Harika, öyle olmalı bu dönemde.. zaten zor nefes alıyoruzİnşallah canım
Evet canım yapıyorum. Yemek yapıyorum, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi öyle işleri yapıyorum. eşim çok anlayışlı oda çok yardım ediyor
Basıt ufak tefek getır goturlerı yapıyorum, bulasık makınesını esım bosaltıyor, ben dolduruyorum, o cunku herseyı ters koyuyoBana da 15 günde bir bi hanım
Geliyo ama gün içinde de sıkılıyorum artık az da olsa bişiler yapmaya çalışıyorumama belki de yapmamalıyım bilemedim.. artık hayırlısı olsun
Aa serkaj mı olacaksınız. Bende rahim ağzı uzunluğumu merak ediyorum nasıl anlaşılıyor? Vajinal mi bakılması lazım onun için?Basıt ufak tefek getır goturlerı yapıyorum, bulasık makınesını esım bosaltıyor, ben dolduruyorum, o cunku herseyı ters koyuyotam yatalak deılım ama benım ıkız gebelıgımde rahım agzı kısalıgı vardı, kasılmalar cok erken baslamıstı, 12.haftada bana dıkıs atılcak, ondan sonrada dıkkat ederım, benım durum yuksek rısklı gebelık dıye gecıyor maalesef..
O zaman şimdiye kadar nasıl yaptıysan öyle yap canım, böyle devam kendini yormadan… çok var dikiş atılan, hiç önemli değil oBasıt ufak tefek getır goturlerı yapıyorum, bulasık makınesını esım bosaltıyor, ben dolduruyorum, o cunku herseyı ters koyuyotam yatalak deılım ama benım ıkız gebelıgımde rahım agzı kısalıgı vardı, kasılmalar cok erken baslamıstı, 12.haftada bana dıkıs atılcak, ondan sonrada dıkkat ederım, benım durum yuksek rısklı gebelık dıye gecıyor maalesef..
Vajinal ölçüyor, hiç ölçmedi mi doktorun? Benim de ölçtüAa serkaj mı olacaksınız. Bende rahim ağzı uzunluğumu merak ediyorum nasıl anlaşılıyor? Vajinal mi bakılması lazım onun için?
Karından da ölcülüyor ama saglıklı olanı vajinal ölcüm, tedbir amaclı olacağım canım, oncekı gebelıkte 11 mm ıle hastande yattım 10 gun maalesef erken dogum yaptımAa serkaj mı olacaksınız. Bende rahim ağzı uzunluğumu merak ediyorum nasıl anlaşılıyor? Vajinal mi bakılması lazım onun için?
Ahhh çok üzüldüm… çok geçmiş olsun, bu defa herşey sorunsuz ilerlesin insallahKarından da ölcülüyor ama saglıklı olanı vajinal ölcüm, tedbir amaclı olacağım canım, oncekı gebelıkte 11 mm ıle hastande yattım 10 gun maalesef erken dogum yaptım
Insallahh canım, bıraz korku, bıraz merak.. Yasadıgım kotu anılar da olunca ısteO zaman şimdiye kadar nasıl yaptıysan öyle yap canım, böyle devam kendini yormadan… çok var dikiş atılan, hiç önemli değil osağlıkla gelsinler
Bu defa bişi olmiicak insallahInsallahh canım, bıraz korku, bıraz merak.. Yasadıgım kotu anılar da olunca ıste
Amiiinn ınsallah cumlemızınAhhh çok üzüldüm… çok geçmiş olsun, bu defa herşey sorunsuz ilerlesin insallah
Çok üzüldüm canım. İnşallah bir daha yaşamazsınız. O zaman ben de gittiğimde sorayım doktoruma baksınKarından da ölcülüyor ama saglıklı olanı vajinal ölcüm, tedbir amaclı olacağım canım, oncekı gebelıkte 11 mm ıle hastande yattım 10 gun maalesef erken dogum yaptım
12 den sonra ölcümleere baslarlarÇok üzüldüm canım. İnşallah bir daha yaşamazsınız. O zaman ben de gittiğimde sorayım doktoruma baksın
16. Haftada gideceğim bakalım o zaman söylerim12 den sonra ölcümleere baslarlar
Belki geç tutunma olmuştur canım ondan olabilir artış önemli inşallah iki katına artarkizlar bir sorum var ben 6 haziranda 5 gün embryosu transfer oldm bugn test günmdü ve 18 ckmis dr ümitli konusmdi ama pazartesi birdaha ver dedi byle olupda yükselen ve gebeligi devam eden oldmu cok üzldm
Başın sağolsun canım diğer bebeğin için sağlam durmalısın. Rabbim onu size bağışlasınKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Aminnn 2 gu önce gitmiştim daha benimleydi aklım beynim almıyorBaşın sağolsun canım diğer bebeğin için sağlam durmalısın. Rabbim onu size bağışlasın
Canım çok üzgünüm çokKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...
Ayy canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun, başın sağolsun. Allah öbür evladına uzun ömürler versin inşallahKızlar kontrolüm vardı bebegimin birinin kalbi durmuş için ateş gibi yanıyor çok zor çok...