2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ben bugün unuttum ve sucuk yedim transferden sonra dikkatli tüketim diyorlardı hatta hemşire tüketme demişti ama kötü oldum . Düşük etkisi yapabiliyormuş toksoplazma barındırıyorsa iyice pişmişti ama bilginiz var mı

Öylee azıcık yemekten bişey olmaz bende dün çiğköfte yedim ama azıcık çok değil. Kendini sıkma boşu boşuna

Öylee azıcık yemekten bişey olmaz bende dün çiğköfte yedim ama azıcık çok değil. Kendini sıkma boşu boşuna
Aklıma hiç gelmemesi beni yordu açıkçası umarım sorun olmaz sadece iyi pişmiş olması biraz beni rahatlatıyor Çip köfte etli miydi yoksa etsiz de olsa dikkat edilmeli

Aklıma hiç gelmemesi beni yordu açıkçası umarım sorun olmaz sadece iyi pişmiş olması biraz beni rahatlatıyor Çip köfte etli miydi yoksa etsiz de olsa dikkat edilmeli
Etsizdi zaten dikkat ederim ama canım istedi. Çok da yemedim. Tadımlık. Ama kendini kasıp dünyanın en kötü şeyini yapmışsın gibi davranma yani

Etsizdi zaten dikkat ederim ama canım istedi. Çok da yemedim. Tadımlık. Ama kendini kasıp dünyanın en kötü şeyini yapmışsın gibi davranma yani
İster istemez unutup yiyince kızdım kendime ama pişmiş olunca pek sorun olmuyor sanırım sadece sağlıksız olduğu için bir daha tövbe ‍♀

İster istemez unutup yiyince kızdım kendime ama pişmiş olunca pek sorun olmuyor sanırım sadece sağlıksız olduğu için bir daha tövbe ‍♀
Benim doktorum tüketme ama çok canın isterse haftada bir pişirip tüketebilirsin demişti . Pişmiş haftada bir tüketsen de sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Şu an idrar yanmam var dün transfer yaptıkları için mi bilmiyor. Bol bol su içiyorum inşallah geçer. Zarar vermez inşallah

Şu an idrar yanmam var dün transfer yaptıkları için mi bilmiyor. Bol bol su içiyorum inşallah geçer. Zarar vermez inşallah
Enfeksiyon olmamasına dikkat çok su iç . Bende dün kaşıntı yanma vardı doktoruma sordum fitil koyduktan sonra 20 dk yürü içinde erisin dedi fitilde kaşıntı yanma yapıyormuş. 3 gün sonra transferim var korkuyorum bende enfeksiyon olmasından

Ben saglıksız seylerde tükettım canım kek yedım çiğ köfte yedım normal yolla gebe kalanlar herşeyi yiyiyorlar onlar nasıl gebe kalıyo, hiç canını sıkma embrıyon saglıklıysa rahımde iyi ise hiç bişey olmaz allahın izniyle toksoplazma sebzeden meyveden bile gecıyor

Bilmiyorum yanmamda var sık idrara çıkmada. Doktora yazdım ama bugün pazar cevap vermedi

Ta teşekkür ederim inşallah ben de Kağan Kocatepe var doktor belki bilirsiniz onu izledim gerçekten için rahatladı çok teşekkür ederim gerçekten olacağı varsa olacak nasip değilse her şey bahane zaten

Bilmiyorum yanmamda var sık idrara çıkmada. Doktora yazdım ama bugün pazar cevap vermedi
Sonda takıldı mı sana canım bana takıldı 2. Günüm bugün Benim de aşırı yanmam var ama normal bol bol Su iç hemen atarsın geçer dediler bakalım ama fitil bile kaşıntı vs yapıyor illa Kİ

Sonda takıldı mı sana canım bana takıldı 2. Günüm bugün Benim de aşırı yanmam var ama normal bol bol Su iç hemen atarsın geçer dediler bakalım ama fitil bile kaşıntı vs yapıyor illa Kİ
Sonda takılmadı kendim yaptım idrarı. Ama benim önceden sistit geçmişim var ona korkuyorum. Fitil zaten öyle. Bol bol su içiyorum inşallah geçer

Ta teşekkür ederim inşallah ben de Kağan Kocatepe var doktor belki bilirsiniz onu izledim gerçekten için rahatladı çok teşekkür ederim gerçekten olacağı varsa olacak nasip değilse her şey bahane zaten
Evet biliyorum kocatepeyi ne diyor kuzum yediklerimiz hakkında

Sonda takılmadı kendim yaptım idrarı. Ama benim önceden sistit geçmişim var ona korkuyorum. Fitil zaten öyle. Bol bol su içiyorum inşallah geçer
Canım fitil de yapıyor ister istemez elle temas oluyort dikkat et kendine cok

Canım fitil de yapıyor ister istemez elle temas oluyort dikkat et kendine cok
Ay biraz daha iyiyim. Su içtim bol bol. Yanmam var ama azaldı baya. O kadar su içtim ki midem bulandı. Fitil öncesi de ellerimi yıkıyorum ama orda kalıntı hep kalıyor. Hatta transferde orayı yıkamak zorunda kaldılar sabah 8de fitil atmıştım. Onun kalıntıları vardı maalesef.

Bende sonda olduğu için iki gündür var ama sanki geçmek üzere gibi fitil gerçekten kaşıntı da yapıyor bende

Bende sonda olduğu için iki gündür var ama sanki geçmek üzere gibi fitil gerçekten kaşıntı da yapıyor bende
Şimdi tekrar fitil attım. Çok sinirim bozuluyor. İnşallah pozitif sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…