Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sıcak bence ondan oluyorBugün çok halsizim kızlar gözlerimi zor açıyorum
Benim sağlık sigortam var o yüzden bilmiyorum ama Medicalparkı arayabilirsin onlar bilgi veriyorKızlar selam, doğum paketi alanınız oldu mu? Ya da araştıranınız ? Benim
Hiç bir fikrim yokta o yüzden İstanbul Anadolu yakası olursa bilginiz sevinirim
Masaj yapmayın aklında bulunsun canım, kasılmaları tetıkler, catlak kremlerını bıle surerken kısa kısa sürün M mucizemibekliyoruCanım onu bende bilmiyorum ama masaj yapabilirsin zeytinyağıyla yada hindistan cevizi yağıyla falan belki iyi gelir. Benimde bütün damarlarım o kadar bellik aynada kendime bakınca aşırı şaşırıyorum. Beyaz tenli olunca göğsümdeki bütün damarlar aşırı belli
Ben aldım ama Ankaradayım cnmKızlar selam, doğum paketi alanınız oldu mu? Ya da araştıranınız ? Benim
Fiyat nedir canım? Bir de kan testleri vs içinde oluyor galiba dimi?Ben aldım ama Ankaradayım cnm
SağlıkBenim sağlık sigortam var o yüzden bilmiyorum ama Medicalparkı arayabilirsin onlar bilgi veriyor
Sıcak havalar etkiliyor canım malesefBugün çok halsizim kızlar gözlerimi zor açıyorum
Ankara için benim gittiğim hastanede 25-28 bin arası değişiyordu canım ama İstanbul u bilmiyorum.Ben transferden 1 ay önce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştim tutmazsa bile en kötü öderiz demiştim çok uyguna geldi banaKızlar selam, doğum paketi alanınız oldu mu? Ya da araştıranınız ? Benim
28500 e aldık, evet butun testler ıkıli dortlu detaylı, 10 muayene,doğumda 2 gece yatıs, ozel oda, oda suslemesı, dıyetısyen,emzırme danısmanlıgı, erkek olsaydı sunnetı, 1 aylık kontrollerı testlerı, aklıma gelenler bunlarFiyat nedir canım? Bir de kan testleri vs içinde oluyor galiba dimi?
Bende sağlık sigortası yaptırdım çok uyguna geliyor gerçektenAnkara için benim gittiğim hastanede 25-28 bin arası değişiyordu canım ama İstanbul u bilmiyorum.Ben transferden 1 ay önce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştim tutmazsa bile en kötü öderiz demiştim çok uyguna geldi bana
Bende sağlık sigortası yaptırdım çok uyguna geliyor gerçekten
Bizim burda 15 bin falan doğumBen hiçbir şey yaptırmadım.Doğum çok mu pahalı? Sigorta parasından daha mı çok tutar ki?
Yaaa ne kadar pahali, Ben de yaptirdim ama 1 yil karsilamiyo gebelikle ilgili diye biliyorumAnkara için benim gittiğim hastanede 25-28 bin arası değişiyordu canım ama İstanbul u bilmiyorum.Ben transferden 1 ay önce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştim tutmazsa bile en kötü öderiz demiştim çok uyguna geldi bana
Harika, bayagi iyimis… tesekkür ederim… Ben de medicalparka sordum haftaya bilgi verecekler bakalim… saglikla gelsinler28500 e aldık, evet butun testler ıkıli dortlu detaylı, 10 muayene,doğumda 2 gece yatıs, ozel oda, oda suslemesı, dıyetısyen,emzırme danısmanlıgı, erkek olsaydı sunnetı, 1 aylık kontrollerı testlerı, aklıma gelenler bunlar
Bıze mantıklı geldı, fıyatlar süreklı artıyor, en azından fıyatı sabıtlemıs olduk, ozellıkle temmuz maaslarından sonra fıyatlara guncelleme gelecekmıs
Ödemenın yarısını aldılar, yarısını dogumda alacaklar, hatta taksıt de yaptık bebek 1 yasına gelene kadar taksıt odicezHarika, bayagi iyimis… tesekkür ederim… Ben de medicalparka sordum haftaya bilgi verecekler bakalim… saglikla gelsinler
Gebelik sigortalı yaptırdıysan yaptırdıktan sonra 1 kere adet görmen yeterli sadece onu istiyor Anadolu sigortaYaaa ne kadar pahali, Ben de yaptirdim ama 1 yil karsilamiyo gebelikle ilgili diye biliyorum