2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Cok tesekkur ederim canim 3 ayda 2. Gribim ya ilki de tam transferden once olmustu normalde bagisikligim asiri kuvvetlidir ama sanirim bebisle beraber 2 ye bölündük o yuzden yikip geciyor virus
Benim de bağışıklığım çok kuvvetlidir ama 12 haftalığım 3 kere uçuk çıktı dudağımda sanırım hamilelik bağışıklığı düşürüyor

Cok tesekkur ederim canim 3 ayda 2. Gribim ya ilki de tam transferden once olmustu normalde bagisikligim asiri kuvvetlidir ama sanirim bebisle beraber 2 ye bölündük o yuzden yikip geciyor virus
Hem kullandigimiz ilaclar hem de Hamilelik düsüyor bagisiklik gercekten, normal insanlara göre 13 kat daha düsükmüs bi yerde okumustum Gecmis olsun

Kızlar pembe kanamam var. Ve adet ağrısı gibi karın ağrım. Korkuyorum. Sizin kanamalarınızda nasıl belirtileriniz oluyordu?

Kizlar transferim carsamba hoca ilaclari bugun itibari ile kullandirmaya basladi. Progestron dex ignesi hazir enjektör degil . Nasil enjektör kullaniyorsunuz. Eczanede satilanlar canimi acitiyor. 5 gun dayanam diyomda transfer sonrasida kullaniliyormus

Kızlar pembe kanamam var. Ve adet ağrısı gibi karın ağrım. Korkuyorum. Sizin kanamalarınızda nasıl belirtileriniz oluyordu?

Ayni sende ki gibi oluyordu bende, acik pembe lekelenme ve sanci.. bana haftada 2 kez proluton Depot iğne vuruluyor ve sancı olunca bir fitil kullanıyorum Dr. Un söylediği.. ama genelde tehlikeli bisi değil, için rahat esecekse baktır tabi geçmiş olsun

Normal şırıngayla çekip insülin iğne ucuyla vuracaksınız

Eşimi bekliyorum sonra doktora arıcam umarım bir şey yoktur çok korktum

Korkma canım, benım gecen yasadıgım kanama canlı kırmızı ve yogun pıhtılıydı 3 ped doldu tastı,hem de yarım saat ıcınde, cok sukur bebegım cok ıyıydı.bebegını gorunce rahatlıcaksın

Bu gece bende lavaboya kalktigimda peceteye pembe pembe geldi. Sonra geldim uyumaya sabah kalktim peceteye biraz bulaşmış. Ama bel ağrım var gibi bnde anlamadm. Simdi yok gibi

Canım dayanma zaten onu 12. Haftaya kadar kullanacaksın. Eczanede uçları var onların ince uç. Onlardan al.

Kızlar selam napıyonuz nasılsınız şimdi doktordan çıktım ben 10+1 deyim herşey iyi gidiyor çok şükür fetal DNA yaptırmamı önerdi doktor kimler yaptırdı siz ne düşünüyorsunuz eve gelip kan alıyorlarmış 10 gün sonra sonuç çıkıyormuş cinsiyette belli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…