2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ikili test mi fetal dna mı seçimi doktorum bana bırakıyor. İkisinden birini yapıcaz dedi. Ben ikili yaptırayım diyorum eşim fetal dna ikilemdeyim.

Kızlar ikili test mi fetal dna mı seçimi doktorum bana bırakıyor. İkisinden birini yapıcaz dedi. Ben ikili yaptırayım diyorum eşim fetal dna ikilemdeyim.
İkili test de yanılma oranı çok, yaş büyükse risk oranı yüksek çıkıyor. Fetal dna kesin sonuçlar veriyor ve cinsiyeti öğreniliyor. Sadece daha pahalı. Durumunuz varsa fetal dna yaptırın

İkili test de yanılma oranı çok, yaş büyükse risk oranı yüksek çıkıyor. Fetal dna kesin sonuçlar veriyor ve cinsiyeti öğreniliyor. Sadece daha pahalı. Durumunuz varsa fetal dna yaptırın
Durumum var ama gereksiz para da harcamak istemiyorum. Arkadaşım da fetal dna yaptırmamıştı sanırım ondan etkilendim

Selam kızlar 12+2 olduk bizde. Çarşamba günü perinatoloji randevumuz var bu doktor aynı zamanda cinsiyeti de söylüyor inşallah bizim ki gösterir de öğreniriz. Bi kaç güne kadar hiç bir şey hissetmiyordum ama son 1 haftadır sanki kız gibi hissediyorum hayırlısı bakalım.

Ben şimdi doktordan geldim. 12 haftalık olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi doktor. Ama arada çıkıntı oluyor ya acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin ultrason görüntülerinde de öyle çıkıntı görünüyor mu?
Benim 11 haftalıkken doktor erkeğe benziyor ama bu haftalarda karıştırmaya çok müsait biraz bekleyelim demişti, 14. haftada başka bir doktor net erkek demişti.. 11.hafta görüntüsünü paylaşıyorum umarım işini görür

Eklentiler

• IMG_20230602_155316.jpg
    IMG_20230602_155316.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 44
Benim ikiz olduğundan ikili test doğru sonuç vermiyebiliyormuş ben direk bugün kan verdim fetal Dna için 14 iş günü içerisinde sonuç gelecekmiş.

X