti bugün 11.iş günü nedense sabah kalktım içime bir merak düştü yaptıranlar kaç günde geldi sonucunuz?
Benim de akşamları özellikle bayağı hamile olduğum belliGöbekler ne durumda
Benimde ilk defa dün birden karnım büyüdüÇıkmaya başladı yavaştanama iki gündür çok yiyorum midem de şiş
Oo bayağı erkenmiş dayanamayıp hemşireye mesaj attım bende daha görmedi sizi doktormu aradı sonuç bilgilendirmesi içinMerhaba Benim 9. gün gelmisti… yogunluk vardir belki o yüzden bir kac gün oynuyordur
Evet canım her gün 1 tane yiyorum. Klima hep açık yoksa yanıyorumKızlar her gün yumurta yiyor musunuz? Bu aralar sıcaktan hiç dışarı yumurta yiyesim gelmiyor
Hayır beni direk şirket aradı, ben doktorumun önerdiği bir şirkette yaptırdımOo bayağı erkenmiş dayanamayıp hemşireye mesaj attım bende daha görmedi sizi doktormu aradı sonuç bilgilendirmesi için
Ben neredeyse hiç yemiyorum, doktorumda onun yerine et ye dedi haftada 3-4 et yemeye çalışıyorum canımKızlar her gün yumurta yiyor musunuz? Bu aralar sıcaktan hiç dışarı yumurta yiyesim gelmiyor
Ben yiyorum hem de tuzsuz tansiyonum yükseldiği için sıfır tuza alıştım :) her şey bebişlerimiz içinKızlar her gün yumurta yiyor musunuz? Bu aralar sıcaktan hiç dışarı yumurta yiyesim gelmiyor
Ben her gün 2 tane yiyordum 2 gündür o kadar sıcak ki canım istemiyorBen neredeyse hiç yemiyorum, doktorumda onun yerine et ye dedi haftada 3-4 et yemeye çalışıyorum canım
Tavuktan da tiksindim tavukta yiyemiyorumBen neredeyse hiç yemiyorum, doktorumda onun yerine et ye dedi haftada 3-4 et yemeye çalışıyorum canım
Hayirr sıcaktan yemek yiyesim bile gelmiyor. Tavuk ve etden o kadar tiksindim ki adı bile yetiyorKızlar her gün yumurta yiyor musunuz? Bu aralar sıcaktan hiç dışarı yumurta yiyesim gelmiyor
Yoruldugum zaman sırtüstü yattığım da hissettim bir iki kereKızlar daha çok baski hissediyor musunuz ayakta kaldıkça ? Vajinaya doğru ?
Ahaha aynen ya sıcakta çok iyi gidiyor meyveHayirr sıcaktan yemek yiyesim bile gelmiyor. Tavuk ve etden o kadar tiksindim ki adı bile yetiyorkurtaricim peynir karpuz
10.gün çıkmıştı sonucum. Banada yollamışlardı. Sadece cinsiyetini söylemediler onu doktora iletiyorlarMerhaba arkadaşlar günaydın
NIPT yani fetal DNA yaptıranlar test sonucunuz kaç günde çıktı benim sonucum bana değil direk doktora gelecekmiş normalde kişiye de gönderiyorlar ama doktor ilk kendisi görmek istiyormuş ve test firmasınıda ayrıntılı sormadım doktorun klınığınde kan vermiştim hemşire 14 iş gününde çıkıyor ama genelde daha erken geliyor sonuçlar demişti bugün 11.iş günü nedense sabah kalktım içime bir merak düştü yaptıranlar kaç günde geldi sonucunuz?
Benide bi saat önce doktor aradı ikisi içinde sonuç düşük riskli çıktı bi sıkıntı yokmuş çok şükür10.gün çıkmıştı sonucum. Banada yollamışlardı. Sadece cinsiyetini söylemediler onu doktora iletiyorlar