Bade arkadaşımın kızının ismi o kadar tatlı ki söylenişi de çok güzel yakın olmasaydı bende koymayı isterdimBade
Devin
Özgü
Derin
Ekin
Gökçe
Biz simdilik bu isimleri radarımıza aldık
Nil ve serra bız de dusunduk, sonra eledikİpek
Asya
Nil
Minel
Feray
Serra
Ecmel
Mira
İnci
Bu da bizim liste kızlar belki beğendiğiniz olur
Aa hoi geldin iyi olmana sevindimMaşallahh masallahh, ısım konusunda zorlanmayız ınsallah, tavsıye olur
Ben her gün 2 litre kesin içmeye çalışıyorum. Az içinde idrarda sıkıntı olabiliryorKızlar şu icme durumunuz ne alemde bir gün az icsem idrarım yanmaya basliyor hastaneye gidiyorum birsey cikmiyor
Eva ve neva isimlerinide çok beğenmiştimNil ve serra bız de dusunduk, sonra eledik
Hosbuldum cnm Kesın karar verdınız mı devineAa hoi geldin iyi olmana sevindimbenimde kız adı devin
Nil ismi güzel. Ecmel ismini söylemek çok zor ilerde söylerken zorlanabilirİpek
Asya
Nil
Minel
Feray
Serra
Ecmel
Mira
İnci
Bu da bizim liste kızlar belki beğendiğiniz olur
Evet kesin karar verdik canımHosbuldum cnm Kesın karar verdınız mı devine
Benim de esım cok kararsız, dur soylıyım, devın koyacak arkadas var dıyımEvet kesin karar verdik canım
Kökeni türkçe yurt dışında yaygın kullanılıyor. Karakter özellikleride güzel ben her açıdan araştırdımBenim de esım cok kararsız, dur soylıyım, devın koyacak arkadas var dıyımsoyısıme de uygun olsun ıstıyorum, devın bıze de uyuyor
Melin ve lina isimlerinide beğenmiştikBenim de esım cok kararsız, dur soylıyım, devın koyacak arkadas var dıyımsoyısıme de uygun olsun ıstıyorum, devın bıze de uyuyor
Bızde benım sectıklerımden bırını sececek, ısmı ben buluyorum o onaylıyorKökeni türkçe yurt dışında yaygın kullanılıyor. Karakter özellikleride güzel ben her açıdan araştırdımeşimde tedavi bnm için daha zor olduğundan isim hakkını bana bıraktı sağolsun
Bı ınfluencer vardı kızının adı melina aklıma o geldı, linayı begenmıyorumMelin ve lina isimlerinide beğenmiştik
Sizin seçtiğiniz isimlerde güzelBızde benım sectıklerımden bırını sececek, ısmı ben buluyorum o onaylıyor
Ben gecen yıl baya bı alısverıs yapmıstım ıkızler ıcın, onlar bazanın altında, 28ı gecınce bı cıkarıp bakıcam ne eksık, detayludan sonra dolap siparişi verıcemSizin seçtiğiniz isimlerde güzelbenim 14 haftayı geçti tek yaptığım şey isim seçmek oldu henüz başka hiçbir şey yapmadım bakmadım da
İkiz gebelik zaten dırek yuksek rısklı gebelık grubunda,ınsallah tekrar olmaz, sıze tavsıyem olabıldıgınce yatın uzanın, oturmayın bıle, rahım agzı uzunlugu bır anda kısalabılıyor, doktor kontrollerınız daha sık oluyor tekıl gebelıklere gore, cok fazla sıcak suyla duş almayın. Saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallah
Ben varımErkek tek ben miyim yavar mı başka erkek
canım teşekkür ederim ama babaları birinin adını Fatıma Betül koydu. Ben diğer kontrolü bekliyorum bazen değişim olabiliyormuş cinsiyetlerde.