Onu da alıyım o zaman favorılereBen ablamdan prego travel sistem aldım oda güzel
Tamam canım bakıyorum hemen teşekkür ederimBirisi chıcco ohlala 3 yazmıstı, hafıf dıye ben de favorılerıme eklemıstım, bı bak ıstersen
şimdi baktım canım gerçekten dediğin gibi güzel ama tek yön sanırım bu dezavantajı olmuşBirisi chıcco ohlala 3 yazmıstı, hafıf dıye ben de favorılerıme eklemıstım, bı bak ıstersen
Zaten hemen karar verme, dogum yapmıs anne gruplarına da sorabılırsın memnun kaldıklarını yazarlarTamam canım bakıyorum hemen teşekkür ederim
şimdi baktım canım gerçekten dediğin gibi güzel ama tek yön sanırım bu dezavantajı olmuş
Maşallah canım, kız dolu grubumuzİyiyim kızlar cok sukır, gıttıgım donem kanamam olmustu hatırlarsanız hastanede de yatmıstık 1 gun, korktum bıraz acıkcası, olumsuz bıseyler okumak ıyı gelmedı, cok sukur sımdı ıyıyız, cınsıyetı de buyuk ıhtımalle kız dedı doktor13+5 oldu bızım mınnak
Yaaa kımlerın kızMaşallah canım, kız dolu grubumuz
Benim kız, damlanın kız baya bi kız var. Grup kız doluYaaa kımlerın kız
Maşallahh masallahh, ısım konusunda zorlanmayız ınsallah, tavsıye olurBenim kız, damlanın kız baya bi kız var. Grup kız dolu
Yaaa iyi şükür bari canjmİyiyim kızlar cok sukır, gıttıgım donem kanamam olmustu hatırlarsanız hastanede de yatmıstık 1 gun, korktum bıraz acıkcası, olumsuz bıseyler okumak ıyı gelmedı, cok sukur sımdı ıyıyız, cınsıyetı de buyuk ıhtımalle kız dedı doktor13+5 oldu bızım mınnak
Erkek tek ben miyim yaMaşallah canım, kız dolu grubumuz
HoşgeldinYaaa kımlerın kız
Ay ben düşünüyorum ama içimize sinen bir isim olmadı. O yüzden isim beğenen bize de söylesinMaşallahh masallahh, ısım konusunda zorlanmayız ınsallah, tavsıye olur
Yaa yerım onları, benım ikizlerim de kızdıHoşgeldinBenim ikizler de kız
BadeAy ben düşünüyorum ama içimize sinen bir isim olmadı. O yüzden isim beğenen bize de söylesin
DuruBade
Devin
Özgü
Derin
Ekin
Gökçe
Biz simdilik bu isimleri radarımıza aldık
Öncelikle çok geçmiş olsun ben grupta yeniyim tanımıyorum ve tanınmıyorumİyiyim kızlar cok sukır, gıttıgım donem kanamam olmustu hatırlarsanız hastanede de yatmıstık 1 gun, korktum bıraz acıkcası, olumsuz bıseyler okumak ıyı gelmedı, cok sukur sımdı ıyıyız, cınsıyetı de buyuk ıhtımalle kız dedı doktor13+5 oldu bızım mınnak
İkiz gebelik zaten dırek yuksek rısklı gebelık grubunda,ınsallah tekrar olmaz, sıze tavsıyem olabıldıgınce yatın uzanın, oturmayın bıle, rahım agzı uzunlugu bır anda kısalabılıyor, doktor kontrollerınız daha sık oluyor tekıl gebelıklere gore, cok fazla sıcak suyla duş almayın. Saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallahÖncelikle çok geçmiş olsun ben grupta yeniyim tanımıyorum ve tanınmıyorum. Kanama ve risk durumun nedir. Benimde kanama oldu hastane de yattım halada riskli gidiyor ikiz gebeyim
Benimde sürekli tekrarlıyor doktorum probiyotik verdi turna yemişi bence başarılı yorumlarına da baktım kullananlar memnun doktoruna sorup kullan istersen canımKızlar şu icme durumunuz ne alemde bir gün az icsem idrarım yanmaya basliyor hastaneye gidiyorum birsey cikmiyor