- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
Benimkiler de 12.haftada göstermediler. Ben de Perşembe günü görebilirim diye umut ediyorumKızlar yarın 16. Hafta oluyoruz inşallah. Randevum var inşallah cinsiyetini gösterir benim bebiş
Geç kalkmayacağım bide orada çikolata yiyeceğim. Sende çikolata yemeyi dene. Herkes kız diyordu bir anda herkes fikrini değiştirdi ve erkek demeye başladıBenimkiler de 12.haftada göstermediler. Ben de Perşembe günü görebilirim diye umut ediyorumİnşaAllah Yarın görürsün
Herkese kalırsa benim de bir kız bir erkekGeç kalkmayacağım bide orada çikolata yiyeceğim. Sende çikolata yemeyi dene. Herkes kız diyordu bir anda herkes fikrini değiştirdi ve erkek demeye başladı
Kız hissediyorumHerkese kalırsa benim de bir kız bir erkekonlar istediklerini söylüyor genelde :) çikolata iyi fikir canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz Senin hissettiğin bir şey var mı ?
Hadi hayırlısı olsun inşaAllahKız hissediyorum
İnşallah canım sağlıklı olsun inşallahHadi hayırlısı olsun inşaAllah
Sizede maşallahMaşaAllah benim de ikiz ve ben de henüz hiçbir şey almadım. Ben ne yersem yiyeyim çıkartıyorum artık maalesef doktorum ilaç yazdı ama almaya korkuyorum bebeklerime zarar verir diye sadece kahvaltıda midem bulanmıyor akşamları resmen zulüm oluyor artık. Sanki acı biberli su yapmışlar içirmişler önce midem yanıyor sonra çıkartıyorum. Sadece tost yiyebiliyorum
Benimde duyduğum kız geç öğreniliyor bence kızGeç kalkmayacağım bide orada çikolata yiyeceğim. Sende çikolata yemeyi dene. Herkes kız diyordu bir anda herkes fikrini değiştirdi ve erkek demeye başladı
Bacaklarını kapamıştı utangaç yavrumBenimde duyduğum kız geç öğreniliyor bence kız
Gönlünüze göre olsun inşallahBacaklarını kapamıştı utangaç yavrumiçime hep kız doğuyor ama hayırlısı bakalım bide uyuyordu uyandırdı ama açmadı bacaklarını yarın görürüm inşallah
Hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyet çok önemli değil. Zaten ne kızım var ne oğlumGönlünüze göre olsun inşallah
Ben şimdi doktordan geldim. 12 haftalık olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi doktor. Ama arada çıkıntı oluyor ya acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin ultrason görüntülerinde de öyle çıkıntı görünüyor mu?Kızlar yarın 16. Hafta oluyoruz inşallah. Randevum var inşallah cinsiyetini gösterir benim bebiş
Bende yarın 16 haftalık oluyorum ve bebeğimiz kızBen şimdi doktordan geldim. 12 haftalık olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi doktor. Ama arada çıkıntı oluyor ya acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin ultrason görüntülerinde de öyle çıkıntı görünüyor mu?
Ben erkek diye yorumlamıştım gönlümüzden geçen de kız aslında kısmet artık sağlıklı gelsin deBende yarın 16 haftalık oluyorum ve bebeğimiz kızikisindede o çıkıntı oluyor canım bizde erkek sanmıştık ama kızlarda da çıkıntı olabiliyor 16. Haftada net belli oluyor. Son günlerde aşırı derecede uykum var kafamı kaldıramıyorum resmen sürekli uyumak istiyorum sizde de oluyor mu ?
Bu 12 haftalık ultrasonum canım. Bana bişey demedi ben çıkıntı falan da farketmedimBen şimdi doktordan geldim. 12 haftalık olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi doktor. Ama arada çıkıntı oluyor ya acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin ultrason görüntülerinde de öyle çıkıntı görünüyor mu?
Evet canım seninkinde çıkıntı görünmüyor. Renkli de baktık bugün. Ben çok net çıkıntı gördüm onun üzerine sordum ama daha erken dediBu 12 haftalık ultrasonum canım. Bana bişey demedi ben çıkıntı falan da farketmedim
Bakalım hayırlısı 1 ay sonra öğrenirsin inşallahEvet canım seninkinde çıkıntı görünmüyor. Renkli de baktık bugün. Ben çok net çıkıntı gördüm onun üzerine sordum ama daha erken dedi
Hayırlısı canım insan sabredemiyor merak ediyorBakalım hayırlısı 1 ay sonra öğrenirsin inşallah