2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bende bekliyorum parti yapmayı düşünüyordum ama şimdi o kadar meraklıyız ki hemde temmuzda hiç boşluğumuz yok ondan vazgeçtik. Zaten kağıda yazdırsak meraktan bakardık
Evet bende gep görüştüm organizasyoncularla ama sabrım yok gibi kağıda yazdırıp eşimle akşam evde mi baksak doye düşünüyorum artik

Kızlar Benimde cumartesi kontrolüm var 12+2 oluyorum cinsiyetini öğrenebilir miyim merak ediyorum biryandan da bebek nasıl onu merak ediyorum en son 9.haftada gitmiştim

Kızlar Benimde cumartesi kontrolüm var 12+2 oluyorum cinsiyetini öğrenebilir miyim merak ediyorum biryandan da bebek nasıl onu merak ediyorum en son 9.haftada gitmiştim
Eğer gösterirse görürsün bence. Bide 12. Haftada kıpır kıpır oluyorlar o kadar duygusal ki. Ben duygusallaşıp ağlamıştım

Eğer gösterirse görürsün bence. Bide 12. Haftada kıpır kıpır oluyorlar o kadar duygusal ki. Ben duygusallaşıp ağlamıştım
ay inşallah yaa 3 haftadır gitmeyince insan endişeleniyor , hep birşey mi oldu acaba korkusu var . Randevum yaklaştıkça hem korku hem heyecan hissediyorum.Büyümüs ve hareketlenmiş halini görmeyi çok istiyorum bende

Ben 4 haftada bir gidiyorum hep. 12. Haftaya kadar daha endişeliydim şimdi birazcık daha rahatım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…