- 3 Mart 2023
- 56
- 29
- 41
Merhabalar kızlar sonta ne için takıldıSonda takıldı mı sana canım bana takıldı 2. Günüm bugün Benim de aşırı yanmam var ama normal bol bol Su iç hemen atarsın geçer dediler bakalım ama fitil bile kaşıntı vs yapıyor illa Kİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar kızlar sonta ne için takıldıSonda takıldı mı sana canım bana takıldı 2. Günüm bugün Benim de aşırı yanmam var ama normal bol bol Su iç hemen atarsın geçer dediler bakalım ama fitil bile kaşıntı vs yapıyor illa Kİ
Zaten bu süreçte en sevmediğim şey o fitilAy biraz daha iyiyim. Su içtim bol bol. Yanmam var ama azaldı baya. O kadar su içtim ki midem bulandı. Fitil öncesi de ellerimi yıkıyorum ama orda kalıntı hep kalıyor. Hatta transferde orayı yıkamak zorunda kaldılar sabah 8de fitil atmıştım. Onun kalıntıları vardı maalesef.
Aynen canım yaZaten bu süreçte en sevmediğim şey o fitil
Olur Allah'ın izniyle tutmuş gibi düşün ben hep öyle düşündüm dün hariç bugün daha iyim yarını iple çekiyorumAynen canım ya
Vallahi senin şeyi bende iple cekiyorumOlur Allah'ın izniyle tutmuş gibi düşün ben hep öyle düşündüm dün hariç bugün daha iyim yarını iple çekiyorum
Vallah ne diyim öyle. Dengedeyim ki ama Allah Sabri veriyor düne göre iyim bakalım ne. OlacakVallahi senin şeyi bende iple cekiyorum
Öyle tabi kuzumm Rabbım sabrını ayri veriyor inşallah yarın musmutlu haberlerle gözümü acarimVallah ne diyim öyle. Dengedeyim ki ama Allah Sabri veriyor düne göre iyim bakalım ne. Olacak
Olumlu düşünüyorum şükür geçti gibi rahatladım şuan geçinceOlur Allah'ın izniyle tutmuş gibi düşün ben hep öyle düşündüm dün hariç bugün daha iyim yarını iple çekiyorum
İnşallah canım dualarimizi beklerim kimin duasi kabul olur belli olmazÖyle tabi kuzumm Rabbım sabrını ayri veriyor inşallah yarın musmutlu haberlerle gözümü acarim
Yarın erken vakitte mi vereceksin kanıİnşallah canım dualarimizi beklerim kimin duasi kabul olur belli olmaz
Sulu meyve yumurta haşlamasi salata domates su ve kabak çekirdeği bunlara dikkat ettim ben o kadarOlumlu düşünüyorum şükür geçti gibi rahatladım şuan geçince
Babam götüreceği için erken gideriz dedi ama ben yine 11de aldım ravduyu çalıştığı için erken gitsekte geçte gitsek özel ya sıkıntı yaratmıyorlarYarın erken vakitte mi vereceksin kanı
Hemen bize de yazBabam götüreceği için erken gideriz dedi ama ben yine 11de aldım ravduyu çalıştığı için erken gitsekte geçte gitsek özel ya sıkıntı yaratmıyorlar
Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sonrası bir buçuk saat kadar yatırdılar lavabo için ayağa kalkmamak adına takıldı . Ama yurt dışında transferden hemen sonra bilir ayağa kalkıp yatmadan gönderiyorlarmış burda biraz iç rahatlığı olsun diye psikolojiktir belki deMerhabalar kızlar sonta ne için takıldı
İnşallah canım vala ben de aynıyım sürekli çamaşır değiştiriyorum peçete kullanıyorum ama illa o yapışkanlık hissi ile daha çok kaşınıyor hayırlısı bakalım ben krem kokusuz vazelin vs kullanıyorum bazen ama şimdi olmaz diye dişimi bile macunsuz fırçalamaya çalışıyorum (abarttın kızlar siz yapmayın )Şimdi tekrar fitil attım. Çok sinirim bozuluyor. İnşallah pozitif sonuç alırız
Bana 5 dk yatıp kalkabilirsin istersen idrara gidebilirsin dedi. Bende çok sıkışıktım hemen kalkıp yaptım.Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sonrası bir buçuk saat kadar yatırdılar lavabo için ayağa kalkmamak adına takıldı . Ama yurt dışında transferden hemen sonra bilir ayağa kalkıp yatmadan gönderiyorlarmış burda biraz iç rahatlığı olsun diye psikolojiktir belki de
Beni 40 dk yatırdılar sonra tuvalete kalkabilirsin dediler ben bir saat daha yattım ama eşim altıma sürgü verdiBana 5 dk yatıp kalkabilirsin istersen idrara gidebilirsin dedi. Bende çok sıkışıktım hemen kalkıp yaptım.
Amin tatlım rabbim hepimizin kucaklarını doldursunNisan ayı hepimize ugurlu gelsin umarım..41 yasımdayım, genetik testten 8 embriyodan sadece 1 tane transfere uygun geldi. Dolayısıyla hem sukran dolu hem de korkar haldeyim. Okuyorum sayı bana cok az geliyor..uzun tedavi imiş benimkisibir igne yaptılar, 12 nisanda doktora gidecegim ( reglimin 2. gunu oluyormus bu onlar icin) bilmiyorum. Herkese allah bebek nasip etsin.
Zaten o transfere sıkışık gitmek en zoru dolu hissin var ama o suyu daha da içiyorsun içtikçe tuvalete koşasın geliyor kısır döngüBana 5 dk yatıp kalkabilirsin istersen idrara gidebilirsin dedi. Bende çok sıkışıktım hemen kalkıp yaptım.