Yaa hayırlı olsunKizim oluyor
Ayyy ne kadar güzel ya bende böyle yazsam keşke Allah analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallahKizim oluyor
Yaa hayırlı olsunsizler öğrendikçe ben de çok merak ediyorum daha 8 gün var randevuma
Yaa maşallahbenim doktorum niye söylemiyor
Sagolun kizlarrr bugun dogumgunumdu hediye gibi geldi gününden önde gidiyor sipa ben hep erkek hossediyordum herkeste erkek diyordu o kadar saskinim ki birde kaybım vardı kalbim küt kuttuAyyy ne kadar güzel ya bende böyle yazsam keşke Allah analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallah
Sağlıklı olsunlar da İnşaAllah herkes öyle söylüyor bakalım ne olacakSağol kuzum. Birr erkek bir kız benceee
Mutlu yıllar canım çok güzel bir hediye olmuşSagolun kizlarrr bugun dogumgunumdu hediye gibi geldi gününden önde gidiyor sipa ben hep erkek hossediyordum herkeste erkek diyordu o kadar saskinim ki birde kaybım vardı kalbim küt kuttu
Sağol kuzummSağlıklı olsunlar da İnşaAllah herkes öyle söylüyor bakalım ne olacak
Bu arada doğum günün de kutlu olsun kuzum. Ailenle, bebişinle, hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun olsun İnşaAllah
Sağol canimm hayir dumduzMutlu yıllar canım çok güzel bir hediye olmuşÇıkıntı vs var mıydı ultrasonda.
Hayırlı olsun canımUltrason ile canım. Yani normal karından bakarken baktı plensantayı falan gördü. Geniş olarak baktı. Rahim ağzımı falan gördü. Kaç cm falan diye baktı
hayırlı olsunKizim oluyor
Ay onu söyledi ama unuttum sanki 5 dedi gibi ama yanlış olabilir.Hayırlı olsun canımne güzel kız olması rahim ağzın kaç cm dedi doktor ? Benim de cuma baktı 3,5 dedi ama şu an mesanen boş o aslında 4 dür dedi, normaldir herhalde, bilemedim
Hayirli olsun damlacımKizim oluyor
5 çok iyiAy onu söyledi ama unuttum sanki 5 dedi gibi ama yanlış olabilir.
Ben herkese söyledim canım hemde daha erkenKızlar gebeliğinizi herkese söylediniz mi? 12.haftaya girince dün söyledim artık ben. Biraz daha mı beklemeliydi bilmiyorum
Biraz içim rahatladıBen herkese söyledim canım hemde daha erken
Ben 7 günde söyledim çubuk testte kendi aileme kalpten sonrada herkese söyledikBiraz içim rahatladısadece aileler biliyordu.kayınvalidem de söylemek istiyordu herkese dün söyle dedim artık