- 19 Ocak 2023
- 956
- 1.205
- 27
Benim arkadaşımın da aynı şekilde oldu rahimde bir süre sonra ufalıp yok oldu . Gerçekten 5 dakika sonrasında ne olacağını bilemiyoruz Rabbim karnımızdakileri bize bağışlasınAminnn 2 gu önce gitmiştim daha benimleydi aklım beynim almıyor
Hayir hiçbir belirtim yoktu qnlamadim hicbirsey 2 gün önce beninleydi birden durmuş dedi doktorCanım çok üzgünüm çokçok korkuyorum böyle haberlerinizi görünce. Allah sabır versin canım benim. Belirtin var mıydı? Doktor ne dedi canım? Diğer bebeğin seninle ona tutun canım benim
Amin amin. Nimet çok zormus başıma gelmez saniyodum durmuş dediler öylece kalakaldım. Artik korkun 2 kat arttı napacagumj bilmiyorumAyy canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun, başın sağolsun. Allah öbür evladına uzun ömürler versin inşallah
Ahhh Damla çok çok üzgünüm… Diğer bebişini düşünüp güçlü ol CanımKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Şu an içim yanıyor nasil davranacagumi bilmiyorumAhhh Damla çok çok üzgünüm… Diğer bebişini düşünüp güçlü ol Canım
Yok korkma, kalan bebeğin daha güçlü ve seni bırakmayacakAmin amin. Nimet çok zormus başıma gelmez saniyodum durmuş dediler öylece kalakaldım. Artik korkun 2 kat arttı napacagumj bilmiyorum
Evet canım başımıza gelmiş olmaz diye düşünüyoruz ama maalesef geliyor. Sakın panik yapıp diğer bebeğini üzme.Amin amin. Nimet çok zormus başıma gelmez saniyodum durmuş dediler öylece kalakaldım. Artik korkun 2 kat arttı napacagumj bilmiyorum
Canım küretaj mı yapacaklar yoksa kendiliğinden mi sonlanacak?Hayir hiçbir belirtim yoktu qnlamadim hicbirsey 2 gün önce beninleydi birden durmuş dedi doktor
Ahhh kuzum yaa, geçmıs olsun, cok sukur kı diğer bebegın senınleKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Başın sağ olsun canım bir tane daha bebişin var vardır bunda da bir hayır Allah diğerine sağlık versin inşallahŞu an içim yanıyor nasil davranacagumi bilmiyorum
Çok üzüldüm kuzum Rabbim sabır versin İnşaAllah diğer bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olurKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Canım çok üzüldüm, diğer bebeğin için güçlü olacaksın.Rabbim diğer bebeğine sağlık versin, sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Çok geçmiş olsun canım diğer bebeğine Allah ömür sağlık versin inşallahŞu an içim yanıyor nasil davranacagumi bilmiyorum
Kendi kaybolur dediiCanım küretaj mı yapacaklar yoksa kendiliğinden mi sonlanacak?
Hayırlı olsun canım kaçıncı haftada kesin dedi?Benimde kontrol vardı bugün haftasonu kanama dan dolayı şuan alan yok olmuş bende işleri yapmıyorum hiç korkumdan elime süpürge alamadım kadın geliyor Robot hallediyor bebek sağlıklı salı günü fetal dna yapılcak kesin erkek dedi cinsiyetine
Başın sağ olsun canım bir tane daha bebişin var vardır bunda da bir hayır Allah diğerine sağlık versin inşallah
Çok üzüldüm kuzum Rabbim sabır versin İnşaAllah diğer bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur
Amin kızlar aminCanım çok üzüldüm, diğer bebeğin için güçlü olacaksın.Rabbim diğer bebeğine sağlık versin, sağlıcakla kucağına al inşallah
Ben de korkuyorum ama öyle mutfakta biraz bişiler yaptım bugün, benim de erkek dedi DrBenimde kontrol vardı bugün haftasonu kanama dan dolayı şuan alan yok olmuş bende işleri yapmıyorum hiç korkumdan elime süpürge alamadım kadın geliyor Robot hallediyor bebek sağlıklı salı günü fetal dna yapılcak kesin erkek dedi cinsiyetine
Damla başınız sağolsunAmin kızlar amin
Ben de korkuyorum ama öyle mutfakta biraz bişiler yaptım bugün, benim de erkek dedi Drgaliba erkekten gidiyoruz genel olarak… sağlıkla gelsin ogluslarimiz
[/QUOTE
amin inşallah canım sağlıkla büyüsünler