Yicem kafama koydum bugün o cinsiyeti görcemKopar gel bugün nimet bebişicinsiyeti çikolata falan ye girerken göster et bişey yap
Merakla bekliyoruzMaalesef eveteşim öğleden sonra izin alıyor sabahtan işe gidiyor ondan
Bende bekliyorum parti yapmayı düşünüyordum ama şimdi o kadar meraklıyız ki hemde temmuzda hiç boşluğumuz yok ondan vazgeçtik. Zaten kağıda yazdırsak meraktan bakardıkMerakla bekliyoruz
Evet bende gep görüştüm organizasyoncularla ama sabrım yok gibiBende bekliyorum parti yapmayı düşünüyordum ama şimdi o kadar meraklıyız ki hemde temmuzda hiç boşluğumuz yok ondan vazgeçtik. Zaten kağıda yazdırsak meraktan bakardık
Sende perşembe gideceksin dimi?Evet bende gep görüştüm organizasyoncularla ama sabrım yok gibikağıda yazdırıp eşimle akşam evde mi baksak doye düşünüyorum artik
CumaaaaSende perşembe gideceksin dimi?
Sende öğrenebilecek misin acaba cinsiyetiCumaaaa
13. Hafta dolmuş olacak kendimi ogrenicem doye çok odakladimSende öğrenebilecek misin acaba cinsiyeti
Sende çikolata ye girmeden önce ben yememiştim uyuyordu doktor uyandırdı ama bacaklarını açmadı çikolata yersen hareketlenir13. Hafta dolmuş olacak kendimi ogrenicem doye çok odakladim
Çikolatayı bol ye damla gösterir13. Hafta dolmuş olacak kendimi ogrenicem doye çok odakladim
Eğer gösterirse görürsün bence. Bide 12. Haftada kıpır kıpır oluyorlar o kadar duygusal ki. Ben duygusallaşıp ağlamıştımKızlar Benimde cumartesi kontrolüm var 12+2 oluyorum cinsiyetini öğrenebilir miyim merak ediyorum biryandan da bebek nasıl onu merak ediyorum en son 9.haftada gitmiştim
ay inşallah yaa 3 haftadır gitmeyince insan endişeleniyor , hep birşey mi oldu acaba korkusu var . Randevum yaklaştıkça hem korku hem heyecan hissediyorum.Büyümüs ve hareketlenmiş halini görmeyi çok istiyorum bendeEğer gösterirse görürsün bence. Bide 12. Haftada kıpır kıpır oluyorlar o kadar duygusal ki. Ben duygusallaşıp ağlamıştım
Ben 4 haftada bir gidiyorum hep. 12. Haftaya kadar daha endişeliydim şimdi birazcık daha rahatım şüküray inşallah yaa 3 haftadır gitmeyince insan endişeleniyor , hep birşey mi oldu acaba korkusu var . Randevum yaklaştıkça hem korku hem heyecan hissediyorum.Büyümüs ve hareketlenmiş halini görmeyi çok istiyorum bende
Ay evet evet öyle yaoicamSende çikolata ye girmeden önce ben yememiştim uyuyordu doktor uyandırdı ama bacaklarını açmadı çikolata yersen hareketlenir
YaaaaaÇikolatayı bol ye damla gösterirmeyvesuyu bisküvi falanda da al detaylı ultrasonda özellikle istiyorlarmış görümcem yaptircak bu ara onu ağzına attıkça bebek hareketleniyormus
Girdin mi doktora ne durumdasınBen 4 haftada bir gidiyorum hep. 12. Haftaya kadar daha endişeliydim şimdi birazcık daha rahatım şükür
Yaaa bak çikolata işe yaradı kuzuş hayırlı olsun nimetcim inşallahKızım oluyorrrr
hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızım oluyorrrr