Benim de bağışıklığım çok kuvvetlidir ama 12 haftalığım 3 kere uçuk çıktı dudağımdaCok tesekkur ederim canim 3 ayda 2. Gribim ya ilki de tam transferden once olmustunormalde bagisikligim asiri kuvvetlidir ama sanirim bebisle beraber 2 ye bölündük o yuzden yikip geciyor virus
Benim de bağışıklığım çok kuvvetlidir ama 12 haftalığım 3 kere uçuk çıktı dudağımdasanırım hamilelik bağışıklığı düşürüyor
Redoxon 3lüyü içebilirsinizEvet doktorum ihlamur icebilirsin dedi onu da bir bardak ictim balli sut yapiyorum sadece ve bol su. Dahiliyeye git dedi ama onada esim cok yanasmiyor korkuyoruz biraz acikcasi o zaman bole bole gecmesini bekleyecegiz
Hem kullandigimiz ilaclar hem de Hamilelik düsüyor bagisiklik gercekten, normal insanlara göre 13 kat daha düsükmüs bi yerde okumustumCok tesekkur ederim canim 3 ayda 2. Gribim ya ilki de tam transferden once olmustunormalde bagisikligim asiri kuvvetlidir ama sanirim bebisle beraber 2 ye bölündük o yuzden yikip geciyor virus
Kızlar pembe kanamam var. Ve adet ağrısı gibi karın ağrım. Korkuyorum. Sizin kanamalarınızda nasıl belirtileriniz oluyordu?
Normal şırıngayla çekip insülin iğne ucuyla vuracaksınızKizlar transferim carsamba hoca ilaclari bugun itibari ile kullandirmaya basladi. Progestron dex ignesi hazir enjektör degil . Nasil enjektör kullaniyorsunuz. Eczanede satilanlar canimi acitiyor.5 gun dayanam diyomda transfer sonrasida kullaniliyormus
Eşimi bekliyorum sonra doktora arıcam umarım bir şey yoktur çok korktumAyni sende ki gibi oluyordu bende, acik pembe lekelenme ve sanci.. bana haftada 2 kez proluton Depot iğne vuruluyor ve sancı olunca bir fitil kullanıyorum Dr. Un söylediği.. ama genelde tehlikeli bisi değil, için rahat esecekse baktır tabigeçmiş olsun
Tamam canim cok tesekkur ederim. .Bebisini saglikla kucagina almak nasip olsunNormal şırıngayla çekip insülin iğne ucuyla vuracaksınız
Amin canım hepimizinTamam canim cok tesekkur ederim. .Bebisini saglikla kucagina almak nasip olsun
Korkma canım, benım gecen yasadıgım kanama canlı kırmızı ve yogun pıhtılıydı 3 ped doldu tastı,hem de yarım saat ıcınde, cok sukur bebegım cok ıyıydı.bebegını gorunce rahatlıcaksınKızlar pembe kanamam var. Ve adet ağrısı gibi karın ağrım. Korkuyorum. Sizin kanamalarınızda nasıl belirtileriniz oluyordu?
Yoktur benceEşimi bekliyorum sonra doktora arıcam umarım bir şey yoktur çok korktum
İnş canım saolasın rahatlattınKorkma canım, benım gecen yasadıgım kanama canlı kırmızı ve yogun pıhtılıydı 3 ped doldu tastı,hem de yarım saat ıcınde, cok sukur bebegım cok ıyıydı.bebegını gorunce rahatlıcaksın
İnş canım benimYoktur benceyat uzan ayaklarının altına yastık koy ole bekle gelene kadar
Bu gece bende lavaboya kalktigimda peceteye pembe pembe geldi. Sonra geldim uyumaya sabah kalktim peceteye biraz bulaşmış. Ama bel ağrım var gibi bnde anlamadm. Simdi yok gibiKızlar pembe kanamam var. Ve adet ağrısı gibi karın ağrım. Korkuyorum. Sizin kanamalarınızda nasıl belirtileriniz oluyordu?
Canım dayanma zaten onu 12. Haftaya kadar kullanacaksın. Eczanede uçları var onların ince uç. Onlardan al.Kizlar transferim carsamba hoca ilaclari bugun itibari ile kullandirmaya basladi. Progestron dex ignesi hazir enjektör degil . Nasil enjektör kullaniyorsunuz. Eczanede satilanlar canimi acitiyor.5 gun dayanam diyomda transfer sonrasida kullaniliyormus
Canım bizede haber ver. Geçmiş olsun. İnşallah bişey yokturKızlar pembe kanamam var. Ve adet ağrısı gibi karın ağrım. Korkuyorum. Sizin kanamalarınızda nasıl belirtileriniz oluyordu?
Canım korkma birsey olmaz insallah dinlenn oluyor maalesef hepimizde bu kanamalsrKızlar pembe kanamam var. Ve adet ağrısı gibi karın ağrım. Korkuyorum. Sizin kanamalarınızda nasıl belirtileriniz oluyordu?