Evet iyi o zaman, ne kadar normale dönebilirsek o kadar güzel geçecek bu zaman diye düşünüyorum…Evet kendini yormadigin surece sorun yok dedi süpürgeyi en düşük moda alıp yapiyorum napiyim
10 haftaligiz bugün tam çok sukurSeninkiler kaç haftalık oldu canım?
Aynen oyle hasta gibi hissetmekten depresyon mlduna girmeme az kaldiEvet iyi o zaman, ne kadar normale dönebilirsek o kadar güzel geçecek bu zaman diye düşünüyorum…
Kesinlikleeeee aynısını yaşıyorum..Aynen oyle hasta gibi hissetmekten depresyon mlduna girmeme az kaldi
Ayy ne güzel. Valla büyüyorlar çok şaşırtıcı10 haftaligiz bugün tam çok sukur
Selam bende bugün 10+5 oldum dün verdim kanımı sonucumu bekliyorum. Eve gelip 1 tüp kan alıyorlar. Ben çok yaygın diye sma içinde kan verdimKızlar selam napıyonuz nasılsınız şimdi doktordan çıktım ben 10+1 deyim herşey iyi gidiyor çok şükür fetal DNA yaptırmamı önerdi doktor kimler yaptırdı siz ne düşünüyorsunuz eve gelip kan alıyorlarmış 10 gün sonra sonuç çıkıyormuş cinsiyette belli oluyormuş
Benim ki 3 gün geride görünüyor ultrasonda10 haftaligiz bugün tam çok sukur
Merhaba ben 10+5 oldum bugün ama uzun zamandır normal standart hayatımdayım.yürüşümü temizliğimi herşeyi yapıyorumKızlar ev işi yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum… Eşim yapıyo ama artık yapmak istiyorum korkuyorum… Siz nasılsınız bu konuda ?
Canım olabilecek şeyler bunlar benim hep geriden geliyordu sonra ileti attı kendiniBenim ki 3 gün geride görünüyor ultrasonda
Ben transferin ikinci günü sinirle halı silmiştimKızlar ev işi yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum… Eşim yapıyo ama artık yapmak istiyorum korkuyorum… Siz nasılsınız bu konuda ?
Ben hala ev süpürmüyorum ama evde robot var ona süpürtüyorum. 12. Haftadan sonra o kadar da yorgun değilim. Sanki belirtiler azaldı gibi.Kızlar ev işi yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum… Eşim yapıyo ama artık yapmak istiyorum korkuyorum… Siz nasılsınız bu konuda ?
Doktor da bir sıkıntı yok dedi de insan işte tam gününde olsa diyor yine deBenim ki 3 gün geride görünüyor ultrasonda
Ay umarım bizde de belirti kalmaz normal hayata dönebilirizBen hala ev süpürmüyorum ama evde robot var ona süpürtüyorum. 12. Haftadan sonra o kadar da yorgun değilim. Sanki belirtiler azaldı gibi.
Demek ki olacağı varsa oluyor gerçekten ki hali silme tehlikeli..Ben transferin ikinci günü sinirle halı silmiştimtransfer olduğumu unutmuşum sonra oturdum ağladım bi de bir şey oldu mu diye
Diğer işleri yapıyorsun ama dimi? Yemek yapmak, bulaşık makinası vs gibi?Ben hala ev süpürmüyorum ama evde robot var ona süpürtüyorum. 12. Haftadan sonra o kadar da yorgun değilim. Sanki belirtiler azaldı gibi.
Ben yapmıyprum, sadece yemek, bırını ayarladım 15 gunde bır gelıp detaylı temızleyecek, evı de robot supuruyor, kanamam da olunca ıyıce korktum vallaKızlar ev işi yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum… Eşim yapıyo ama artık yapmak istiyorum korkuyorum… Siz nasılsınız bu konuda ?
Kuzu sen yapma ya, bırını bulmaya calıssanBen artık başladım çok yormadan günde 1 oda şeklinde yapıyorum canım erkekler malum hiç içime sinmiyor
Bana da 15 günde bir bi hanımBen yapmıyprum, sadece yemek, bırını ayarladım 15 gunde bır gelıp detaylı temızleyecek, evı de robot supuruyor, kanamam da olunca ıyıce korktum valla
Gerçekten öyle sinirle bilinçsiz yapmış olsam da bir sıkıntı olmadı şükürDemek ki olacağı varsa oluyor gerçekten ki hali silme tehlikeli..
İnşallah canımAy umarım bizde de belirti kalmaz normal hayata dönebiliriz
Evet canım yapıyorum. Yemek yapıyorum, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi öyle işleri yapıyorum. eşim çok anlayışlı oda çok yardım ediyorDiğer işleri yapıyorsun ama dimi? Yemek yapmak, bulaşık makinası vs gibi?