- 2 Ağustos 2021
- 5.412
- 5.144
Ben de hazır su içiyorum canım ama limonu hiç denemedim düşününce midem bulanıyor gibiLimon damlatsanda mi tuketemiyosun bende hazır şu dışında icemiyorum sipariş vermeyi unuttum o sürede oldu ne olduysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hazır su içiyorum canım ama limonu hiç denemedim düşününce midem bulanıyor gibiLimon damlatsanda mi tuketemiyosun bende hazır şu dışında icemiyorum sipariş vermeyi unuttum o sürede oldu ne olduysa
Gebelikten dolayı olabiliyormuş o hissiyatEvet bir de sanki idrarın tam bosalmiyomus gibi enfeksiyon da gorunmuyor bakteri de
İnş canım benimHer hamilelik kendine ozzgu ben ilk 12 hafta perisandim sonra tık doye kesildi birden geçer inşallah zamanla
bu haftalarda yavaş yavaş başlıyor oluşmaya.. ben 17. haftaya girdim bugün, cumartesi günü doktora gittiğimde ultrasonda saçalarını gördümBu haftalarda mı oluyor canım
Yaa haftaya doktora gideyim bari çağırmadı ama insan duramıyorbu haftalarda yavaş yavaş başlıyor oluşmaya.. ben 17. haftaya girdim bugün, cumartesi günü doktora gittiğimde ultrasonda saçalarını gördüm
Hayır olsun İnşaAllah canım ben bu gün gördüm. Bebeğin eli ayağı göbek deliğimden çıkıyordu. Düşecek diye korkuyordum. Göbek deliğimi elimle tutuyordum eli ayağı çıkmasın diye çook saçmaydıKızlar sizde hamile olduğunuzdan beri saçma rüyalar görüyor musunuz? Ben çok saçma rüyalar görüyorum. Mesela bebeğime bişey olmuş ama düşüp düşmeyeceği belli değil bir tane daha transfer yapıyorlar acaba o tutacak mı diye heyecan yapıyorum. Sonra doktora soruyorum bu transfer yaptığınız düşerse benim bebeğime de zarar verir mi? Yada bugün gördüğüm başka bir rüyayı anlatayım. Arkadaşıma gitmişim ama yürüyorum yürüyorum bir türlü otobüs durağını bulamıyorum. Merdivenlerden atlıyorum falan sonra bebeğimi düşünüyorum bişey olduysa falan diye
Nimet sen mekselina koy kuzumBenim yeğenimin adıda melina, ablamda aramış diyorki seninkinin adına alina olsun uyumlu olur
Çok uzun isim yaNimet sen mekselina koy kuzum
Hemde ne saçma ruyalaruykuma o kadar çok rüya sığdırıyorum ki uyandığımda hatırlamıyorum bazılarını bileKızlar sizde hamile olduğunuzdan beri saçma rüyalar görüyor musunuz? Ben çok saçma rüyalar görüyorum. Mesela bebeğime bişey olmuş ama düşüp düşmeyeceği belli değil bir tane daha transfer yapıyorlar acaba o tutacak mı diye heyecan yapıyorum. Sonra doktora soruyorum bu transfer yaptığınız düşerse benim bebeğime de zarar verir mi? Yada bugün gördüğüm başka bir rüyayı anlatayım. Arkadaşıma gitmişim ama yürüyorum yürüyorum bir türlü otobüs durağını bulamıyorum. Merdivenlerden atlıyorum falan sonra bebeğimi düşünüyorum bişey olduysa falan diye
Evet dün hastaneye gittim doktorumda dediyapacak birsey yok cekecez artikGebelikten dolayı olabiliyormuş o hissiyat
Ay o hissiyatı çok iyi anlıyorum ama şu bebisin için çok önemli canım zorla bir şekil kendiniBen de hazır su içiyorum canım ama limonu hiç denemedim düşününce midem bulanıyor gibi
Gerçekten öyleHemde ne saçma ruyalaruykuma o kadar çok rüya sığdırıyorum ki uyandığımda hatırlamıyorum bazılarını bile
hormonlar piskolojimizle oynuyor artık iyiceGerçekten öyle
Canım onu bende bilmiyorum ama masaj yapabilirsin zeytinyağıyla yada hindistan cevizi yağıyla falan belki iyi gelir. Benimde bütün damarlarım o kadar bellik aynada kendime bakınca aşırı şaşırıyorum. Beyaz tenli olunca göğsümdeki bütün damarlar aşırı belliKızlar ya benim göğüslerinim çok kötü. Aşırı derecede şişmiş ve ağırıyor. Rahatlatmak için ne sürebilirim acaba
Aynı durumdayız boynumdan itibaren tüm damarlar mavi mavi iniyor göğüslerime doğru nasıl belliCanım onu bende bilmiyorum ama masaj yapabilirsin zeytinyağıyla yada hindistan cevizi yağıyla falan belki iyi gelir. Benimde bütün damarlarım o kadar bellik aynada kendime bakınca aşırı şaşırıyorum. Beyaz tenli olunca göğsümdeki bütün damarlar aşırı belli