2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar selam, doğum paketi alanınız oldu mu? Ya da araştıranınız ? Benim
Hiç bir fikrim yokta o yüzden İstanbul Anadolu yakası olursa bilginiz sevinirim

Benim sağlık sigortam var o yüzden bilmiyorum ama Medicalparkı arayabilirsin onlar bilgi veriyor

Masaj yapmayın aklında bulunsun canım, kasılmaları tetıkler, catlak kremlerını bıle surerken kısa kısa sürün M mucizemibekliyoru

Benim sağlık sigortam var o yüzden bilmiyorum ama Medicalparkı arayabilirsin onlar bilgi veriyor
Sağlık
Sigortası karşılar herseyi o zaman ben çalışıyordum tüp bebeğe başlayınca işi bırakınca tabi eşimden sigortalı oldum, bir sene de karşılamıyor ya

Ankara için benim gittiğim hastanede 25-28 bin arası değişiyordu canım ama İstanbul u bilmiyorum.Ben transferden 1 ay önce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştim tutmazsa bile en kötü öderiz demiştim çok uyguna geldi bana

Fiyat nedir canım? Bir de kan testleri vs içinde oluyor galiba dimi?
28500 e aldık, evet butun testler ıkıli dortlu detaylı, 10 muayene,doğumda 2 gece yatıs, ozel oda, oda suslemesı, dıyetısyen,emzırme danısmanlıgı, erkek olsaydı sunnetı, 1 aylık kontrollerı testlerı, aklıma gelenler bunlar
Bıze mantıklı geldı, fıyatlar süreklı artıyor, en azından fıyatı sabıtlemıs olduk, ozellıkle temmuz maaslarından sonra fıyatlara guncelleme gelecekmıs

Bende sağlık sigortası yaptırdım çok uyguna geliyor gerçekten

Ben hastanede çalıştığım için yaptırmadım araştırmadımda. Çalıştığım kurumda indirimle yapacağım doğumu. Ama bebek doğunca bebeğe sigorta başlatacağım hemen

Ben hiçbir şey yaptırmadım.Doğum çok mu pahalı? Sigorta parasından daha mı çok tutar ki?

Yaaa ne kadar pahali, Ben de yaptirdim ama 1 yil karsilamiyo gebelikle ilgili diye biliyorum

Harika, bayagi iyimis… tesekkür ederim… Ben de medicalparka sordum haftaya bilgi verecekler bakalim… saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…