- 2 Ağustos 2021
- 5.413
- 5.147
Tamam canım bekliyorum hastanede 1 saat sonra görünücemCanım bizede haber ver. Geçmiş olsun. İnşallah bişey yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bekliyorum hastanede 1 saat sonra görünücemCanım bizede haber ver. Geçmiş olsun. İnşallah bişey yoktur
Harikaaaa gözün aydın ufak lekelenmeler için benim de doktorumKızlar her şey yolunda gördüm,kalp atışını duydum 9+3 olmuşuz. Doktor olur böyle kanamalar önemli değil dedi
Evet kullandığım fitilden olabilirmiş. İlaçlarımı bir hafta daha kullanıyorum sonra bırakıyorummHarikaaaa gözün aydın ufak lekelenmeler için benim de doktorum
Olabilir diyo
Ne güzel, çok sevindim.. ilaçlar bizi maf ediyoEvet kullandığım fitilden olabilirmiş. İlaçlarımı bir hafta daha kullanıyorum sonra bırakıyorumm
Benim de öyle, çok ayakta kalınca da sancılanıyorum ama hep iyi bebisim maşallahKızlar ya benim karnım aşırı gergin. Nasıl anlatsam sanki içten biri geriyor gibi.
İnternette baktım 13. Haftadan sonra hissedilmesi normal diyor ama böyle yataktan kalkerken geriniyorum sanki karnım içinde böyle geren bişey var gibi. Rahim kaslarıyla alakalı bişeymiş galibaBenim de öyle, çok ayakta kalınca da sancılanıyorum ama hep iyi bebisim maşallah
Evet artık gerilme, sancı vs çok normal.. Bebek hızlaİnternette baktım 13. Haftadan sonra hissedilmesi normal diyor ama böyle yataktan kalkerken geriniyorum sanki karnım içinde böyle geren bişey var gibi. Rahim kaslarıyla alakalı bişeymiş galiba
Evet canım ya ama hep telaşlanıyorum kontrol ediyorum iyi misin falan diyorum sanki cevap verecekEvet artık gerilme, sancı vs çok normal.. Bebek hızla
Büyüyor
Ben artık başladım çok yormadan günde 1 oda şeklinde yapıyorum canım erkekler malum hiç içime sinmiyorKızlar ev işi yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum… Eşim yapıyo ama artık yapmak istiyorum korkuyorum… Siz nasılsınız bu konuda ?
Çok şükür canım evet dün bana da fitilden kaynaklı dedi. Artık zorluyor galiba rahim ağzında tahriş veriyoruz ister istemezKızlar her şey yolunda gördüm,kalp atışını duydum 9+3 olmuşuz. Doktor olur böyle kanamalar önemli değil dedi
Acaba kim geriyornormal bence canjm kocaman oldu artikKızlar ya benim karnım aşırı gergin. Nasıl anlatsam sanki içten biri geriyor gibi.
Doktorun da yapabilirsin dedi o zaman dimi canım? Benim de eşimin yaptığı içime sinmiyorBen artık başladım çok yormadan günde 1 oda şeklinde yapıyorum canım erkekler malum hiç içime sinmiyor
Limon boyutunda yavrum artıkAcaba kim geriyornormal bence canjm kocaman oldu artik
Evet kendini yormadigin surece sorun yok dedi süpürgeyi en düşük moda alıp yapiyorum napiyimDoktorun da yapabilirsin dedi o zaman dimi canım? Benim de eşimin yaptığı içime sinmiyor
Yerim o limonu yaaa kocaman olmusLimon boyutunda yavrum artık
Seninkiler kaç haftalık oldu canım?Yerim o limonu yaaa kocaman olmus
Evet canım ilaçlar çok zorluyorNe güzel, çok sevindim.. ilaçlar bizi maf ediyo