Ben su içemiyorum canım herkes çok içmek gerektiğini söylüyor maalesef olmuyor tadı çok kötüKızlar şu icme durumunuz ne alemde bir gün az icsem idrarım yanmaya basliyor hastaneye gidiyorum birsey cikmiyor
Sız elınızden gelenı yapın gerısı rabbımn takdırı, ınsallah saglıcakla gelırlerNerdeyse bir buçuk aydir yatıyorum tam geçti diyor tekrar sonra yine başlıyor. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Canım benim de 12. Ve 15. Hafta arasında kusmalarım çok oldu. Öncesinde hiç yoktu.Biraz sabret geçer İnşaAllah. Muz, süt, beyaz leblebi iyi geliyordu banaKızlar bugün hiç iyi değilim. Ne yediysem çıkardım. Kusmalar başladı. 13+5 oldum artık olmaması gerekmiyor mu?
saç oluşumundan dolayı olabilir diye düşünüyorumKızlar bugün hiç iyi değilim. Ne yediysem çıkardım. Kusmalar başladı. 13+5 oldum artık olmaması gerekmiyor mu?
Tüp bebek sirasinda olmuştu dış gebelik oluştu bendeMerhabalar benimde bugün baya yoğun şeffaf akıntım oldu şaşırdım gebemisiniz acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bu
Şuan bir şey yapmıyorum dış gebelik geçirdimMerhaba bende kapaklıdayım tedaviniz nasıl gidiyor
Ben ecmel çok beğeniyorum ama eşimin tanıdığı bir erkek var ecmel adında ondan istemiyorNil ismi güzel. Ecmel ismini söylemek çok zor ilerde söylerken zorlanabilir
Benim yeğenimin adıda melina, ablamda aramış diyorki seninkinin adına alina olsun uyumlu olurBı ınfluencer vardı kızının adı melina aklıma o geldı, linayı begenmıyorum
Aklımda bulunsun canım devam ederse arayıp sorucamBenimde sürekli tekrarlıyor doktorum probiyotik verdi turna yemişi bence başarılı yorumlarına da baktım kullananlar memnun doktoruna sorup kullan istersen canım
Bu haftalarda mı oluyor canımsaç oluşumundan dolayı olabilir diye düşünüyorum
Evet bir de sanki idrarın tam bosalmiyomus gibi enfeksiyon da gorunmuyor bakteri deBen her gün 2 litre kesin içmeye çalışıyorum. Az içinde idrarda sıkıntı olabiliryor
Limon damlatsanda mi tuketemiyosun bende hazır şu dışında icemiyorum sipariş vermeyi unuttum o sürede oldu ne olduysaBen su içemiyorum canım herkes çok içmek gerektiğini söylüyor maalesef olmuyor tadı çok kötüiçemiyorum ama bir sıkıntım da olmadı
Canım pipetle içmeyi dene çok işe yarıyorBen su içemiyorum canım herkes çok içmek gerektiğini söylüyor maalesef olmuyor tadı çok kötüiçemiyorum ama bir sıkıntım da olmadı
Ay maşallah prensesler geliyorKızlar merhaba benim de kızım oluyor
Ya maşallah ben de kızımmm oluyor demek istiyorumKızlar merhaba benim de kızım oluyor
Tamam canım bir de öyle deneyeyimCanım pipetle içmeyi dene çok işe yarıyor
Her hamilelik kendine ozzgu ben ilk 12 hafta perisandim sonra tık doye kesildi birden geçer inşallah zamanlaKızlar bugün hiç iyi değilim. Ne yediysem çıkardım. Kusmalar başladı. 13+5 oldum artık olmaması gerekmiyor mu?