2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlarr basina bole bisi gelen varmi normalmi yardimci olabilirmisiniz ? 11 haftayim dun ilk defa kahve akinti geldi korktum hemen dra gittim ne kanama ne dusuk tehliken yok dedi. Iliski mi yasadiniz dedi tabiki hayir 12yi gecirmeden aklimiza bile gelmiyor suan. Bide feci gribim onla alakalimi dedim tabiki hayir dedi.peki neden oluyor bu kahve akinti agrim falan da yok ya

Kizlarr basina bole bisi gelen varmi normalmi yardimci olabilirmisiniz ? 11 haftayim dun ilk defa kahve akinti geldi korktum hemen dra gittim ne kanama ne dusuk tehliken yok dedi. Iliski mi yasadiniz dedi tabiki hayir 12yi gecirmeden aklimiza bile gelmiyor suan. Bide feci gribim onla alakalimi dedim tabiki hayir dedi.peki neden oluyor bu kahve akinti agrim falan da yok ya
Hepimizin başına geldi nerdeyse. Ben kalp atışını duymadan önce başladı. Her hafta yokluyor. Kırmızı ve pembe şekilde de geldi. Kahverengi en masumu bir tek onda korkmuyorum ☺️Her doktor kontrolümde hiçbir şey çıkmıyor. Doktorum fitilden kaynaklı olabileceğini ve çok normal olduğunu söyledi. Panik yapmanıza gerek yok. Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 🙏

Hepimizin başına geldi nerdeyse. Ben kalp atışını duymadan önce başladı. Her hafta yokluyor. Kırmızı ve pembe şekilde de geldi. Kahverengi en masumu bir tek onda korkmuyorum ☺️Her doktor kontrolümde hiçbir şey çıkmıyor. Doktorum fitilden kaynaklı olabileceğini ve çok normal olduğunu söyledi. Panik yapmanıza gerek yok. Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 🙏
YA daha evvel hic karsilasmayinca aklim gitti dra nasil gittigimi bilemedim oh ne guzel diye diye 12.haftaya geldik diyodum dün görunce baya korktum. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz valla Allah razi olsun. Simdide grip icin dahiliyeye gidecegim gitmisken yine goreyim olmadi birde öksürük var sanki canim cikiyor

Sheilata arkadaşımın yazdığı gibi, bizde geçirdik arada yokluyor ve bebek hep iyi oluyor çok şükür 🧿🙏🏽 panikleme 🌹

Sheilata arkadaşımın yazdığı gibi, bizde geçirdik arada yokluyor ve bebek hep iyi oluyor çok şükür 🧿🙏🏽 panikleme 🌹
Cok sukur 🙊 esimede dunyayi dar ettim biraz ama hamilelerde hormonlardan dolayi sinusler cok aciliomus ve gribe yakalanma durumu daha fazla oluyomus sanirim. Artik ne kimseye dokunurum ya yaklastiririm maskeyle gezicem iyileseyim de 🤣 yavrum icerde diyodur anne bu ne oksuruk sallana sallana bi hal oldum die 😂

YA daha evvel hic karsilasmayinca aklim gitti dra nasil gittigimi bilemedim oh ne guzel diye diye 12.haftaya geldik diyodum dün görunce baya korktum. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz valla Allah razi olsun. Simdide grip icin dahiliyeye gidecegim gitmisken yine goreyim olmadi birde öksürük var sanki canim cikiyor
Geçimi olsun 🌸

Şimdi gidiyorum bakalım ne dicek kanama alanım mi genişledi acaba diyorrum aslında normalde proluton hemenn keserdi fakat kesmedi leke leke sonra bugün kanamaya dönüştü inşallah kötü bişi demez korkuyorum amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun Allah razı olsun
merhaba kanamanız nasıl oldu acaba . ben de 6 haftalık hamileyim transferden beri hem litinus fitil hem de prulutex iğne kullanıyorum ocsapar kan sulanırdırıcı iğne de verdi doktorum sabah akşama da estrofem. dün kanamam yaşadım. bebek ve kesede kanama yok dedi doktorum. ama çok korktum evde yatacaksın iki gün dedi iki günlük fitil verdi. endol. dün akşam geri kesildi kanama ama çok korkuyorum 😢 inşallah dizinde düzelmiştir

Toparlanmaya calisiyorum kuzum. Tüp doktoruma gittik o da onayladı. Yüzde 90 genetik bozukluğu vardı vücut erkenden toleran etti dedi çift yumurta oldugu için şanslısın digerini etkilemez kese de bir kaç ay içinde yok olur dedi. Fakat 10. Haftaya kadar sağlıkla gelip bir an da durmasını beynime anlatsam da kalbim laf dinlemiyor

X