- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
YaaaaaaaaKızım oluyorrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaaaaaaKızım oluyorrrr
Yaaa maşallahhKızım oluyorrrr
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah analı babalı uzun ömürlü olsunKızım oluyorrrr
Hayırlı olsun Allah gönlüne göre verdiKızım oluyorrrr
Yaaa bak çikolata işe yaradı kuzuş hayırlı olsun nimetcim inşallah esinide tebrik ederiz Allah kucağına almayida nasıp etsin
Çok teşekkür ederim hepinize kızlarRabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah analı babalı uzun ömürlü olsun
Canım açılmıyor görüntüDoktor kıza benziyor dedi hatta çıkıntıyı sordum kızdada oluyor dedi
Kaç haftalık görüntüDoktor kıza benziyor dedi hatta çıkıntıyı sordum kızdada oluyor dedi
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin kızçenKızım oluyorrrr
Dayanamadım yarına aldim randevumuÇok teşekkür ederim hepinize kızlar
Oyyy maşallah çok tatlı yaaDoktor kıza benziyor dedi hatta çıkıntıyı sordum kızdada oluyor dedi
teşekkür ederiz teyzesiOyyy maşallah çok tatlı yaa
11 haftalıktı ama ultrason da bir hafta öndeydiKaç haftalık görüntü
Haha kaçta randevunDayanamadım yarına aldim randevumu
Bende o çıkıntıyı görünce aa erkek galiba dedim yok üç çizgi gibi olursa kız dedi.Doktor kıza benziyor dedi hatta çıkıntıyı sordum kızdada oluyor dedi
Buna nasıl baktı canım?Bide söylemeyi unuttum kızlar plesanta biraz aşağıdaymış ama doktorum o kadar iyi ki beni hemen ferahlattı. Yukarı çıkar diğer aylarda dedi. Eğer çıkmasa ona göre tedavi uygularız dedi
Ultrason ile canım. Yani normal karından bakarken baktı plensantayı falan gördü. Geniş olarak baktı. Rahim ağzımı falan gördü. Kaç cm falan diye baktıBuna nasıl baktı canım?
Kizim oluyorHaha kaçta randevun