11 +1 Di bugün normalde çok erken ama resmen gözüküyorHayırlı olsun canım kaçıncı haftada kesin dedi?
Diğer bebeğiniz için daha güçlü olmanız lazım. İnşallah bebeğinizle bugünü unutacak güzel günleriniz olur.Şu an içim yanıyor nasil davranacagumi bilmiyorum
Sma için eşimin kan vermesi gerekiyormuş sizden mi kan aldılarSelam bende bugün 10+5 oldum dün verdim kanımı sonucumu bekliyorum. Eve gelip 1 tüp kan alıyorlar. Ben çok yaygın diye sma içinde kan verdim
Cnm benim diğer bebeğine sıkı sıkı tutun çok üzücü ama bir bebeğin daha var ondan güç almaya çalışKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Sağol canim. Amin aminnnDamla başınız sağolsunAllah diğer yavruyu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzumm daha iyiyim sukurCnm benim diğer bebeğine sıkı sıkı tutun çok üzücü ama bir bebeğin daha var ondan güç almaya çalış
Yaa umarım bayram sonrası benimki de gözükür11 +1 Di bugün normalde çok erken ama resmen gözüküyor
Evet benden kan aldılarSma için eşimin kan vermesi gerekiyormuş sizden mi kan aldılar
Hepimizin başına geldi nerdeyse. Ben kalp atışını duymadan önce başladı. Her hafta yokluyor. Kırmızı ve pembe şekilde de geldi. Kahverengi en masumu bir tek onda korkmuyorumKizlarr basina bole bisi gelen varmi normalmi yardimci olabilirmisiniz ? 11 haftayim dun ilk defa kahve akinti geldi korktum hemen dra gittim ne kanama ne dusuk tehliken yok dedi. Iliski mi yasadiniz dedi tabiki hayir 12yi gecirmeden aklimiza bile gelmiyor suan. Bide feci gribim onla alakalimi dedim tabiki hayir dedi.peki neden oluyor bu kahve akinti agrim falan da yok ya
YA daha evvel hic karsilasmayinca aklim gitti dra nasil gittigimi bilemedim oh ne guzel diye diye 12.haftaya geldik diyodum dün görunce baya korktum. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz valla Allah razi olsun. Simdide grip icin dahiliyeye gidecegim gitmisken yine goreyim olmadi birde öksürük var sanki canim cikiyorHepimizin başına geldi nerdeyse. Ben kalp atışını duymadan önce başladı. Her hafta yokluyor. Kırmızı ve pembe şekilde de geldi. Kahverengi en masumu bir tek onda korkmuyorumHer doktor kontrolümde hiçbir şey çıkmıyor. Doktorum fitilden kaynaklı olabileceğini ve çok normal olduğunu söyledi. Panik yapmanıza gerek yok. Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle
Sheilata arkadaşımın yazdığı gibi, bizde geçirdik arada yokluyor ve bebek hep iyi oluyor çok şükürKizlarr basina bole bisi gelen varmi normalmi yardimci olabilirmisiniz ? 11 haftayim dun ilk defa kahve akinti geldi korktum hemen dra gittim ne kanama ne dusuk tehliken yok dedi. Iliski mi yasadiniz dedi tabiki hayir 12yi gecirmeden aklimiza bile gelmiyor suan. Bide feci gribim onla alakalimi dedim tabiki hayir dedi.peki neden oluyor bu kahve akinti agrim falan da yok ya
Cok sukurSheilata arkadaşımın yazdığı gibi, bizde geçirdik arada yokluyor ve bebek hep iyi oluyor çok şükürpanikleme
canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun, başın sağolsun. Allah öbür evladına uzun ömürler versin inşallahKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Geçimi olsunYA daha evvel hic karsilasmayinca aklim gitti dra nasil gittigimi bilemedim oh ne guzel diye diye 12.haftaya geldik diyodum dün görunce baya korktum. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz valla Allah razi olsun. Simdide grip icin dahiliyeye gidecegim gitmisken yine goreyim olmadi birde öksürük var sanki canim cikiyor
Sağol kuzum Aminncanım çok üzüldüm. Geçmiş olsun, başın sağolsun. Allah öbür evladına uzun ömürler versin inşallah
merhaba kanamanız nasıl oldu acaba . ben de 6 haftalık hamileyim transferden beri hem litinus fitil hem de prulutex iğne kullanıyorum ocsapar kan sulanırdırıcı iğne de verdi doktorum sabah akşama da estrofem. dün kanamam yaşadım. bebek ve kesede kanama yok dedi doktorum. ama çok korktum evde yatacaksın iki gün dedi iki günlük fitil verdi. endol. dün akşam geri kesildi kanama ama çok korkuyorumŞimdi gidiyorum bakalım ne dicek kanama alanım mi genişledi acaba diyorrum aslında normalde proluton hemenn keserdi fakat kesmedi leke leke sonra bugün kanamaya dönüştü inşallah kötü bişi demez korkuyorum amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun Allah razı olsun
Rabbim diğer evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına aldirsin inşallahÖyle yapmaya çalışıyorum kuzumm daha iyiyim sukur
Toparlanmaya calisiyorum kuzum. Tüp doktoruma gittik o da onayladı. Yüzde 90 genetik bozukluğu vardı vücut erkenden toleran etti dedi çift yumurta oldugu için şanslısın digerini etkilemez kese de bir kaç ay içinde yok olur dedi. Fakat 10. Haftaya kadar sağlıkla gelip bir an da durmasını beynime anlatsam da kalbim laf dinlemiyordamlakcbs canım nasılsın?