2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Zaten bu süreçte en sevmediğim şey o fitil

Merhabalar kızlar sonta ne için takıldı
Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sonrası bir buçuk saat kadar yatırdılar lavabo için ayağa kalkmamak adına takıldı . Ama yurt dışında transferden hemen sonra bilir ayağa kalkıp yatmadan gönderiyorlarmış burda biraz iç rahatlığı olsun diye psikolojiktir belki de

Şimdi tekrar fitil attım. Çok sinirim bozuluyor. İnşallah pozitif sonuç alırız
İnşallah canım vala ben de aynıyım sürekli çamaşır değiştiriyorum peçete kullanıyorum ama illa o yapışkanlık hissi ile daha çok kaşınıyor hayırlısı bakalım ben krem kokusuz vazelin vs kullanıyorum bazen ama şimdi olmaz diye dişimi bile macunsuz fırçalamaya çalışıyorum (abarttın kızlar siz yapmayın )

Bana 5 dk yatıp kalkabilirsin istersen idrara gidebilirsin dedi. Bende çok sıkışıktım hemen kalkıp yaptım.

Nisan ayı hepimize ugurlu gelsin umarım..41 yasımdayım, genetik testten 8 embriyodan sadece 1 tane transfere uygun geldi. Dolayısıyla hem sukran dolu hem de korkar haldeyim. Okuyorum sayı bana cok az geliyor..uzun tedavi imiş benimkisibir igne yaptılar, 12 nisanda doktora gidecegim ( reglimin 2. gunu oluyormus bu onlar icin) bilmiyorum. Herkese allah bebek nasip etsin.

Amin tatlım rabbim hepimizin kucaklarını doldursun

Bana 5 dk yatıp kalkabilirsin istersen idrara gidebilirsin dedi. Bende çok sıkışıktım hemen kalkıp yaptım.
Zaten o transfere sıkışık gitmek en zoru dolu hissin var ama o suyu daha da içiyorsun içtikçe tuvalete koşasın geliyor kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…