- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Çok iyi anlıyorum çünkü bende yarını iple çekiyorumHayırlısı canım insan sabredemiyor merak ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi anlıyorum çünkü bende yarını iple çekiyorumHayırlısı canım insan sabredemiyor merak ediyor
Bekliyorum haberlerini umarım öğrenirsin yarınÇok iyi anlıyorum çünkü bende yarını iple çekiyorum
İkili test de yanılma oranı çok, yaş büyükse risk oranı yüksek çıkıyor. Fetal dna kesin sonuçlar veriyor ve cinsiyeti öğreniliyor. Sadece daha pahalı. Durumunuz varsa fetal dna yaptırınKızlar ikili test mi fetal dna mı seçimi doktorum bana bırakıyor. İkisinden birini yapıcaz dedi. Ben ikili yaptırayım diyorum eşim fetal dna ikilemdeyim.
Durumum var ama gereksiz para da harcamak istemiyorum. Arkadaşım da fetal dna yaptırmamıştı sanırım ondan etkilendimİkili test de yanılma oranı çok, yaş büyükse risk oranı yüksek çıkıyor. Fetal dna kesin sonuçlar veriyor ve cinsiyeti öğreniliyor. Sadece daha pahalı. Durumunuz varsa fetal dna yaptırın
Merhaba canım ben yiyorum tostta yiyorum kısıtlamıyorum kendimi aşırıya kaçmıyorumKızlar selam, pişmiş sucuk yiyor musunuz? Canım çok istiyor da
Pişmiş olunca sorun olmaz canım. Midem kaldırsa ben de yerim ama bu ara bir şey yiyemiyorumKızlar selam, pişmiş sucuk yiyor musunuz? Canım çok istiyor da
Allah kolaylık versinKızlar, 12. Haftadan sonra akşam kusmalarım başladı. Benim gibi olan var mı ?
Harika, pismis problem olmaz diye düsünüyorum Ben deMerhaba canım ben yiyorum tostta yiyorum kısıtlamıyorum kendimi aşırıya kaçmıyorum
UmarimPişmiş olunca sorun olmaz canım. Midem kaldırsa ben de yerim ama bu ara bir şey yiyemiyorum
Benimde 14 hafta oldu arkası dönük ve çok hareketli göstermiyor önü dönmedi hicterbiyeli bizim çocuklarKızlar yarın 16. Hafta oluyoruz inşallah. Randevum var inşallah cinsiyetini gösterir benim bebiş
Benim 11 haftalıkken doktor erkeğe benziyor ama bu haftalarda karıştırmaya çok müsait biraz bekleyelim demişti, 14. haftada başka bir doktor net erkek demişti.. 11.hafta görüntüsünü paylaşıyorum umarım işini görürBen şimdi doktordan geldim. 12 haftalık olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi doktor. Ama arada çıkıntı oluyor ya acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin ultrason görüntülerinde de öyle çıkıntı görünüyor mu?
Benim ikiz olduğundan ikili test doğru sonuç vermiyebiliyormuş ben direk bugün kan verdim fetal Dna için 14 iş günü içerisinde sonuç gelecekmiş.Kızlar ikili test mi fetal dna mı seçimi doktorum bana bırakıyor. İkisinden birini yapıcaz dedi. Ben ikili yaptırayım diyorum eşim fetal dna ikilemdeyim.
Saat 3de canım
Yaaa varmış bayaaSaat 3de canım
Maalesef evet eşim öğleden sonra izin alıyor sabahtan işe gidiyor ondanYaaa varmış bayaa
Kopar gel bugün nimet bebişi cinsiyeti çikolata falan ye girerken göster et bişey yapMaalesef evet eşim öğleden sonra izin alıyor sabahtan işe gidiyor ondan