2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım çok üzgünüm çok çok korkuyorum böyle haberlerinizi görünce. Allah sabır versin canım benim. Belirtin var mıydı? Doktor ne dedi canım? Diğer bebeğin seninle ona tutun canım benim
Hayir hiçbir belirtim yoktu qnlamadim hicbirsey 2 gün önce beninleydi birden durmuş dedi doktor

Amin amin. Nimet çok zormus başıma gelmez saniyodum durmuş dediler öylece kalakaldım. Artik korkun 2 kat arttı napacagumj bilmiyorum
Evet canım başımıza gelmiş olmaz diye düşünüyoruz ama maalesef geliyor. Sakın panik yapıp diğer bebeğini üzme.

Benimde kontrol vardı bugün haftasonu kanama dan dolayı şuan alan yok olmuş bende işleri yapmıyorum hiç korkumdan elime süpürge alamadım kadın geliyor Robot hallediyor bebek sağlıklı salı günü fetal dna yapılcak kesin erkek dedi cinsiyetine

Hayırlı olsun canım kaçıncı haftada kesin dedi?

Başın sağ olsun canım bir tane daha bebişin var vardır bunda da bir hayır Allah diğerine sağlık versin inşallah
Çok üzüldüm kuzum Rabbim sabır versin İnşaAllah diğer bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur
Canım çok üzüldüm, diğer bebeğin için güçlü olacaksın.Rabbim diğer bebeğine sağlık versin, sağlıcakla kucağına al inşallah
Amin kızlar amin

Ben de korkuyorum ama öyle mutfakta biraz bişiler yaptım bugün, benim de erkek dedi Dr galiba erkekten gidiyoruz genel olarak… sağlıkla gelsin ogluslarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…