2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bende dün hissettim ama ne olduğunu anlamadım bide zayıf olduğum için belki erken hissediyorumdur belki dedim

Canım geçmiş olsun kanama olunca bende evde 2 ampul progestan vurduruyordum aklımda bulunsun benim oturduğum ilçe de merkeze 1 saat o yüzden kanama varken doktor yol tehlikeli diyordu
Ben de şu an aynı durumdayım canım. Hemen doktora gidebilme durumum yok. Ciddi bir şey olmaz umarım diyorum uzanıyorum

Kızlar ilaçları bırakınca lekelenmeniz kaç gün sürdü? Benim Çrş gününden beri devam ediyor.

Masallah Canim, saglikla gelsin bildiğim
Kadar renksiz kokusuz akıntı gelmesi normal, sayfalarda öyle yazıyor, hemşiremde bana akıntınız olabilir bundan sonra demişti hep ped takıyorum bazen oluyor bazen olmuyor… doktoruna sor ama yine de için rahat etsin

Hmm anladım canım. Benim ikiz ondan farklı olabilir. İkizlerde ikili üçlü tarama yapılmıyormuş fetal dna istediler onu da yaptırmadım. Detaylı ultrasona gideceğim
Fetal DNA bence gereksiz bebeğin zaten azcik amniyon sıvısı var şu anda onuda çekiyorlar düşmeye sebebiyet veriyorlar

Fetal DNA bence gereksiz bebeğin zaten azcik amniyon sıvısı var şu anda onuda çekiyorlar düşmeye sebebiyet veriyorlar
Eskiden öyle bakıyorlarmış canım artık anne kanından bakılıyor… İmkan varsa yapılması gerekli diye düşünüyorum bu arada doktordan doktora da değişiyor, kendi doktorum yaptır dedi, diğer acildeki doktor hiç gerek yok dedi ben yaptırcam…

Ben onu bilmiyordum canım

Bana doktorum ikili test yeter dedi inşallah bir sıkıntı çıkmaz yarın 2 de randevum inşallah yavrum sağ saglim benimledir
İkili test de yaptırmadım çok fazla yanılma payı var bide benim için bir şey farketmeyecek bebeğim inşallah sağlıklı bir şekilde doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…