2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kizlar, benim de hikayem biraz uzun. 33 yasindayim 31 yasindayken esimde varikosel olmasi uzerine ameliyat oldu fakat pek ose yaramadi bu sebeple de direkt tup bebek tedavisine basladik. Tup bebek tedavisindeyken lenf kanseri tanisi aldim ve apar topar yumurtalarim toplandi. 20 tane yumurta cikti 18 tanesi dollendi 7 tane 3.gun 2 tane de 5.gun embriyosu donduruldu. Ve ben o surecte hastalikla ilgili patoloji verirken dogal yolla gebe kaldigimi ogrendim. Allah beni hem en istedigim sey bebegim ile hem de hayatim ile sinadi.. doktorlarin hicbiri bebege izin vermedi cunku 4.evreydim. 8 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim ve kemoterapi surecim basladi. Cok sukur simdi iyiyim 3 aylik kontrollere gidiyorum ve bu ay Allah nasip ederse transfer olacak insallah tutunur ve 2 sene oncesinde 4 mayista dogal yolla gebe oldugumu ogrenmistim umarim yine nisan sonu mayis basi gebe oldugumu ogrenirim aminnn

Merhaba tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberleri alırız .Geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin umarım bundan sonrası senin için çok daha iyi olur minik mucizene kavuşursun

Öncelikle geçmiş olsun, hastalığı atlatmamıza çok sevindim. İnşallah bebeğiniz size hem moral, hem de mutluluk getirsin

Merhaba tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberleri alırız .Geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin umarım bundan sonrası senin için çok daha iyi olur minik mucizene kavuşursun
Allah razi olsun cok tesekkur ederim, umarim hepimiz minik mucizelerimize kavusuruz cok heyecanliyim ilk transferim olacak cunku. Demek ki dogal yolla gebe kalabiliyormusum bunu da ogrenmis oldum bu surecte ama denememize ragmen yine olmadi muhtemelen esim sigaraya tekrar basladi ondan galiba :/

Öncelikle geçmiş olsun, hastalığı atlatmamıza çok sevindim. İnşallah bebeğiniz size hem moral, hem de mutluluk getirsin
Aminnn insallah cok tesekkur ederim. Hep dualarim Allah once tum hastalara ve bana sifa versin, sonrasinda da annelik duygusunu isteyen herkese ve bana nasip etsin aminnn

Çok geçmiş olsun canım tedavi sürecinde hayırlı olsun. Rabbım sevdiklerini cok büyük sinavlarlar sinarmis Allahin izniyle tüm sinavlardan alninin akıyla çıkarsın sağlıkla alirsin yavrunun kucagina

Çok geçmiş olsun canım tedavi sürecinde hayırlı olsun. Rabbım sevdiklerini cok büyük sinavlarlar sinarmis Allahin izniyle tüm sinavlardan alninin akıyla çıkarsın sağlıkla alirsin yavrunun kucagina
Aminnn insallah bu surecten de yuzumuz gulerek cikariz hepimiz Allah kucaklarimizi bos birakmasin. Isteyen herkese analik babalik duygusunu tattirsin insallah

Çok geçmiş olsun bende sigara içiyorum ilk yumurta toplamam Eylül ayında idi yazın 40 gün iznim olduğu İçin 40 günde tatilde geçmişti ve tabiki de alkol ve sigara çok tüketmiştim Eylül ayında işe döndüğümde yumurta toplaması yapıldı hepsi 5. Gün embriyosu idi ama hiç biri tutmadı doktorum sigaradan ve alkolden dolayı tutmadığını söyledi ve bana özellikle bir vitamin önerdi damar yolundan alınan gluthıon du sanırım adi haftada bir defa acilden damar yolundan alıyorsun ayda 4 defa yani çok külfetli ve pahalı bir vitamindi neyse ben bu vitamin in faydanı ne imiş diye internetten bir araştırayım dedim meğerse alkol ile sigaranin zehrini vücuttan atıyor Muş akabinde ben diğer vitaminler le birlikte bu vitamini 2 ay kullandım yeniden dondurulan embriyolarım daha kaliteli geldi 4 gün önce transfer oldum bakalım tutunmada da faydası olacak mı Bu vitamin i eşiniz de düşünebilir

Valla esim oyle bir psikolojide ki 9 tane embriyo var zaten diyor, bir de isi geregi cok stresli o yuzden bir sey diyemiyorum. Test gununuz ne zaman peki? Embriyolarin gunune gore test gunu de degisiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…