Artık 12. Haftaya gelmişsin canım. Normal gebe kadar riskin var. İnşallah bir şey olmaz. Ben 7. Haftada falan herkese söyledimBiraz içim rahatladısadece aileler biliyordu.kayınvalidem de söylemek istiyordu herkese dün söyle dedim artık
Canım canimmmmm aminnHayirli olsun damlacımAllah kucağına almayı nasip etsin
Sağol canimmmhayırlı olsuncinsiyetler gelmeye başladı artık
Tüp bebek olunca benim etraftaki çoğu transferi biliyordu 1. Derecem kalpten sonra hemen ogrendiKızlar gebeliğinizi herkese söylediniz mi? 12.haftaya girince dün söyledim artık ben. Biraz daha mı beklemeliydi bilmiyorum
Benimde genelde oluyordu son gittiğimde doktor detaylı baktı kılcal damarlardan oluyormuş bide fitil yapıyor dediler geciciymis oo genelde çok olursa yine arayin doktorunuzu amaBenim hafif pembe kanamam geldi yine. Sabah randevum var. İkili test için gidicem. Sabaha kadar beklesem mi diyorum. Sanırım benim gebeliğimde normal gibi bu kanamalar bilemedim. 10 gün boyunca hem kırmızı hem kahverengi gelmişti.Pazartesi döner dönmez gittim doktora bir şey çıkmadı.
Gittim doktora ama çıkmış yetişemedim. Sabaha beklicem mecburen. İlaçları kullanmayı bıraktıktan sonra olur demişti doktorum evet 10 gün devam etti ama sonra durdu 2 gündür gelmiyordu, bitti heralde diye düşünmüştüm yine gelince korktumBenimde genelde oluyordu son gittiğimde doktor detaylı baktı kılcal damarlardan oluyormuş bide fitil yapıyor dediler geciciymis oo genelde çok olursa yine arayin doktorunuzu ama
Ben yaptirdim Canim, karindan bakiyo artik biz 12. haftaya gectigimoz icin galiba, vajinal baktiginda 10. haftada daha uzundu Benim rahim ağzım, cuma günü karindan baktı ve ölçtü..Kızlar, detaylı ultrason yaptıran var mı ? Rahim ağzı uzunluğuna karından mı bakılıyor yoksa vajinal mi ?
Tamam canım teşekkür ederim benim yarın 14+5 olacak detaylı ultrason var. HeyecanlıyımBen yaptirdim Canim, karindan bakiyo artik biz 12. haftaya gectigimoz icin galiba, vajinal baktiginda 10. haftada daha uzundu Benim rahim ağzım, cuma günü karindan baktı ve ölçtü..
Detaylı ultrason 20-22. Haftada olmuyor mu ?Tamam canım teşekkür ederim benim yarın 14+5 olacak detaylı ultrason var. Heyecanlıyım
İkiz benimkiler doktorum öyle istedi canımDetaylı ultrason 20-22. Haftada olmuyor mu ?
Karindan baktı ben de, cinsiyetinide söyler yarınTamam canım teşekkür ederim benim yarın 14+5 olacak detaylı ultrason var. Heyecanlıyım
O zaman tekrar oluyor, 20. Haftadan itibaren parmaklara vs tek tek bakılıyorDetaylı ultrason 20-22. Haftada olmuyor mu ?
İnşaAllah kuzum çok merak ediyorum artık öğrenelimKarindan baktı ben de, cinsiyetinide söyler yarın