2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Selam bende bugün 10+5 oldum dün verdim kanımı sonucumu bekliyorum. Eve gelip 1 tüp kan alıyorlar. Ben çok yaygın diye sma içinde kan verdim

Kızlar ev işi yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum… Eşim yapıyo ama artık yapmak istiyorum korkuyorum… Siz nasılsınız bu konuda ?
Merhaba ben 10+5 oldum bugün ama uzun zamandır normal standart hayatımdayım.yürüşümü temizliğimi herşeyi yapıyorum

Kızlar ev işi yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum… Eşim yapıyo ama artık yapmak istiyorum korkuyorum… Siz nasılsınız bu konuda ?
Ben transferin ikinci günü sinirle halı silmiştim transfer olduğumu unutmuşum sonra oturdum ağladım bi de bir şey oldu mu diye

Ben hala ev süpürmüyorum ama evde robot var ona süpürtüyorum. 12. Haftadan sonra o kadar da yorgun değilim. Sanki belirtiler azaldı gibi.

Ben yapmıyprum, sadece yemek, bırını ayarladım 15 gunde bır gelıp detaylı temızleyecek, evı de robot supuruyor, kanamam da olunca ıyıce korktum valla

Ben yapmıyprum, sadece yemek, bırını ayarladım 15 gunde bır gelıp detaylı temızleyecek, evı de robot supuruyor, kanamam da olunca ıyıce korktum valla
Bana da 15 günde bir bi hanım
Geliyo ama gün içinde de sıkılıyorum artık az da olsa bişiler yapmaya çalışıyorum ama belki de yapmamalıyım bilemedim.. artık hayırlısı olsun

Ay umarım bizde de belirti kalmaz normal hayata dönebiliriz
İnşallah canım
Diğer işleri yapıyorsun ama dimi? Yemek yapmak, bulaşık makinası vs gibi?
Evet canım yapıyorum. Yemek yapıyorum, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi öyle işleri yapıyorum. eşim çok anlayışlı oda çok yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…